Nos!Félreértések elkerülése végett szeretném elmondani, hogy tv mindenütt van!Viszont klíma (tavaly így volt), csak az emeleti szobákban található.Tavaly pont a legnagyobb melegben voltunk, és nem kértek pénzt a használatért.A többi stimmel!(a tisztaságot én írtam)
Sziasztok!
Sajnos nem jön össze a nyaralásunk mert váratlanul be jött egy lakásvásárlási lehetõség. Tehát kedden megyek a Dias Z.-hoz és vissza kell mondanom. Ha valakit érdekelni Stavros Iris apartman 3 fõs
július 05-tõl júli 19.-ig 2 hét. !!!
Szia Márta!
Szerintem is biztos sikerül lemondani, mert még van idõ júliusig. Sajnálom, hogy így alakult, hogy nem tudtok menni.
Bár én már 2 éve szeretnék költözni, de még nem sikerült, így egy kicsit belegondolva örülök hogy neked, viszont ez összejött.
Szia Juhi!
Mi is évek óta nézelõdünk de nem hajtottunk rá teljes gõzzel. Most viszont szinte az ölünkbe hullt, de nem ingyen mert az anyósomat magunkhoz vesszük és így lehetõséget kapott a fiunk egy 2 szobás lakásra. Õ a 4.en mi meg az 1-emeleten ,együtt mégis külön.
A költözködés pont júni vége júli elejére esik és sem idõnk sem pénzünk nem lesz a nyaralásra.
Szia Gudli!
Olvastam máshol, hogy azért megnyugtattak, hogy jó idõ lesz amikor mész. Kirándulást terveztek valamerre? Autót fogtok bérelni? Van ilyen jellegû infód?
A történelmi nevezetességek jó része jelölve van a jobb térképeken, a szép tájakat pedig az a legizgalmasabb, ha mindenki maga tudja felfedezni. (Persze elõtte egy kis "netes" útbaigazítás azért soha nem árt.)
Sziasztok!
A Panoráma könyvhöz annyit.
Nekem van egy húsz évvel ezelõtti kiadás és vettem egy legújabbat is. Szinte semmi nem változott a könyvben. Legnagyobb (90%)részét egy az egyben átírták az új kiadásba szóról szóra. Ennek ellenére ajánlom a könyvet/bármelyik kiadását/ annak, aki a maga kezébe akarja venni az új vidékek, városok felfedezését. Mi a legritkább esetekben veszünk részt a fakultatív programokban.Szeretünk mindent a saját szánk íze szerint felfedezni. Akkor indulni, addig maradni egy helyen ameddig mi akarunk. Stavrosban erre jó lehetõséget teremt a kíváló buszközlekedés, ami olcsó, hangulatos és eléhetõ Thessaloniki, Kavala, onnan komppal Thassos, buszátszállással Philippi, Xanty. Mi ezeket így jártuk be és nem bántuk meg. Fele, negyede költségbõl, sokkal alaposabb ismereteket szereztünk.
Ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki valóban meg akarja ismerni az országot.
Üdv: Josza
Szia Márta!
Jorgosékat ismerve biztos vagyok benne, hogy korrekten vissza fogják adni a pénzt. Azért majd tájékoztass minket, hogy sikerült? Sajnálom, hogy idén Neked kimarad Görögország. Jövõre kétszer kell menni!
Sok szerencsét és erõt kívánok az új lakás kialakításához. Nem semmi! Mi is nemrég estünk túl hasonló õrületen.
Üdv:Josza
Szia Márta!
Jorgosékat ismerve biztos vagyok benne, hogy korrekten vissza fogják adni a pénzt. Azért majd tájékoztass minket, hogy sikerült? Sajnálom, hogy idén Neked kimarad Görögország. Jövõre kétszer kell menni!
Sok szerencsét és erõt kívánok az új lakás kialakításához. Nem semmi! Mi is nemrég estünk túl hasonló õrületen.
Sajnos én is így jártam, nekem is le kellet mondani a nyaralást. Nyugi a pénzt visszakapod. Én 70000 forintot fizettem be és kb 4000 forintot vontak le belõle a többit visszaadták.
üdv: K
Szia josza2!
Stavrosból merre érdemes elmenni kirándulni? Mit érdemes megnézni?Egy kicsi tájékoztatót írnál, ha idõd megengedi?
Kocsi bérlésre gondoltunk, de amint írtad, azért busszal is lehet közlekedni.