Szia Cilla!
A 29.000 Ft-os Pargai út igen jól hangzik. Sajnos mi nem vagyunk annyira ugrásra készen a munkahely miatt, ezért maradnak a First minut utak. Szerintem is mindennél többet ér ha el tudunk menni nyaralni. Legalább is sokkal többet mintha vennénk a pénzbõl egy új szekrénysort.
Eszter
Szerintem is mindennél többet ér ha el tudunk menni nyaralni. Legalább is sokkal többet mintha vennénk a pénzbõl egy új szekrénysort.
Eszter
Szia Eszter!
Szerintem teljesen igazad van, annál is inkább, mivel ezt már senki nem tudja elvenni az embertõl! Ellenben minket is szabadítottak meg már szeretett tárgyainktól, azóta nem számolom, hogy mit vehetnék azon a pénzen, amit elutazgatunk!
Csincsi! Egyetértek Vióval és veled, akár már most rögtön is indulhatunk, most biztos nincs több 15 foknál itt sem.
Tavaly kifogtunk két esõs napot, ami csak azért bántott, mert nem volt nálam meleg ruha. De ez elmúlt hamar, és elõtte, utána csodaszép idõ volt!
Én télen is szivesen elmennék egyszer, hogy milyen lehet a tenger télen, és milyen Görögország, amikor nincs turistaáradat!
Én télen is szivesen elmennék egyszer, hogy milyen lehet a tenger télen, és milyen Görögország, amikor nincs turistaáradat!
Szia Anikó!
Én is sokáig vágytam arra, hogy lássam a tengert télen! Ezért is beszéltük rá magunkat a kinti szilveszterre, de kétszer úgy jártunk, hogy csak naptár szerint volt tél, nem sokban különbözött az idõ egy hûvös nyári naptól. Sõt 2 éve Thessalonikiben 25 fok volt december 31.-én, mindenki rövidujjúban sétált. De idén csodaszép volt minden amikor reggel arra ébredtünk hogy minden hegy fehér lett. De a parton csak azt lehetett érzékelni, hogy keményre fagyott a homok. Kavalában igazi képeslap táj fogadott minket, hótól roskadoztak a fenyõk, de a kikötõben nyoma sem látszott ennek! Egyébként a hangulat ugyanolyan mint ha a Balatonon lennél szezonon kívül! Egyszer mindenképpen érdemes megnézni!
Hát igen, Cilla, egyszer még remélem én is látom majd!
Most kicsit mérges vagyok, mert beszéltem az Aeolussal, és azt mondták nem lehet megoldani, hogy a buszos szállásokba menjek egyénileg, mert "nagy kavarodást" okozna!! Amikor rákérdeztem, hogy pl. milyet, azt mondta a hölgy, hogy pl. keresnének a buszon és nem lennénk, ööö..., öööö....stb.
Ez volt az indoklás! Szerintem ez megoldható lenne simán!
A 4 ágyasba mehetnénk, ha megbeszéljük az irodavezetõvel (ezt nem értettem,hogy miért kellene?), és kifizetjük a 4 ágyas apartmant!
De miért fizessek én 4 ágyast, ha ketten megyünk?
Szóval ez kilõve! A kinti foglalással meg az a problémám, mert találtam már elfogadható árban apartmant, de kicsit tartok attól, hogy ha bármi problémánk lenne (egészségügyi stb.), akkor nem lenne magyar idegenvezetõ, vagy senki, akihez forduljunk!?
Tudom, hogy problémás eset vagyok, de most itt tartunk.
A párom még nincs itthon, hogy elmondjam neki, még van pár variációm, majd jelentkezem.
Úgy sajnálom Anikó!
Ez milyen már, persze menjél nyugodtan a 4 személyesbe, csak fizesd ki, mire fel? Ezt nem is értem, hogy hogyan gondolják. Eleve minek hirdetnek egyéni utakat ha összesen egy szállás van, amirõl tudja is az ember, hogy hogy néz ki...
