Mi is a Sivilla hotelbe fogunk menni júniusban. A szállodáról sokat nem tudok, illetve egy-két honlapon hozzászólásokat nézegettem meg. Elég változó véleményeket olvastam. Van olyan, aki soha többé nem menne oda, az adható 10-es skálán 1 pontot adott a szálloda minõsítésére, de van olyan, aki szívesen visszamenne. Van, aki a rágcsálókra panaszkodott stb. Egy vélemény fogott meg:" ha nem Ritz szállodára és nem Ritz árakra vágysz, akkor nagyon jól fogod magad érezni". Van a szállodának honlapja, ahol néhány képet lehet látni. A képek alapján szerintem jó, a lényeg, hogy tiszta legyen. De azért nézd meg a következõ címen: http://www.sivilahotel.gr/ , ezen pedig véleményeket olvasgathatsz: www.tripadvisor.com
szia boci!köszi a gyors választ.mi 06.17-06.27igleszünk a sivilliaban.kicsit lehangolt az 1-es pontszám...............de mi nem vagyunk "nindenben csak a rosszat keresõk"sõt!!lelkesen nézünk minden jónak és rossznak elébe!úgy gondolom,hogy nem fogja elrontani a nyaralásunkat semmi ami aszállodával van kapcsolatban.elég nagy és gyönyörûnek tûnik az egész sziget majd gondoskodunk róla,hogy élvezzük.szeretnénk autót is bérelni,mind a 10 napra.te már voltál kint,talán ismered a bérlés feltételeit? mégegyszer köszike krisz ja!mi az aeolussal megyünk?ti?
Üdv. minden kedves Rodoszra vágyó utazót !
Nekem Rodosz a második otthonom,imádom ! egyszerûen nem tudom megunni
Nagyon sok látni való van a szigeten, mindenkinek csak ajánlani tudom!
sziasztok! aki 06.17-én indul a slovák légitársasággal annak a figyelmét kérem.indulás:18.40-21.50 vissza 22.50-23.55 remélem találkozunk! sziasztok kriszti