Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 181
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55311 Üzenet linkje2008-03-25 22:10:44 

Szia Andi!
Nagyon jóóóó icon_lol.gif Tényleg nagy köszönet érte, és a többi segítségedért is icon_wink.gif
Már nagyon várom az utat, de ahogy közeledik az indulás annál jobban tarok a hosszú úttólicon_confused.gif Azért mégiscsak 1nap busszal+közel 1 nap kompon.
Ha valakinek van valami jó ötlete, hogyan és mivel készüljek fel az útra megoszthatná velem icon_lol.gif

# 182
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55384 Üzenet linkje2008-03-26 17:36:22 

Szokásosnál okosabb ötlettel nem tudok szolgáni: walkman, könyv, rejtvény, társasjáték.... Én nem bírnám ki. icon_smile.gif
# 183
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szabó Andrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59720 Üzenet linkje2008-05-07 22:23:57 

Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon,így bocs, ha hülyeségeket kérdezek,vagy még nem értem a rendszert!
Május 31-én indulunk Karpathosra az Aeolus
utazási irodával.Kombinált utat választottunk -fõleg a kedvezõ ár miatt-
oda busz és komp , vissza repcsi .
Ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat Kristiék is oda jönnek .
Ez megnyugtató ,mert így rajtunk kívül más magyar is lesz a buszon!Kissé idegennek éreznénk magunkat csupa szlovák között!
Már nagyon várjuk a nyaralást,bár kicsit aggaszt a túl hosszú odaút.
Üdv Mindenkinek!
Andika.

# 184
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59766 Üzenet linkje2008-05-08 08:29:05 

Sziasztok ! Várom majd a beszámolókat lehet, hogy jövõre mi is benevezünk egy ilyen útra. Kiváncsi vagyok az utazásra.
# 185
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59944 Üzenet linkje2008-05-10 11:21:25 

Szia Kristi és üdvözöllek sorainkban Szabó Andrea! Visszajöttem Teneriférõl és meg kell, hogy mondjam minden jó ellenére, iszonyatos "honvágyam" volt Karpathosra. Igaz, mindig a legutolsó nyralás emléke tûnik a legjobbnak, szóval ezért most bennem Karpathos el a legjobb görög nyaralásomként a fejemben. Nagyon várom az idén odautazók reakcióit, ha hazatértetek, mindenképpen írjatok le mindent!!!!
# 186
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59961 Üzenet linkje2008-05-10 15:41:41  Válasz a #59720. hsz-ra Előzmény #59720

Szia!
De jó icon_lol.gif Ti is jöttök icon_lol.gif Elég kicsi volt az esély,hogy idén még valaki ide jön,pláne kombinált utazással icon_exclaim.gif Hol fogtok felszálni?
Engem nem érdekel a hosszú utazás,a kompon szerintem egyébként sem lesz olyan rossz icon_smile.gif Csak mennénk már icon_exclaim.gif

Andi!
Természetesen írok majd,szeretnék egy beszámolót is ,majd meglátjuk összejön-e icon_question.gif
Azért remélem csodaszép élményekben volt részetek icon_wink.gif

# 187
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59965 Üzenet linkje2008-05-10 17:05:38 

Szia Kristi!
Már mindjárt mentek, csak három hét!!! De jó nektek. Én nagyon bánom, hogy az idén nem mehetek Görögországba.

# 188
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59981 Üzenet linkje2008-05-10 21:58:13  Válasz a #59961. hsz-ra Előzmény #59961

Szia Kristi és Andrea!
Mi egy napon utazunk Veletek és szintén az Aeolussal, szintén kombinált útra, csak mi Santorinire. icon_lol.gif
Ti sem tudjátok, hogy mikor és honnan indultok? Mert mi nem. Azért ez egy kissé idegesítõ. icon_sad.gif Azt sem tudjuk, hogy melyik városba kerülünk. Abban az irodában senki nem tud semmit. Mintha semmi közünk nem lenne a saját utazásunkhoz. Ami megnyugtató, az, hogy tavaly velük voltunk Pargán és minden rendben volt, kivéve a telepített idegenvezetõt, de arra nem is tartottunk igényt. Azt mondták, hogy egy héttel az indulás elött küldenek levelet és beszállókártyát. Hát azért elég meredek. icon_mad.gif icon_rolleyes.gif
Azért bízok benne, hogy minden rendben lesz.
Üdv: Josza icon_wink.gif icon_lol.gif