Amúgy nem hiszem, hogy ne segítene a kitelepített idegenvezetõje az Aeolusnak ha valami komolyabb baj van, de nem az õ utasaik vagytok. Olyanokban, hogy mi hol van, meg úgysem kérnétek segítséget tõle.
Ha minden vágyad Parga idén is, és találtatok megfelelõ apartmant magánszervezésben, csak ez ne tartson szerintem vissza!
Újabban már annak is örül az ember ha télen havat lát az ember itthon, nemhogy egy mediterrán országban. Igazán szerencsések vagytok, hogy ez sikerült most Nektek-szerintem.
Stia Anikó!
Amilyen idegenvezetõ volt tavaly Pargán, olyanra semilyen szempontból nem lehet számítani.Többre mész a magad erjébõl. Ha dezinformációra van szükséged akkor bátran ajánlom. van viszont Pargán egy kedves ismerõsünk egy hölgy akivel kalandos módon ismerkedtünk össze, õvele többre mennél. Ha akarod priviben megírjuk, hogy lehet megtalálni.
Szerintem próbálj az interneten kereskedni és így szállást intézni.
Üdv: Josza
Amúgy nem hiszem, hogy ne segítene a kitelepített idegenvezetõje az Aeolusnak ha valami komolyabb baj van, de nem az õ utasaik vagytok. Olyanokban, hogy mi hol van, meg úgysem kérnétek segítséget tõle.
Ha minden vágyad Parga idén is, és találtatok megfelelõ apartmant magánszervezésben, csak ez ne tartson szerintem vissza!
Anikó!
Csincsinek ebben igaza van! Az úton inkább történhet olyan, ami segítséget igényel, mint Pargában, azt meg meg kell egyedül oldanotok, nem? De ha csak ezen múlik az álmod, akkor priviben adok Neked egy telefonszámot, írtam hogy lakik ott egy nagyon kedves magyar lány, ha nagy baj van biztosan segít, mert szerintem bárki segítene, még az Aeolusos alkalmazott is! Nekünk egyébként nem is volt, azzal a busszal ment haza, amivel mi mentünk Pargába!
Sziasztok! Úgy látom itt a Pargai fórumon van igazi élet. Így hamar eljön a nyaralás idelye. Tavaly könnyû volt a fórumozgatással jól telt az idõ. Parga egyre népszerûbb. Tényleg nagyon szép hangulatos. Az oda út kicsit húzós de megéri. Egyedül az egy kicsit zavart , hogy túl sokan voltak. Pedig jnius16-tól voltun ott. Az idõ az nagyon jó volt 44fok. Itt garantáltan lehet fogyni a jó kis napi túráktól, dombra fel le menettõl. Összeségében klassz volt. Jól választottatok
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, nagyon aranyosak vagytok! És mindenkinek igazat adok abban, hogy nagy baj esetén tényleg még egy idegen is segít, és az is igaz, hogy a tavalyi idegenvezetõ szinte semmit nem ért, fõleg, hogy amikor mi ott voltunk csak az utolsó 3-4 napban ért vissza, épp otthon volt szabadságon.
A párommal ma eldöntöttük, hogy idén mégsem Parga lesz az uticél, hanem valamelyik olcsóbb, északi szállás, aztán jövõre talán már Parga, de akkor összekötjük Korfuval, mert oda is szeretnénk még visszamenni.
Lehet, hogy akkor igénybe veszem majd a felajánlott segítségeket, persze ha még lehetséges lesz! De tényleg jólesik, köszönöm szépen.
Az ajándékba kapott dvd egyébként sokat lendített azon,hogy merre megyünk, mert nagyon szeretném megnézni Drama környékét, Xanthit, Kavalát, Thassost, Philippit, szóval talán Stavros, vagy valamelyik északi település lesz a szállásunk egy hétre. Utána átmegyünk egy hétre Makrigialosra, mert ott is van még mit nézni!
Elnézést ezért a kis "off"-ért, de azért ide mindig benézek, mert lélekben Pargán leszek mindenképpen, bár tudom, hogy Görögországban sehol nem fogok csalódni.