Josza !! Megnyugtatás, az idén nem ugyanaz lesz az idegenvezetõ, mint tavaly!! Mi is ennek az utazási irodának a szervezésében voltunk, és olyan nagy csalódás nem ért. De lehet Parga-ban valami rossz??? Dehogy!!!!!
Szia Margit008 még nagyon kezdõ gépkezelõ vagyok képeim és filmem is van, denem tudom még hogy kell feltölteni, de bõszen tanulom. Az apartman kulturált aValtos gyönyörü az autó fõszezonban 2-napra 100 euro-volt,(ez sok) alkudni kell.Ha gondolod email-ben tudok küldeni,képeket.Id meg kell tanulnom feltenni.Ha kérdésed van, válaszolok.
Szia Margit008 még nagyon kezdõ gépkezelõ vagyok képeim és filmem is van, denem tudom még hogy kell feltölteni, de bõszen tanulom.
Nagyon szeretnénk megnézni a képeidet.Ha segítség kell csak szólj, hogy hol akadtál el.A fõoldalon van egy olyan, hogy fotóalbum, azon belül képküldõ(elõtte be kell jelentkezni a fõoldalon.Ha csak a fórumra regisztráltál, akkor ott is regezz)
Sziasztok!
Hol érdemes vásárolni? Valóban olyan veszélyes a kocsi út mint ahogy írták? Van az apartman közelében medence,amit fogyasztás ellenében lehet használni?
E-mail címem margit008@t-online.hu Nagyon várom a képeket. Elõre is köszönöm
Szia Margit ugy számolom fõszezonba mész Parga nem túl olscó és a diogenisz eléggé messze van gyalog a központtól mi a Dallas nevü boltot találtuk jónak a központban a vendéglõk 10euro jó vacsi gyros 2eu a valtos nagy strand ott is találsz mindent .Az utak meredekek hegymenet rendessen, de gyönyörü.robogot is lehet bérelni ott van az apartman mellett.A ház és aháziak igazi kedves görögök.A város egész éjjel nyüzsög nappal üvöltenek akabócák , igazi görög hangulat nem sok magyar volt .A képeket majd küldöm.
csaó ez az oldal Parga nem lefkada én itt ma kaptam hideget meleget , Pargan béreltümk autót 2x mentem vissza az ut meredek a gyerek kiabált hogy lassabban!!! de ezt látni kell. Én oda vissza járó vendég vagyok , imádom. Parga jo kiinduló pont,ki ne hagyd!!!