Sziasztok!
Jó sok Hsz.-t visszaolvastam,de nem találtam semmit Agios Sostisban lévõ Ibéria és Nikosz apartmanokról.Ha valaki járt már ott,szívesen venném az apartmanok pozitív illetve negatívumait (ha van ilyen),mert lassan döntenünk kéne,de nem egyszerû!!!!!!!!!Ha lenne belsõ kép az apartmanokról az még jobb lenne.
Elõre is köszi a segítséget
Üdv
Tünde
Ezen az oldalon találsz sok infót: www.zakynthos.hu
Vannak szálláshely fotók (többek között az Ibéria is). Eszter és Zoli (2007-es élménybeszámolók) az Ibéria apartmanban szálltak meg.
Én is csak ennyit találtam róla. Mi is az Ibériában leszünk 2 hetet a párommal. Szóval remélem nem változott a helyzet tavaly óta.
Szia Faopal!
Köszi a választ,megtaláltuk közbe mi is Eszter és Zoli képeit.Lefoglaltuk az Ibériát.Ti mikor mentek?Csak gondoltam,hátha van valaki aki tud még tapasztalatokat róla.Egyébként biztos klassz hely lesz!!!!!!!!
Mi jún 28-júli 12-ig leszünk.
Utaztam már a Grand Tours-szal és eddig mindig azt kaptam amit igértek és amit mutattak a képeken. Szóval bízom benne, hogy az apartmannal minden rendben lesz. A sziget gyönyörû. Így a nyaralás csak jó lehet.
Júniusban utazunk e szép szigetre, Neckermannal, az Iberostar Plagos Beach Hotel az uticél.
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata, a hotellel, az utazással kapcsolatban, és megosztja, azt megköszönöm!
Atis.
Mi 2006. augustusában a Plagos szálloda mellett lévõ Lukas apartmanban voltunk, de az egyik este átmentünk egy ismerõshöz aki ott myaralt.
A szálloda Tsilivitõl északra található kb. 3 km-rel, a fõúton. Közvetlen tengerparti, de ott eléggé köves a part, így érdemesebb az Amboula Beach bár strandjára menni, ami kb. 100 méterre van a Plagos hátsó gazdasági bejáratától ami egy kis utcára nyílik, ami levezet a partra.
Itt homokos a part és lassan mélyül a tenger. Napágyakat és napernyõket egy füves placcon lehet bérelni (6,-euró 2 ágy+ernyõ), ami a tengerparti bárhoz tartozik.
Maga a szálloda kertje nagyon szép, pálmafákkal és növényekkel van tele. A medencéje napközben nagyon zsúfolt. Vannak tengerre nézõ szobák is, ahonnan gyönyörû a kilátás. A kaja elég változatos és bõséges volt. Esténként programokat szervez a szálloda, melyek szigorúan este 11-kot érnek véget. Hetente egyszer görög est is van, ahol nagyon klassz mûsort adnak.
Nézd meg a "Fotóalbum" rovatban a "Zakynthos és Kefalónia" címszó alatti fotóalbumomat, abban látod a Plagos szálloda környékének tengerpartját.
Tegnapi privimet megkaptad? Sajnos egy kicsit megkésve tudtam írni az elfoglaltságom miatt.Ha válaszólnál az jó lenne,hogy esetleg nem-e a gép nem küldte el a válaszomat
Órák óta keresek vissza egy hozzászólást,de sajnos nem tudom,kiét.Arról ir valaki,hogy Zantéra az utolsó 400 km szerpentines ut.Kérdezném én,hogy konkrétan mire gondol itt valaki,mert mi itthon belekveredtünk,hogy ez sima kanyargós út,vagy fel-le út vagy mi is .Aki már volt ott,segitsen már gyorsan,mert valószinûleg ez dönti el,hová is menjünk.A barátném leopciózott egy szobát az Aeolusnál,és csak holnap estig teszik el neki.Marhára félek,hogy fogom birni ezt a 400 km-t??????? SÜRGÕS
Még egy:aki már volt a Grand tourssal Zakynthoson:melyik buszukkal szállitottak?Tavaly a Setraval voltunk Sartin,még olyan kényelmetlen nagy monstumot ...ugy utáltam,ki se tudom mondani!