Szia Eszter!
"Végszükségben" pedig ott a fakultatív hajózás Lefkadáról. Ugyan abban nem sokat látunk a szigetbõl, de legalább ha nem is sok idõre, de Porto Katziki benne van.
Szia Anikó, a te képeid és beszámolód hozta meg a kedvemet Lefkadához. A beszámolót amit Pargáról csináltál, ki is nyomtattam, nagyon hasznos, olvasmányos, a férjemnek is nagyon tetszett. Néhány közelebbi helyre mi is elmegyünk.
Egyébként motort bárki bérelhet, vagy kell Pargán valami speckó jogsi?
Nagyon köszönöm Eszter! Jólesett,amit írtál. És tényleg örülök, ha valakinek örömet szereztem az írásommal.
Remélem azért Lefkadára is eljuttok majd, ha most nem is, de késõbb valamikor. Én is szeretném még látni mindenképpen, mert csodaszép sziget!
Azért Pargán sem fogtok unatkozni. Robogóval is érdemes a környékét bejárni.
CSao Margit 008 a diogenisben nincs kávéfõzõ én mindig viszek.De van két terasz elõl hátul légkondi tv redõny szunyogháló, szunyog nincs!!Kedves háziak, takaritás,törölközõk minden nap.Az olajfák és a pálmafák hüst adnak a nagy melegben.Meglátod, ez a hely varázslatos, jól fogod magad éreni.
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat. Akkor a motor kilõve. Talán megnézzük a helyi buszjáratot, szívesen utaznék görögökkel együtt menetrendszerinti járattal. Vagy lehet hogy azon is több a túrista?
Szia Timba!
Köszönöm az információkat. Biztos nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Én is olvasom a fórumot és itt tetszett meg Parga. Úgy döntöttünk, hogy nem elég nézni a csodálatos fotóitokat, ezt látni kell!!!!!
Rendben!
Nekem egyszer egy nagyon kedves kolléganõm azt mondta, hogy ne siettesd az idõt, így is olyan hamar elrepül az élet! Rám ez akkor olyan nagy hatással volt, hogy azóta a rosszabb napokban is próbálok valami jót meglátni.
Mindenesetre Pagát várom nagyon én is!