Mit vigyünk magunkkal?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 556
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57290 Üzenet linkje2008-04-16 20:32:19 

Sziasztok!

Az az igazság, ha a férjem fõzne egy hétig vajas kenyeret esetleg rántottát és tükörtojást ennénk. akkor már inkább egy hétig gyros icon_biggrin.gif

Abszolút megértem mind két fél véleményét (fõzzünk-ne fõzzünk) bár volt olyan érzésem már, hogy nem is biztos, hogy az olcsóbbnak tûnõ az olcsóbb....

Én (a nyaralást kivéve igaz mi mindig egy hétre megyünk) minden nap fõzök, (mert a férjem nem eszi meg a másnaposat) és akár este 10-kor elé teszem a meleg ételt, ha akkor ér haza (elég sokszor van ilyen). Ezért van nálunk, hogy ilyenkor ez az egy hét az enyém... icon_wink.gif

# 557
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57291 Üzenet linkje2008-04-16 20:41:11 

Yvett írta:
Sziasztok!

Az az igazság, ha a férjem fõzne egy hétig vajas kenyeret esetleg rántottát és tükörtojást ennénk. akkor már inkább egy hétig gyros icon_biggrin.gif

Abszolút megértem mind két fél véleményét (fõzzünk-ne fõzzünk) bár volt olyan érzésem már, hogy nem is biztos, hogy az olcsóbbnak tûnõ az olcsóbb....

Én (a nyaralást kivéve igaz mi mindig egy hétre megyünk) minden nap fõzök, (mert a férjem nem eszi meg a másnaposat) és akár este 10-kor elé teszem a meleg ételt, ha akkor ér haza (elég sokszor van ilyen). Ezért van nálunk, hogy ilyenkor ez az egy hét az enyém... icon_wink.gif

...rosszzzzzúúúúl nõsültem

icon_twisted.gif

# 558
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57292 Üzenet linkje2008-04-16 20:50:27  Válasz a #57291. hsz-ra Előzmény #57291

Gondolod? icon_lol.gif icon_wink.gif

Ez nálunk amolyan kimondatlan megállapodás, ha már szegény éjt nappallá téve dolgozik, ennyit megérdemel. Bár amióta megszületett a kislányunk azóta "szelidült". Anno volt, hogy este 9-kor álltam neki rántott húst sütni... és persze minden nap húsos kaja kellett legyen. Ma már elfogy a krumplis tészta, és elég ha olyat fõzök amit lehet melegíteni. icon_smile.gif

# 559
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57297 Üzenet linkje2008-04-16 20:59:28 

Antero írta:
Yvett írta:
Sziasztok!

...rosszzzzzúúúúl nõsültem

icon_twisted.gif

Jóóóóóóóól mentem férjhez!!!!!! icon_lol.gif icon_wink.gif icon_lol.gif

# 560
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57300 Üzenet linkje2008-04-16 21:01:20  Válasz a #57297. hsz-ra Előzmény #57297

Az is lehet icon_lol.gif nézõpont kérdése icon_wink.gif

Vagy ahogy a férjem mondja: "amit szakítottál azt szagolod" icon_lol.gif

# 561
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57305 Üzenet linkje2008-04-16 21:10:16 

Sziasztok!
Szerintem a nyaralás a pihenésrõl, a mindennapi stressz feloldásáról szól és arról, hogy mindenki kellemesen érezze magát. Aki fõzni szeretne tegye azt. Aki étterembe akar menni tegye azt. Ilyenkor mindenki változtasson a megszokott életvitelén, hiszen errõl szól a nyaralás! Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!
Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!

# 562
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57316 Üzenet linkje2008-04-16 21:45:28 

Ebben van valami:)
# 563
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57323 Üzenet linkje2008-04-16 22:42:59 

skiccpausz írta:
Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!

Kedves Skiccpausz!
Teljesen egyetértek. icon_lol.gif

# 564
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57324 Üzenet linkje2008-04-16 22:47:37 

josza2 írta:
skiccpausz írta:
Javaslom férfi társaimnak, hogy feleségeinknek szerezzünk örömet azzal, hogy elvisszük Õket étterembe! Nem muszáj minden nap, egy-egy alkalom is csodákat tud mûvelni. A közös fõzöcskézések ugyan csak jó hatással lehetnek kedveseinkre, fõleg ha a mindennapok folyamán nem szokták ezt meg tõlünk. Nagyon fontos, hogy a nyaralás mást adjon mindenkinek, mint a hétköznapok, hiszen erre készülünk egész évben!

Kedves Skiccpausz!
Teljesen egyetértek. icon_lol.gif

Csatlakozom:)

# 565
Eve.
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58012 Üzenet linkje2008-04-24 14:01:51  Válasz a #57305. hsz-ra Előzmény #57305

Sziasztok!

Ezzel én is abszolút egyetértek! Tavaly a nyaraláson a férjem megéhezett az úgymond "hazai" rántott húsra. icon_lol.gif Gyorsan felkerekedtünk este és kerestünk boltot bevásároltuk a csirkemellet és prézlit , tojást, krumplit, lisztet, aztán másnap közösen neki álltunk a 3 gyerekkel fõzni. Igen ám de akkor jöttünk rá, hogy bizony húskloffolót nem hoztunk. icon_confused.gif És láss csodát a férjemnek kitünõ ötlete támadt: a kiürült sörösüveget jól megmosta és annak az aljával kloffoltunk. icon_lol.gif Még életünkben nem ettünk olyan finomat.Mái napig emlegetjük icon_lol.gif

# 566
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58016 Üzenet linkje2008-04-24 14:13:51 

Jó kis megoldásnak tûnik ez is:)
# 567
Eve.
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58029 Üzenet linkje2008-04-24 14:38:42  Válasz a #58016. hsz-ra Előzmény #58016

Igen icon_lol.gif
Biztosan idén is összehozunk vmi jó kis ebédet. icon_lol.gif icon_wink.gif

# 568
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58037 Üzenet linkje2008-04-24 15:02:27 

Gondolom én is mert a feleségemet mindig kimélem mikor nyaralunk...Neki semmit nem kell csinálni soha.Ezt én megfogadtam magamnak,és be is tartom:)
# 569
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58046 Üzenet linkje2008-04-24 15:24:44 

Sziasztok!
Nagyon helyes:) Látjátok ilyen egy igazi pasi/férj!Ha nem ilyen lennél, valószínû már nem lenne a feleséged:)
De különben ez nálunk is így van.Vagy étterembe megyünk, vagy közösen fõzünk valamit amit aztán közösen fogyasztunk el az appartman teraszán!

# 570
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58048 Üzenet linkje2008-04-24 15:27:10 

Hát tudod debi81,igyekszik az ember:)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok