Köszönöm a válaszokat!
A Pólus Panziót már többen ajánlották, nekünk is tetszik, úgyhogy afelé hajlunk inkább. Meglátjuk.
De még egyszer köszi mindkettõt!
Sziasztok,
Ugyan nem Sopron hanem Kõszeg, de nekünk nagyon tetszik: www.mohas.hu
Még nem voltunk itt, de legközelebb ki szeretnék próbálni, szeretjük ezt a régiót, nagyon jókat lehet túrázni gyalog és bicajjal is.
Mi is megyünk Sopronba jövõ hónapban, 4 napra, már nagyon-nagyon várom, jó lesz kicsit pihenni már! Addig kigyûjtöm a látnivalókat. Az biztos, hogy elmegyünk Kõszegre, Nagycenkre, és Fertõdre is.
Nem tudom hányan lehettek akik már bejárták az északi- középhegységet
azok közül is a Börzsönyt és a Bükköt amit a legszebbnek tartok,amit mint megszállott minden évben 2-3 napig meglátogatunk és kocsit otthagyva túrázunk.Gondolom van köztetek is egy jópár túrázni szeretõ, azoknak rengeteg olyan helyet tudok írni ami gyönyörû és érdemes újra látogatni.Én pesti is,meg egri is vagyok, egyik innen,a másik onnan kocsival hamar elérhetõ.
Holnap indulunk Sopronba pár napra. Ausztriába is átnézünk majd.
Remélem, nem fog esni (és havazni sem).
Már kiírtam (és kinyomtattam) minden fontosabb látnivalót, kérdés, hogy mi fog beleférni az idõnkbe.
Az viszont biztos, hogy nagyon jól fog esni egy kis kikapcsolódás!
Ha visszajöttetek, ugye majd írsz egy pár mondatot, mit néztetek meg, merre kirándultatok? Mi is megyünk majd, úgy volt, hogy áprilisban, de el kellett tolni májusra, addig is gyûjtöm az infokat.
Geot, ha benézel még indulás elõtt ide, feltétlenül látogassatok el Sopronban a Liszt Ferenc teázó-kávézóba, remek hangulatú hely és nagyon finom teákat, forró csokit adnak. Ott "ettem" elõször chillis csokit, isteni volt!
A középkori hangulatú belvárosban van. Városnézés közben jó ott megpihenni (melegedni).
Jó utat!
HJudit,
köszönöm az ötletet, lehet, hogy élni fogunk vele! Egy forró csoki most is jól esne.
Chilis csokit már én is kóstoltam - igaz otthon -, elsõre bizarrnak hangzott, de miután megkóstoltam, már cseppet sem éreztem furcsának. Szerintem is nagyon finom!
Kristin,
ugyan nem töltünk ott sok idõt, de majd mindenképpen írok pár sort, és ha tudok, adok további ötleteket is.
Gyomaendrõdre megyünk Nemzetközi Sajt-és Túrófesztiválra 26-án.
A férjemnek a munkahelye szervezi. F.sz., vagy megyünk kirándulni családostól, közölte vele a fõnök. Úgy döntöttünk: semmi szabi_ irány sajtot falni.
Egyébként a húsvéti wellnesselésünk Egerben zabanessé alakult. Jobbnál jobb kaják voltak, egyszerûen nem bírtam ellenállni, még jó, hogy volt konditerem. Nagyon klassz hely a Hotel Eger, csak ajánlani tudom.
A Hotel Eger tényleg nagyon jó hely, mi tavaly voltunk ott wellnesezni:)
idén Galyatetõ a befutó május elsõ hetében, reméljük akkor már tartósan jó idõ lesz:)
Szia Rozinanta! Jó sokéig el voltál innen tünedezve. Ez itt off, de annyira izgat, hoyg meg kellkérdezzem, az idén lesz Görögország? Vagy valami más? Vagy csak Galyatetõ lesz?