Urbia! Nagyon hasonlóak az uticéljaink -Korfut kivéve-. Ott mi már kétszer nyaraltunk, és tavaly is eltöltöttünk ott egy csodás napot, de oda egyenlõre nem tervezünk nyaralást.
Viszont Evia, Lefkada és talán Parga nálunk is szóbakerült. De nincs kizárva Tolo sem, csak akkor teljesen borul az összes terv.
Annyi biztos,hogy tranzitszállásként szeretnénk Makrigialoson megállni pár napra, ha sikerül 4-5 nap, nem akarunk ott egy egész hetet tölteni, de lenne még látnivaló.
Én már egyre jobban hajlok Lefkada felé, talán tényleg én is Parga közelsége miatt!
De miért nem megyünk újra oda? Mindenki oda vágyakozik, és mindenki máshová tervez, ezt nem értem!!!
Magamat sem!
Sziasztok! Már nagyon várom a Pargai utazást. Mindent elolvastam jegyzeteltem, köszönöm nektek a sok infót. Nem jön véletlenül az Aeolus-al JUN. 5-18 a Stella apartmanba?
nagyon új vagyok még a Hellaszon, hol találom az utas listát? Szeretnék megismerkedni azokkal akikkel Parga-ra mennek....... már úgy várom
MÉG 106 NAP!!!!4
Ha beléptél, utána ráálsz a fórum fülre és a legalsó az utazólista.
Ugyan Pargára még más nem igen van, de ami késik nem múlik, legalábbis reméljük.
Majd most jön a kiállítás és szerintem utána megélénkül a forgalom... ...mégjobban.
Köszi a segítségedet! Remélem, hogy mostmár lassan megélénkül a forgalom, de az is lehet, hogy csak mi ketten megyünk Pargára
Én még csak ne beszéljek, de láttam, hogy te 189 nap múlva indulsz Remélem gyorsan elröppen ez az idõ........
Mi idén Sartira vagy Lefkadara szerettünk volna menni. De nem volt hely. Az utazási irodában ajánlották Pargát, vagy Tolot. Én már akkor a prosprektus láttán beleszerelmesedtem.A párom Tolora szeretett volna menni, én meg Pargara. (Õ nagyon fél a szlovák utasoktól) Hazajöttünk, én még Pargáról soha nem halottam, elkezdtem keresgélni a neten róla. Begyüjtöttem minden infót, és egyre jobban tetszett, és a páromnak is. És akkor mondtam neki, hogy ha törik, ha szakad akkor is marad Parga. Így fotókon, videókon nagyon gyönyörû, nagyon várom, hogy élöben láthassam......
Kedves Sziszo!
Príma a választás. A képek és a leírások alapján valóban bele lehet szeretni Pargába, de a valóság minden képzeletet felülmúl. Annak a helynek valami olyan varázsa van, ami semmihez sem hasonlítható.
Príma kirándulási lehetõségek vannak.
Mi tavaly voltunk és örök szerelem lett belõle. Biztos, hogy többször vissza fogunk térni.
Szia sziszo.Nagyon jó választás parga ,tényleg csodás A szlovák utasok ugyanugy tartanak a magyaroktól mint mi tölük ,semmi baj nem lessz velük.2006-ban voltunk Pargán de még mindig vissza járok a fórumot megnézni és nosztalgiázni.Ebben az évben Toló lessz az uticél .Irod hogy ti is a két hely között hezitáltok .
Végre megszületett a döntés, annyira, hogy be is fizettünk PARGÁRA!!
Köszönöm mindenkienk a segítséget. A Sakis stúdióba fizettünk, reméljük, hogy megfelelõ elhelyezésben részesülünk. (A Vagia stúdiótól nagyon távol tartottuk magunkat. ) Minden nap olvastam a hozzászólásokat és látom, hogy nemcsak én szerelmesedtem bele Pargába a képek és a leírások alapján. (Ja, szereztem egy prospektust az Aeolustól is és abban is gyönyörû fotók vannak.) Lényeg: 17 nap, 14 éjszaka május 22-jún.6-ig. Szuper!!! Görögország minden mennyiségben! Soha nem fogom megunni.