Az az igazság, ha a férjem fõzne egy hétig vajas kenyeret esetleg rántottát és tükörtojást ennénk. akkor már inkább egy hétig gyros
Abszolút megértem mind két fél véleményét (fõzzünk-ne fõzzünk) bár volt olyan érzésem már, hogy nem is biztos, hogy az olcsóbbnak tûnõ az olcsóbb....
Én (a nyaralást kivéve igaz mi mindig egy hétre megyünk) minden nap fõzök, (mert a férjem nem eszi meg a másnaposat) és akár este 10-kor elé teszem a meleg ételt, ha akkor ér haza (elég sokszor van ilyen). Ezért van nálunk, hogy ilyenkor ez az egy hét az enyém...
Az az igazság, ha a férjem fõzne egy hétig vajas kenyeret esetleg rántottát és tükörtojást ennénk. akkor már inkább egy hétig gyros
Abszolút megértem mind két fél véleményét (fõzzünk-ne fõzzünk) bár volt olyan érzésem már, hogy nem is biztos, hogy az olcsóbbnak tûnõ az olcsóbb....
Én (a nyaralást kivéve igaz mi mindig egy hétre megyünk) minden nap fõzök, (mert a férjem nem eszi meg a másnaposat) és akár este 10-kor elé teszem a meleg ételt, ha akkor ér haza (elég sokszor van ilyen). Ezért van nálunk, hogy ilyenkor ez az egy hét az enyém...
Ez nálunk amolyan kimondatlan megállapodás, ha már szegény éjt nappallá téve dolgozik, ennyit megérdemel. Bár amióta megszületett a kislányunk azóta "szelidült". Anno volt, hogy este 9-kor álltam neki rántott húst sütni... és persze minden nap húsos kaja kellett legyen. Ma már elfogy a krumplis tészta, és elég ha olyat fõzök amit lehet melegíteni.
Sziasztok!
Szerintem a nyaralás a pihenésrõl, a mindennapi stressz feloldásáról szól és arról, hogy mindenki kellemesen érezze magát. Aki fõzni szeretne tegye azt. Aki étterembe akar menni tegye azt. Ilyenkor mindenki változtasson a megszokott életvitelén, hiszen errõl szól a nyaralás! Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!
Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!
Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!
Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!
Ezzel én is abszolút egyetértek! Tavaly a nyaraláson a férjem megéhezett az úgymond "hazai" rántott húsra. Gyorsan felkerekedtünk este és kerestünk boltot bevásároltuk a csirkemellet és prézlit , tojást, krumplit, lisztet, aztán másnap közösen neki álltunk a 3 gyerekkel fõzni. Igen ám de akkor jöttünk rá, hogy bizony húskloffolót nem hoztunk. És láss csodát a férjemnek kitünõ ötlete támadt: a kiürült sörösüveget jól megmosta és annak az aljával kloffoltunk. Még életünkben nem ettünk olyan finomat.Mái napig emlegetjük
Sziasztok!
Nagyon helyes:) Látjátok ilyen egy igazi pasi/férj!Ha nem ilyen lennél, valószínû már nem lenne a feleséged:)
De különben ez nálunk is így van.Vagy étterembe megyünk, vagy közösen fõzünk valamit amit aztán közösen fogyasztunk el az appartman teraszán!