Valóban jó buli volt... fõleg, hogy ismerõsökhöz mentem át vendégségbe és a farmerem még egy óra múlva is tiszta víz volt. Úgy néztem ki, mint egy hajótörött
Szia Asteri! Sajnos Akrotiri egyáltalán nincs nyitva. Le van zárva a látogatók elõl, mivel pár éve történt valami halálos baleset. Nekünk legalábbis ezt mondta az idegenvezetõnk.
Szia Zyg! Az Atlantida sztem jó apartman, bár mi évek óta a Costisban szállunk meg! Mikor utaztok? Repülõvel mentek? Ha van kérdésed a szigettel kapcsolatban bátran kérdezz!!!!! ( Árak, programok stb)
Köszi a választ. Július 27.-én repülünk az Apollonnal.
Nem hiszem hogy sok kérdésem lesz mivel már az összes hazai forumot végigolvastam, így kezdem úgy érezni hogy már jártam a szigeten.
Remélem ez nem fogja elvenni az újdonság varázsát.
Bár most eszembe jutott egy kérdés:
Tavaly hánykor indult a repülõ Ferihegyrõl, és mennyivel elõtte kellett "becsekkolni" ?
Szia Zyg!
Tavaly a repülõ este negyed 7-kor indult, de a Krétai leszállás miatt elég hosszúra nyúlt az utazás. Most olvastam, hogy idén este 8-kor indul a gép, de nem áll meg Krétán.
Mi tavaly a Haroula apartmanban voltunk. Nagyon jó volt, és a háziak is nagyon kedvesek voltak. Az apartmanból ha mész a tenger felé (a buszmegállónál) lehet (szerintem) a legjobb gyrost enni. Isteni fínom. Találtunk még egy Suflakis (bocs ha nem így kell írni) helyet is, ahol elsõsorban helyiek voltak. Ez a focipálya flött van. Arra kell keresni ahol nagy a tömeg. Sokat kel vrni, de megéri, nagyon fincsi.
Szaisztok Gyöngyi
Sziasztok!
Mi az Aeolussal május 31.-én utazunk Santorinire és június 14-én jövünk vissza. Senki nem utazik ebben az idõben oda? Bár néztem az "utazólistát", ahol rajtunk kívül senkit sem találtam, de sokan oda nem írták be magukat.
Üdv: Josza
Most már látom hogy miért is szeretne Josza ujra elvenni Szantorinin legyen a fõpróba,és még mindig marad 3-hónap gondolkodási idõ . De ahogy elnézem "igen" lesz a vége