Ratio! Van már valami konkrét dolog az utazásotokkal kapcsolatban? (Szállás, idõpont stb.)?
Hasonló dolgot terveztünk idén, mint Ti, de az árakat látva elbizonytalanodtunk, mert két helyre is befizetni!??? Hát! Elég húzós lenne! Ha van valami költségkímélõ javaslatod, szivesen fogadnám.
Talán a képeid és az élménybeszámolód miatt idén Makri mellett döntöttünk.
Lehet hülyén hangzik a kérdésem,de láttam a tenger felöli oldalra nézett az apartmanotok.Az érdekelne,(ha még beugrik)mi volt a szobaszám,mert az utazási idodában nem tudtak ebben segíteni.
Szia Adrienn! Persze, hogy emlékszem. Mi akkor a Diasban voltunk, legfelül, a 19-esben.
Sajnos még onnan sem volt igazán tengerre nézõ kilátás, de azért lehetett látni a teraszról.
Mi is megyünk az idén újra Makriba, már nagyon hiányzik. Sajnos csak szeptember 9-én tudunk, de remélem azért még szép idõnk lesz.
Szeretnénk sokat kirándulni, úgyhogy nem baj, ha nem lesz kánikula, csak ne essen az idõ.
Ti mikor utaztok? Írj, ha tudok még valamiben segíteni, szivesen megteszem!
Ja, bocsi Adrienn. Elfelejtettem leírni, hogy a 19-es, az kétszobás, nagy apartman, 4 vagy 6 fõnek javasolt. De mellette volt még két szoba -ha jól emlékszem-. Azoknak ugyanoda nyílt a terasza!
A honlapon lehet látni az alaprajzot, ott meg tudod nézni, hányas szobák azok!
Én szept.2-án akartam menni,de az nagyon telítve volt már.Így vagy aug.26.
vagy szept.9. amikor Te.
Eddig elõszezonba voltam görögbe,bõven elég volt az a hõmérséklet.Tavaj az érkezésünk napján szakadt mint az állat,én meg bõgtem mint egy óvodás kisgyerek.Aztán másnap reggel verõfényes napsütés...
Hermione! Képzeld, mi is szeptember 2-tõl szerettünk volna odamenni, de teljesen telve volt elõfoglalással a táblázat, így akkor foglaltunk Stavrosra egy hetet, és 9-tõl Makriban. Erre ma nézem, hogy már csomó hely újra szabad 2-tõl, mert nem véglegesítették a foglalást.
Dehát már nekünk mindegy, úgyhogy 9-én megyünk Makriba, a Diasba.
A földszint itt úgy néz ki, hogy az egyik oldalon ott van egy kis büfé, asztalokkal, székekkel -olyan társalgószerû-, úgyhogy ott mindig van valaki, meg ott magasabban is vannak a szobák, a másik oldalon pedig ott laknak a háziak, az Õ udvaruk, meg a házukra néznek a szobák, szóval onnan se nagyon ugorhat be senki.
Mi már laktunk ott a 2-esben (most is azt foglaltuk le), semmi gond nem volt azzal, hogy földszinti, ne félj tõle.
Foglaltatok már valamikorra? Lehet, hogy tényleg együtt leszünk ott? Az jó lenne!
Az idõjárástól kicsit én is tartok, de már sokszor nyaraltunk szeptemberben és mindig jó idõt fogtunk ki. Tavaly volt két esõs napunk, akkor fáztam is kicsit, mert semmi meleg ruhát nem vittem, de azért szerencsére összességében szép meleg idõ volt!
Remélem idén is így lesz, mert a mi foglalásunk már végleges, nem tudunk változtatni.
Holnap megyek be az irodába,én Sz.fehérváron lakom,itt van egy partnetiroda,oda megyek be.
Bár nem a legjobb az iroda(meg kellett magyaráznom nekik,hogy van Makrira tõlük út)
Utána hárman 20 perc alatt rájöttek.Tehát holnap úgy megyek,hogy elõtte itthon kinyomtatok mindent.
Ez az átka Fehérvárnak.Kötel vagyunk Pesthez,szinte csak partnerirodák vannak.Talán az Andromédán kívül nincs is itt más,aki szervez saját utakat.De õk baromi drágák.
Néztem ma én is sok szabad apartman van szept.2-re.
Jobban örülnék,ha akkorra lenne hely.
