Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 961
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56260 Üzenet linkje2008-04-04 21:16:47 

Szia Geot!
Olvasgatom itt a forumot és látom Te sokat tudsz Sidariról.Volva egy kérdésem?Nemtudod véletlenül,hogy merre van a Zeus apartman?Elõre is köszönöm a segitségedet.
Üdv Éva.

# 962
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56268 Üzenet linkje2008-04-04 22:30:51  Válasz a #56260. hsz-ra Előzmény #56260

Szia Éva!

Sajnos nem tudok segíteni. icon_sad.gif
Köszönöm, amit írtál. Igazából nem tudok annyira sokat, de amit igen, abban igyekszem segíteni. icon_wink.gif

# 963
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56286 Üzenet linkje2008-04-05 11:41:11 

Teki!
Kicsit fura, amit írtál. Én bárhol nyaraltam eddig nem okozott problémát, hogy a közértben vásárolt italokat bevigyük a szobába. Az sem, ha otthonról vittünk magunkkal alkoholt. 2005-ben pld. Stavrosban nyaraltunk egy nagyobb társasággal (még fotókat is találsz a nevem alatt a fotóalbumban). Nemcsak otthonról, de a helyi közértben is rendesen vásárolgatott a társaság. Senki nem szólt semmit:).
Tehát ez ne okozzon problémát. Talán azért állt így hozzá az ottani tulajdonos, mert elõttetek esetleg olyanok voltak, akik üvegeket szanaszét hagyva távoztak 1 hét után az apartmanból.

# 964
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56307 Üzenet linkje2008-04-05 16:17:32  Válasz a #56260. hsz-ra Előzmény #56260

Szia Eva56!

Sajna én sem tudok írni Neked az apartmanodról.Annyit találtam amit az utazási iroda ír.Kép alapján nem lehet rossz, medencés is ráadásul 300m re van a központtól úgyhogy szerintem nem lesz túl zajos sem!
Nem próbáltál érdeklõdni az utazási irodában róla?
Bár igaz!Mi sem találunk a mienkrõl semmit, és a legjobb hogy az iroda dolgozói sem.De ha netán látom 48 nap múla icon_smile.gif lefotózom neked icon_smile.gif

# 965
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56308 Üzenet linkje2008-04-05 16:20:45 

Hát igen!Lehet hogy az Andromeda travelt drágának mondják, de õk legalább eléd tesznek 4-5 fotóalbumot és tudnak infókat mondani az uticélról!
# 966
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56311 Üzenet linkje2008-04-05 17:35:27  Válasz a #56286. hsz-ra Előzmény #56286

Ani,
Teki szerintem (legalábbis a hozzászólásából az derült ki, hogy) nem a szobákra, hanem a medence partjára gondolt.
icon_smile.gif
Idézet:
Tudtok-e olyanban segiteni, hogy ha egy appartmanházba megyek nyaralni, aminek van medencéje létezik, hogy a medence mellett csak az app.éttermében ill.bárjában vásárolt italt fogyaszthatom?

Az "apartman területe" pedig biztos az épületen kívüli dolgokra utalt. De majd Teki kijavít, ha rosszul értelmeztem. icon_wink.gif
Idézet:
...miszerint csak az ott vásárolt italt ételt fogyaszthatjuk az appartman területén.

# 967
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56316 Üzenet linkje2008-04-05 18:32:05  Válasz a #56307. hsz-ra Előzmény #56307

Szia Debi81!
Elõre is köszönöm a kedvességedet.Ha valamilyen informáciokkal tudsz majd szolgálni amikor haza érkeztek akkor azt is megköszönöm.

# 968
Teki1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56327 Üzenet linkje2008-04-05 21:56:01  Válasz a #56311. hsz-ra Előzmény #56311

Szia! Igazad van, elsõdlegesen a medencére gondoltam, illetve abból volt a gond, hogy más üzletben vásárolt/Lidl/ sört ittunk a medence partján. Késõbb a táblára már úgy került a kiirás, hogy az appartman területén nem fogyaszthatunk más élelmiszerboltban vásárolt árut. Valószinüleg az is közrejátszott, hogy a tulajnak volt egy közértje is. icon_rolleyes.gif
# 969
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56332 Üzenet linkje2008-04-05 22:38:49  Válasz a #56327. hsz-ra Előzmény #56327

Ó, cseles. icon_lol.gif
De az apartmanba szerintem is azt visztek, amit akartok.

forrás: www.corfu-town.com

# 970
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56341 Üzenet linkje2008-04-06 10:15:20 

Akkor tényleg vmit nagyon elolvastam:). Ha ilyen fotókat raktok fel Corfuról, mindig a szívemet fájdítjátok. Sajnos most ne mtudok menni Húsvétolni a szigetre. Ismerõseim közül sokan vannak, akik ismét mennek oda. Nekik innen ismét fergeteges 1 hetet kívánok:)
# 971
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56343 Üzenet linkje2008-04-06 11:27:20 

Szia Ani!
Sajnálattal olvastam,hogy nem mész húsvétolni Korfura.Nagyon bíztam benne,hogyTe mint törzsutas a Diasnál tudsz majd az útról/hosszúságáról/valami felvilágosítást adni.Mi is a Diassal megyünk már sokadjára de eddig inkább autóval.Kicsit izgulok,biztam benne,hogy Moraitikán szállásolnak el és az apartmanról is tudsz majd egy két infót.Na ez nem így történt.Majd csak megy valaki elõttünk.

