Ezek Urbia fotói, Õ is tavaly volt Pargán, õk az 1-es szobában laktak, és két gyerekkel voltak. REmélem nem bánja, hogy idelinkeltem a fotóit, azt hiszem egyébként is itt van valahol a fórumban.
Nekik szerencséjük volt, mert elõbb odaértek, és volt választási lehetõségük.
kösz az infókat Anikó! Szuperok a képek Pargárol alig várom hogy oda érjünk.Gyõrböl indulunk majd kiszámolom hogy idõben odaérjünk.De azért holnap beszélek a szállásról az irodával.Még olyan kérdésem lenne van Pargán éjszakai szórakozási lehetõség egy zenéshely vagy ilyesmi?És a tengeri élet milyen?Lehet búvárkodni?imádom a halakat sasolni:)
Szia Thoom! Örülök, hogy segíthettem. Az éjszakai szórakozásról nem sok tapasztalatom van, de azt tudom, hogy még késõ éjjel is zsúfolva voltak a szórakozóhelyek a sétányon, pedig mi szeptemberben voltunk.
De voltak ott a fórumról többen is, szerintem van, aki többet tud mesélni errõl. Rengeteg bár, tavarna van mindenfelé, azt tudom, és szerintem mindenki talál magának megfelelõt.
A búvárkodásról már olvastam itt valakitõl, hogy a Valtoson, a sziklás részeknél nagyon szép a tenger, és megfelelõ búvárkodáshoz.
Az biztos, hogy nem fogtok unatkozni!!!
Remélem lesz, aki segít még neked ezekben a témákban!
sziasztok! Ha valaki tud Pargán valami tuti jó zenés helyet kérem írja meg. Anikó Lefkadára mennyi idõ alatt lehet odaérni és nem túl bonyolult a térképen annak tûnik.
szi Vio köszi a tippeket láttam a képeid Pargárol képzeld az Ildikó és a Csaba a munkatársaim õk fertõztek meg a Parga vírusal.képzeljétek a multkor a pápa tábla helyett pargát olvastam
Thoom! Ez már súlyos helyzet akkor, és még csak súlyosabb lesz, ahogy telik az idõ. De a legrosszabb akkor lesz, amikor hazaértél.
Tapasztalatból mondom! Hetekig nem hevertem ki, hogy már nem Pargán vagyok.
Lefkadára bõ egy óra alatt odaértünk -nem sietve-, viszont a szigeten már lassabban lehetett haladni, mert elég meredek hegyeken kell autózni, persze attól függ melyik oldalt szeretnétek megnézni.
Az út nagyon egyszerû, ha kijöttök Pargáról a fõúton végig Preveza felé kell menni, és Prevezánál van egy tenger alatti alagút, ha jól emlékszem 3 euró volt a díj, és utána már a szigeten is vagy! Nagyon egyszerû!
Szia Thoom! A búvárkodásról van tapasztalatunk mi is nagyon szetetjük csinálni. Nagyon szép a tenger a sziklás részeknél tele van barlangokkal. Érdemes átúszni majd a kis szigetre és azt körbe búvárkodni gyönyörû. Láttunk és fogtunk is murénát, polipot, medve rákot finom kis vacsora kerekedett belõle. Össze foglalva mindegyik partot végig búvárkodtuk és van látni való. Úgy könnyítettük meg a dolgot vittûnk egy kétszemélyes felfujhatós kajakot és azzal barangoltuk be a partokat nagyon jó volt nembeszélve a vizitaxi árát megspóróltuk. Jó nyaralást Pargán Szép nagyon / Mi most Neos Marmarasra megyük a kajakot oda is visszük./
szia Ericsike69! sokat gondoltam eddigis a nyaralásra most teljesen bezsongtam én is viszek egy 4 személyes csónakot és bejárom a partot. sõt viszek pecabotot is!
Szia Thoom! Hát mi a pecával nem sokra mentük szigony puskával szoktunk halászni. De csónakot érdemes vinni. a mi kajakunk annyi helyet fogll kb mint egy hátizsák. Így kényelmesen ellehet vinni. Van egy elektomos kis pumpánk azzal pik-pak feffpumpálható. Azért volt egy párszor, hogy nem volt kedvünk leengedni úgy vittû az apartmanba vissza. Nevettünk annyit mire haza értünk a sétáló utcán keresztül. Mi a Vagiába laktunk. ha van még kérdésed szivesen válaszolok. Szia Erika
Szia ! Mi mindig veszünk fel cipõt vagy békatalpat. Már láttam olyat aki kõhalba lépett nem kellemes sokan azt hiszik csak a sziklás részeknél van de van az mindenhol. A buvárkodásnál a sziklás részeknél ott meg a tengeri sünikre kell vigyázni. Láttam már olyat is úszás közben véletlenül belrugtak tele lett tüskével a talpa én adtam tût meg csipeszt kölcsön, hogy ki piszkálják mert ha bent marad begyúllad.Úgyhogy ajánlatos a cipõ.
szi Vio köszi a tippeket láttam a képeid Pargárol képzeld az Ildikó és a Csaba a munkatársaim õk fertõztek meg a Parga vírusal.képzeljétek a multkor a pápa tábla helyett pargát olvastam
Jujj de kicsi a világ Puszilom mindkettõjüket De ugye nem volt nehéz elkapni a Parga vírust?!