Az esõre idén felkészülök.Tavaly én is megszívtam.Paráliára mentünk,szakadt amikor odaértünk.Természetesen a busz nem tudott bemenni a szállásig.Böröndökkel vonultunk vagy300 métert a szakadó esõbe.Természetesen az az egy hosszú nadrágom volt pulcsival.Valószínû senki nem csodálkozik ezek után,hogy elbõgtem magam.Remélem idén szerencsésebbek leszünk.
Köszi az infókat,majd holnap megírom mit sikerült intéznem!
Hermione! Ha van interneted, akkor miért mész irodához? Én a neten keresztül letöltöttem a megrendelõlapot, kitöltöttem, utána e-mailben visszaküldtem az irodának, most várom, hogy visszaigazolják, aztán utaljuk a pénzt, és kész!
Tavaly is így csináltuk, már elõtte is, és soha nem volt semmi gond.
És szerintem a Campus Clubnál a legolcsóbb Makrigialos!
A Dias-Zeusnál is neten néztem ki Stavrost, de náluk csak személyesen lehet foglalni, úgyhogy én is egy közeli partnerirodához mentem.
Majdnem úgy jártam mint Te, hogy ha nem nézek utána a neten, elküldtek volna, hogy náluk nincs egyéni foglalás.
De meggyõztem õket, hogy van, aztán már kisebb problémákkal,de sikerült a foglalás.
Ha tudok segíteni szólj, hátha egyszerûbben meg tudod oldani!?
A Campusnál néztem én is,de elvileg úgy megyünk,hogy 5 felnõtt+1 gyerek célszerûbbnek látom,ha bemegyek a partnerirodához lefikszálni.Annak ellenére ma küldtem a Campusnak foglalást.De hát igen,ha valamit akarsz intézni akkor elõtte a neten muszály utánajárni.Sajnos már azt a világot éljük,hogy nem õk vannak értünk,hanem mi értük.
Pedig 12 éve vendéglátózom,türelmesebb vagyok egy átlagembernél,de még így is sokat informálodom, ha olcsón és jól akarok nyaralni.
Sikerült elintéznem mindent.Augusztus 26-án már Makrin vagyunk!!!! Sajnálom,hogy nem találkozunk,de ki tudja még mit hoz a jövõ!
Bár természetesen az irodába majdnem az egész foglalást én intéztem,de már ezt sem bánom.Már most indulnánk legszivesebben.
A 3-as és a 4-es apartmant kaptuk.A csajszi mindenárom rá akart beszélni a 6 fõsre,nem is lett volna azzal probléma,de 4 nõ 1 fürdõszobára?Ez lehetetlen.
Annyi kérdésem lenne,hogy ezek az apartmanok az utcára vagy az udvarra néznek?
Hermione! Én is sajnálom, hogy nem találkozunk, de megértelek, hogy minél elõbb már szeretnél ott lenni.
Én szeretem a netes foglalást, még nem volt vele gondom, most sem -idáig-, remélem nem is lesz.
Viszont, a másik helyen, amit személyesen foglaltunk, már ma ránkcsörögtek, hogy mivel egyéni utat foglaltunk, de célszállással, ezért még fejenként 3 ezer forintot rá kell majd fizetnünk.
Mert persze itt is úgy mûködött volna, hogy csak helyben derül ki a szállás egyéni utazóknak. Már ettõl falra mászok, hogy miért fizessek én valamiért, amirõl még a nevét sem tudom, de attól meg, hogy miért kerül többe,mint a buszos utazóknak, azt meg végképp nem tudom.
De mindegy, mert nem az a háromezer forint idegesít, hanem az eljárás.
Itt a Campusnál szerencsére még szobát is ki lehet választani, és nincs ilyen gond.
A 3-as, 4-es studió az udvarra néz, szemben van a háziak lakása, meg az Õ teraszuk. Reggelente, mikor reggeliztünk, mindig kint ültek õk is, odaköszöntek, egyik rokonuk (aki épp ott nyaralt akkor náluk, mindig jött oda, hozta a fügét a fáról). Szóval nagyon kedvesek voltak!
Csendes, nyugis hely egyébként, remélem nektek sem okoz csalódást!?
Majd nézek fotót az apartmanról, és felrakom ide.
Kérdezz nyugodtan, ha valami eszedbe jut, szivesen segítek.