# 972
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56350 Üzenet linkje2008-04-06 13:02:39  Válasz a #56341. hsz-ra Előzmény #56341

Ani,
ezek a képek az én szívemet is fájdítják... én húsvétkor még nem voltam Korfun, de egyszer nagyon szeretném látni a szigetet akkor is.
Te már sokszor voltál, írnál nekünk róla valamit (ha ráérsz)? Tudom, egyszer már szóba hoztad, de hátha van még valami, amit megoszthatnál velünk. icon_smile.gif
Elõre is köszönöm!

Engem például az is érdekelne, hogy mitõl függ, hogy kit hova osztanak be, illetve milyen szállásokra viszik az utasokat? Lehet választani? (Úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, nem.)
Mindegyik apartmanjukat kihasználják, ahova nyáron is utaztatnak?

# 973
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56408 Üzenet linkje2008-04-06 23:22:33 

Szia Bocsika, igen jól olvastad. Ráadásul azért is fáj a szívem, mert a barátosném pont 2 hétig volt a kisfiávál Korfun. Igaz a gyereket vitte haza a szigetre a nagyszülõkhöz. Sokáig éltek ott, de aztán eljöttek. Persze nem ez a lényeg, hanem, hogy én nem vagyok ott:((((.
Nos nyugodtad kérdezhetsz, ha tudok segítek neked.
Buszos uttól igazán nem kell tartanotok. A sofõrök nagyon jól vezetnek. ezt úgyis megtapasztaljátok majd, pláne akkor, ha majd a hegyek között fogtok a busszal kanyarogni:)))). Melyik apartmanba mennétek. Én a Makisban voltam 2 hétig. Mivel hosszabb idõre rendezkedtem be, ezért kicsit megpróbáltam még kényelmesebbé tenni a szobámat. Ez sikerült is, amit a takarítónõ meg is jegyzett (ágyeltolás, függöny levétele-felrakása stb...)icon_smile.gif)). Mint minden apartman alapfelszereltséggel van ellátva. Szinte minden megtalálható a környéken. Helyi járattal simán be lehet menni a városba. Ha ez érdekel téged akkor majd erre is kitérek. Ha kell kocsibérlés, abban is tudok segíteni.
Kérdezhetsz nyugodtan.
puszi

# 974
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56409 Üzenet linkje2008-04-06 23:40:41 

Geot:) Igen, már sokat jártam a szigeten, 5x. Annyi látnivaló van a szigeten, hogy hírtelen nem is tudnám leírni ide. Egy másik forumban már írtam róla, ott el tudod olvasni. (Majd priviben elküldöm neked - nem tudom mennyire publikus más forumot írni ide).

A sziget csodálatos. Sok látnivaló van, nem beszélve a zöld növényzetrõl. Szerintem aki egyszer már járt itt, az biztos vissza fog jönni legalább 1x. Talán azért látom máshogy a dolgokat, mert nekem volt egy barátom, és ezért nagyon sok emlék köt ide.

Az elsõ Korfui utazásom 1989-ben volt. Utána volt egy hosszabb kihagyás, de az utóbbi években ismét Görögország lett a nyaralásom színhelye. Talán köszönhetem annak is, hogy rátaláltam két olyan fórumra, ami a görögök életérõl, szokásairól és minden más témával foglalkozik. Csak annyit tudok, ha lenne rá lehetõségem, hogy pár hónapot eltöltsek a szigeten, biztos bejárnék mindent. Hiába voltam 5x, még a sziget felét sem tudtam bejárni. Mivel van pár ismerõsöm a szigeten, így mindig csak bizonyos helyekre látogat(tunk)tam el.

Geotkámicon_smile.gif inkább kérdezz, mert úgy biztos arra fogok neked válaszoni, amire szeretnélicon_smile.gif

# 975
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56428 Üzenet linkje2008-04-07 08:09:13  Válasz a #56409. hsz-ra Előzmény #56409

Ani,
azt hiszem, nem fogalmaztam egyértelmûen. icon_lol.gif icon_redface.gif

Én eddig háromszor jártam Korfun, de most azonnal indulnék, ha tehetném. Sok mindent láttunk már a szigetbõl, de még így is bõven lenne mit megnézni.
Igazából én Korfu húsvéti arcára lennék kíváncsi - arra gondoltam (már az elõzõ hozzászólásomban is), ha van kedved, mesélhetnél arról, milyen az ünnep alatt a sziget. Egyszer nagyon szeretnék ott lenni egy ilyen eseményen.
A húsvétra (illetve a Dias Zeusra) vonatkoztak az elõzõ kérdéseim is:
Idézet:
Engem például az is érdekelne, hogy mitõl függ, hogy kit hova osztanak be, illetve milyen szállásokra viszik az utasokat? Lehet választani? (Úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, nem.)
Mindegyik apartmanjukat kihasználják, ahova nyáron is utaztatnak?

Így már elég konkrét? icon_wink.gif
Elõre is köszi!

www.corfutoday.com

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 64 65 66 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu