Tényleg nagyon gyönyörü Parga, míg így télen is. Mondjuk szerintem nem annyira drága az Aeolus. Mi 06.05-0618-ig megyünk a Stellaba 45.900-ért. Az Apollonnál is ekörül vannak az árak álltalában, de azok csak 7 naposak. Mi Tolo-t néztük még, és az is ilyen árban mozgott. De csak 7 nap. Ebben az idöszakban nem jön még valaki Pargara????
Persze Andra, mindenképp felmegyünk a kiállításra, legalább kirándulunk egyet. Aztán majd osztunk-szorzunk.
Most bekerült a képbe Lefkada is, aztán valahol csak kikötünk mindenképpen. Én sajnos egyéb családi gondok miatt aggódom, hogy nehogy az miatt ne tudjunk menni!
Sajnos van betegség is a családban, most belekerült egy esküvõ és egy keresztelõ is a képbe. Szóval kiadás az lesz bõven, úgy néz ki!
Igen, 1 nap biztosan kevés lesz, és nem fogok mindent látni Pargából, de legalább egy szeletét láthatom. Nem is tudom, mi fog beleférni 1 napba, fõleg úgy, hogy - gondolom - strandolni is fogunk. Mindenesetre nagyon nagyon tetszik a képek alapján.
Egyetértek veled Vio! Én is most annyira nem találom az uticélt, hogy merre menjünk, mert folyton Pargánál kötök ki, hogy oda volna a legjobb!
De persze jó lenne látni új helyeket is, és nagy gondban vagyok.
Pedig a párom szerint már ideje lenne eldönteni!
Lefkadára talán azért lenne nagyobb kedvem, mert közel van Pargához, és környékéhez, és akkor látnánk az ismert, és a még ismeretlen helyeket is.
Hát...rám van bízva nagyrészt, de megbeszélünk mindent, nem szeretek egyedül dönteni.
Mindig mondom, hogy egyszer szeretnék már úgy utazni én is, hogy mindent megszervezne valaki, nekem csak indulni kelljen és kész!
Viszont másrészt meg élvezem a keresgélést, nézelõdést készülõdés közben.
Kicsit ellentmondásosak az érzéseim.
Most nekünk is több hely került szóba. Leszbosz, Velika, Lefkada?
Evia szigetét is megnézném szivesen, fõleg a környékbeli látnivalók miatt!
Nehéz a döntés!!!
Mi csak szeptember elsõ hetében utaznánk, de mindenképpen két hétre!