Szia Andi!
Nagyon jóóóó Tényleg nagy köszönet érte, és a többi segítségedért is
Már nagyon várom az utat, de ahogy közeledik az indulás annál jobban tarok a hosszú úttól Azért mégiscsak 1nap busszal+közel 1 nap kompon.
Ha valakinek van valami jó ötlete, hogyan és mivel készüljek fel az útra megoszthatná velem
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon,így bocs, ha hülyeségeket kérdezek,vagy még nem értem a rendszert!
Május 31-én indulunk Karpathosra az Aeolus
utazási irodával.Kombinált utat választottunk -fõleg a kedvezõ ár miatt-
oda busz és komp , vissza repcsi .
Ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat Kristiék is oda jönnek .
Ez megnyugtató ,mert így rajtunk kívül más magyar is lesz a buszon!Kissé idegennek éreznénk magunkat csupa szlovák között!
Már nagyon várjuk a nyaralást,bár kicsit aggaszt a túl hosszú odaút.
Üdv Mindenkinek!
Andika.
Szia Kristi és üdvözöllek sorainkban Szabó Andrea! Visszajöttem Teneriférõl és meg kell, hogy mondjam minden jó ellenére, iszonyatos "honvágyam" volt Karpathosra. Igaz, mindig a legutolsó nyralás emléke tûnik a legjobbnak, szóval ezért most bennem Karpathos el a legjobb görög nyaralásomként a fejemben. Nagyon várom az idén odautazók reakcióit, ha hazatértetek, mindenképpen írjatok le mindent!!!!
Szia!
De jó Ti is jöttök Elég kicsi volt az esély,hogy idén még valaki ide jön,pláne kombinált utazással Hol fogtok felszálni?
Engem nem érdekel a hosszú utazás,a kompon szerintem egyébként sem lesz olyan rossz Csak mennénk már
Andi!
Természetesen írok majd,szeretnék egy beszámolót is ,majd meglátjuk összejön-e
Azért remélem csodaszép élményekben volt részetek
Szia Kristi és Andrea!
Mi egy napon utazunk Veletek és szintén az Aeolussal, szintén kombinált útra, csak mi Santorinire.
Ti sem tudjátok, hogy mikor és honnan indultok? Mert mi nem. Azért ez egy kissé idegesítõ. Azt sem tudjuk, hogy melyik városba kerülünk. Abban az irodában senki nem tud semmit. Mintha semmi közünk nem lenne a saját utazásunkhoz. Ami megnyugtató, az, hogy tavaly velük voltunk Pargán és minden rendben volt, kivéve a telepített idegenvezetõt, de arra nem is tartottunk igényt. Azt mondták, hogy egy héttel az indulás elött küldenek levelet és beszállókártyát. Hát azért elég meredek.
Azért bízok benne, hogy minden rendben lesz.
Üdv: Josza
Szia!
Még az is lehet egy buszon megyünk??Szerintem igen,mert mi 30.-án mentünk volna de a kevés jelentkezõ miatt indulunk mi is 31.-én.
Nekünk se mondtak még semmit,azt mondta az irodás csaj majd 15-körül érdeklõdjünk.A szállást tavaly Zakynthoson sem lehetett kiválasztani,de mi nagyon jó helyre kerültün nem panaszkodom.A tavalyi kombiált utazás nagyon flottul ment(kivéve a reggeli 2 órás várakozást ,hajnalban )
Engem az idegesít kicsit,hogy nem tudom lesz-e kint velünk idegenezetõ,(nem mintha sokat szoktunk volna velük foglalkozni de ha baj van azért jó lenne ha lenne.Ti hol száltok fel?
Sziasztok!
Ma hívtak az irodától,módosult az indulási idõpont:
2008.05.29.-én indulunk és 06.14-én jövünk haza.Így az eredeti 11 naphoz képest most 14-et leszünk kint változatlan áron
Ne idegeskedj, meg fogod kapni a papírokat idõben! Mi 3-szor utaztunk az Aeolusszal repülõs útra, és mindíg az indulás elõtti héten tudták csak megmondani a pontos indulás dátumát. Ez attól is függ, mennyi az utas, mert összevonhatnak célállomásokat, de ez nem az irodától, hanem a légitársaságtól függ. Az is az utaslétszámtól függ, hogy hol lesztek Karpathoson elhelyezve, és ez bizony képlékeny az utolsó percig.
Kristi, ennek nagyon örülök, valamelyik másik topikban is olvastammár ilyet, hogy valaki hasonlóan járt. Remélhetõleg az út során minden másban is ilyen mázlitok lesz.
Minket is tegnap hívtak az utazási irodából,hogy 2 nappal korábban indulunk és ennyivel bõvül a nyaralásunk felár nélkül! Ennek nagyon örülünk,így már 2 hetet tölthetünk ezen az ígéretes szigeten.Állítólag a komp menetrendje változott.
Ezek szerint Joszáék is velünk utaznak,csak hamarabb Santorininél szállnak ki a kompból.Ez tök jó ,így még többen leszünk!
Mi Pestrõl indulunk,de ennél pontosabb infót még nem kaptunk.Miskolcról felvisznek a barátaink kocsival és majd jönnek is értünk mire hazaérünk.
Mi is mindig az indulás elõtti héten kaptunk részvételi jegyet.
Nézem nézem a kompot,de nem nagyon értem:
komp menetrend
Ha csütörtökön indulunk itthonról,és péntek este megy a komp ami szombat du 16.40-re van ott akkor az 3 napos út
Szi Kristi!
Emlékszel, egyszer írtam itt neked, amikor elkezdtem fordítani neked az útikönyvet, hogy azt írja, hogy Athénból a kompút majdnem 24 óra- Míg Athánba lemész a busszal, az is kb. 24 óra, ill. kicsivel több. Szóval sajnos összejön aza 3 nap, ha jól száolgatsz