# 189
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60074 Üzenet linkje2008-05-11 20:41:49  Válasz a #59981. hsz-ra Előzmény #59981

Szia!
Még az is lehet egy buszon megyünk??Szerintem igen,mert mi 30.-án mentünk volna de a kevés jelentkezõ miatt indulunk mi is 31.-én.
Nekünk se mondtak még semmit,azt mondta az irodás csaj majd 15-körül érdeklõdjünk.A szállást tavaly Zakynthoson sem lehetett kiválasztani,de mi nagyon jó helyre kerültün nem panaszkodom.A tavalyi kombiált utazás nagyon flottul ment(kivéve a reggeli 2 órás várakozást ,hajnalban icon_sad.gif )
Engem az idegesít kicsit,hogy nem tudom lesz-e kint velünk idegenezetõ,(nem mintha sokat szoktunk volna velük foglalkozni de ha baj van azért jó lenne ha lenne.Ti hol száltok fel?

# 190
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60479 Üzenet linkje2008-05-14 20:11:17  + nap:-)

Sziasztok!
Ma hívtak az irodától,módosult az indulási idõpont:
2008.05.29.-én indulunk és 06.14-én jövünk haza.Így az eredeti 11 naphoz képest most 14-et leszünk kint változatlan áron icon_lol.gif icon_lol.gif icon_wink.gif

# 191
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60587 Üzenet linkje2008-05-15 14:48:22  Válasz a #59981. hsz-ra Előzmény #59981

Szia Josza!

Ne idegeskedj, meg fogod kapni a papírokat idõben! Mi 3-szor utaztunk az Aeolusszal repülõs útra, és mindíg az indulás elõtti héten tudták csak megmondani a pontos indulás dátumát. Ez attól is függ, mennyi az utas, mert összevonhatnak célállomásokat, de ez nem az irodától, hanem a légitársaságtól függ. Az is az utaslétszámtól függ, hogy hol lesztek Karpathoson elhelyezve, és ez bizony képlékeny az utolsó percig.

# 192
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60599 Üzenet linkje2008-05-15 16:49:38 

Józsáék Santorinire mennek! icon_smile.gif

Kristi, ennek nagyon örülök, valamelyik másik topikban is olvastammár ilyet, hogy valaki hasonlóan járt. Remélhetõleg az út során minden másban is ilyen mázlitok lesz.

# 193
Szabó Andrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60631 Üzenet linkje2008-05-15 20:28:41 

Sziasztok!

Minket is tegnap hívtak az utazási irodából,hogy 2 nappal korábban indulunk és ennyivel bõvül a nyaralásunk felár nélkül! Ennek nagyon örülünk,így már 2 hetet tölthetünk ezen az ígéretes szigeten.Állítólag a komp menetrendje változott.
Ezek szerint Joszáék is velünk utaznak,csak hamarabb Santorininél szállnak ki a kompból.Ez tök jó ,így még többen leszünk!
Mi Pestrõl indulunk,de ennél pontosabb infót még nem kaptunk.Miskolcról felvisznek a barátaink kocsival és majd jönnek is értünk mire hazaérünk.
Mi is mindig az indulás elõtti héten kaptunk részvételi jegyet.

Andi.

# 194
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60639 Üzenet linkje2008-05-15 21:15:05 

Nézem nézem a kompot,de nem nagyon értem:
komp menetrend
Ha csütörtökön indulunk itthonról,és péntek este megy a komp ami szombat icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif du 16.40-re van ott akkor az 3 icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif napos út icon_sad.gif

# 195
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60644 Üzenet linkje2008-05-15 21:38:09 

Szi Kristi!
Emlékszel, egyszer írtam itt neked, amikor elkezdtem fordítani neked az útikönyvet, hogy azt írja, hogy Athénból a kompút majdnem 24 óra- Míg Athánba lemész a busszal, az is kb. 24 óra, ill. kicsivel több. Szóval sajnos összejön aza 3 nap, ha jól száolgatsz icon_sad.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 12 13 14 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu