...Érdemes a szállodában bevállalni a félpanziót 29900Ft-ért,vagy olcsóban kijönnénk,ha minden reggel és
este éttermekben kajáznánk?????...
Szerintem nem érdemes; száz oka is van ennek... Nem fogalmaztál pontosan, a hozzászólók így csak találgatnak... Utánanéztem... Ez egy aparthotel, tehát meg tudod oldani az önellátást, ami mindennél olcsóbb. A megadott ár csak a kajára vonatkozik, tehát a reggeli és vacsora 29.000 Ft/fõ egy hétre, ami kb. 16 Euró/fõ/nap, ebbe pedig egy szolid éttermi étkezés is belefér, s akkor azt eszel, amit kérsz, s nem vagy helyhez és idõhöz kötve... (Csak zárójelben: ennyiért azért nagyon rossz kaját nem adhatnak; az nagy disznóság lenne! )
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata vagy infója Falirakiban a Chaplin apartmanról?
Úgy várom már én is, hogy beinduljon a fórum!Tavaly is nagyon nagy segítség volt!
Na üdv mindenkinek!Még jelentkezem!
Tavalyi nyarat Rodoszon töltöttem, egészen pontosan Falirakiban.
Ha jól gondolom, ez a szálláshely a Chaplin pub mellett van és ez esetben a tengerparton, a városközpontban.
Egy kis segédanyag: http://www.apollontravel.hu/full.php?id=218&parentid=12
Mi több dolog miatt nem választottuk a Chaplin apartmant...
1. zajos (ez a hely egyben a Chaplin beach bar is, szemben vele egy másik bárral, nagy éjszakai élettel a központban) (Chaplin's, opposite Ziggy's, stretches from the street down to the beach - by far Faliraki's best beach bar. With a prime location just a few staggering steps from the sea, it's buzzing day and night, especially when guest DJs from Blighty jet in to play.)
2. több rosszat olvastam róla a fórumokon, mint jót (pl. nagyon alap a szállás , de rosszak az ágyak is és koszos a szoba, de csótányok is elõfordulnak , rengeteg a zajos fiatal, soha nincs nyugalom)
Úgyhogy javaslom a google-t!
Nem lebeszélni akarlak róla, de amennyire jónak gondoltuk az elején, mi olyan gyorsan el is vetettük végül... de nem jártunk ott, úgyhogy a döntés a tiéd!
KÖszi, hogy írtál! Hát a szállást már lefoglaltuk úgyhogy az már biztos, hogy oda megyünk!Szóval Te még nem voltál a Chaplinbe?Tehát mindaz amit írtál nem biztos, hogy úgy van... Igen egy másik fórumon én is olvastam egy igen komoly negatívumokkal teli irományt, de leveleztem is a csajjal és biztos vagyok benne, hogy az õ igényei és elvárásai messze nem olyanok mint az enyéim!!! Ezt tovább nem is részletezném
Akkor ha senki nincs aki lett már volna ott akkor majd meglátjuk júliusban... Ha mégis akad valaki aki volt már a Chaplin vendége az légyszi írjon
Eddigi tapasztalatom szerint az Apollon nem árul zsákbamacskát...eddig mindig azt kaptuk amire számítottunk vagy csak jobbat!
Na üdv mindenkinek!
Anita
Nem is elrettenteni akartalak ám a beírással, hisz valóban nem voltunk még a Chaplinben, sõt Rodoszon sem. Csak azért írtam, mert mi is gondoltunk erre a szállásra, csak - mint írtam - elvettetük a fenti okok miatt... Úgyhogy reméljük a legjobbakat!
Egyébként meg csak külföldi oldalakon találtam a Chaplinrõl bármit is, aztán fene tudja, kinek mi a jó és mi nem! Ez mindig zsákbamacska! Mindenesetre mi eddig mindig olyan szálláson voltunk, ahol addig még senki sem, de nem volt igazán rossz tapasztalatunk: remélem, most sem lesz!
Ha pedig nektek bevált az Apollon, miért ne lenne idén is megfelelõ!
Egyébként autó és motorkölcsönzés fronton van valami ötlete valakinek, hogy Falirakiban melyik kölcsönzõvel érdemes foglalkozni?
(Tudod Atosz, nekem ez mindig fontos kérdés )
Rossz vagy jó tapasztalatok konkrét kölcsönzõkkel kapcsolatban Falirakiban?
Ha minden nõ ilyen bõbeszédû lenne,"paradise" lenne a világ...
Három kemény tõmondat.
Na komolyra fordítva a szót, nálunk is az egyik legfontosabb a gk.-bérlés,mert ez biztosítja a mozgási lehetõséget a nyaraláskor.Nekünk Rhodes fõvárosból hozták Ixiába a kocsit, ami egy pár km.10 napra kértük,egy nemes gesztus, ezért 11 napot kaptunk.Most kellene tippet adnom neked,de nem tudok. Faliraki egy nagy nyaraló központ és ott nem egy bérlési lehetõség van helyben. Relative elég olcsók voltak akkoriban árak,de azóta eltelt egy pár év és nem tudom most mi a helyzet.
Azért így írtam az utazólistába, mert Rodoszt akartam kiemelni, nem Falirait! De attõl még nem lett több Rodoszra utazó eddig... gondoltam, ez majd figyelemfelkelt, de nem... meg bénáztam is a listával!
Egyébként Rodosz városból melyik cég hozta nektek az autót?
Amúgy meg ilyen frappáns tõmondatokat meg csak én tudok írni!
Tudod, ez a fórumozás meg olyan, hogy ha nem tudok okosakat hozzátenni, nem írok, az okos dolgokat meg át kell elõtte gondolni!
Megméztem most pontosan, 2003. szept.-ben voltunk Rhodoson.Hát nem mostanában.Az Atosom oldalán az volt felvignyettázva,hogy Power Rent.
Rent a Safe Car.Ennél már többet nem tudok mondani az kölcsönzõ illetõségérõl,de ha belemész a "kugliba" ill. a Google keresõbe, rengeteg bérlési lehetõség van ott ahová mentek,nem lesz gondotok, hacsak az árak nem nagyon differálódtak azóta,szóval nem ellenség... ...és ti mán 84 nap múlva repültök.Mi is mennénk, hidd el.De mi majd buszval zötyögünk Lefkadára.Nem baj!! Örülünk, hogy láthatjuk az utolsó még nem látott Jón-szigetet.Egy jó, komplett érzést generál bennünk.
Üdv: Atosz
Ui.
Hát az mé problema nektek,hogy kevés magyar utazik oda.No ez engem abszolute nem zavarna.Sõt.