Imi! Nyugi,nem csak Te vagy bezsongva,csak mi páran a privát üzenetekben tomboljuk ki magunkat!
Ugye Pöpi?
Én még 123 napot kell, hogy várjak, míg végre újból Görögországban lehetek !Most megyek vissza másodjára Paraliára, és voltam Sartin is! Remélem Pöpihez hasonlóan én sem viszek esõt,mert tavaly állítólag 3 hónapig nem esett,erre mi megérkeztünk,és pár napra rá,leesett az esõ.De ez már szeptember eleje volt!
Én is nagyon zsongok! Most látom, hogy 67 nap van az utazásig.
Leszögeztem a következõket:
Megérkezünk Jéghideg narancslé, de azonnal ouzóval!!!! Spenótos-fetás pita. (ez olyan jó, pedig utálom a spenótot)
Vacsira grillezett polip lesz.
Azt is leszögeztem, hogy megyek-megyek és vásárolok minden kütyüt.
Csak óvatosan azzal a polippal! Állítólag, ha a kifogáskor nem megfelelõen verdesik oda rögtön a sziklához, akármit csinálnak vele rágós marad... Én ettem útszéli kis tavernában - írtam már errõl - szuper finomat, de Galaxidiben a mólón, jó helyen gusztusost, de nagyon rágósat is! Egy megbízható taverna egy kincs...
Erici !Spenótos-fetás pita? Hát ezt meg kell kóstolnom, bár nagyon nem szeretem a spenótot .Sóska párti vagyok!
Viszont én is imádom a tengeri herkentyûket-jól hangzik ez a grillezett polip-,szóval ma jó sok tippet kaptam! Köszi
Sziasztok!
Megint csak pár percre néztem be, most meg feje tetején áll minden: hétvégén ablakcserénk lesz szóval igaz, ezer paralaia-i út sem ér fel a Manókával, aki a pocakomban van. Júl. 27-re várjuk, már 'csak' három hónap! De alig bírunk magunkkal! Olyan jó lenne már babázni Paralia azért a szivem csücske, mert egyrészt nászúton voltunk ott, másrészt pedig az elsõ tengerparti nyaralásunk volt. Hazafelé jövet meg is sirattam Nem tudom mikor jutunk el ismét tegnerpartra, de most elsõ és legfontosabb a kisfiunk lesz, de jövõre már mindneképpen szeretnénk nyaralni hármasban Jövõ-menõk vagyunk, nem bírunk sokáig megmaradni itthon
Kitartás mindenkinek, aki már totálisan be van sózva, tudom nehéz, tavaly én is így voltam. Márc. óta alig bírtam magammal és szept. elején mentünk csak
Üdv. Nektek! Aladina
Imi még mindig nem felejtettem el Türelem! Mire mentek, arra odaér a mail is (na csak vicc volt, igyekszem vele tényleg)
Jaj, csajok tényleg ne irigykedjetek rám, mert veletek 1-2 hét alatt több izgi dolog fog történni, mint velem 3 hónap alatt. Jó, azért már én is várom ám...
Tök megértem, hogy eltervezitek mit akartok enni. Nálam a párom már tudja az a felállás, hogy megérkezek, dobok egy tust, alszom két órát, aztán irány Paraliána Jorgaiki tavernája, és eszem-iszom: grillezett polip, rántott tintahal, horatiki salata, retzina vagy imigliko. Éjjel chef saláta a pizza Metaxa-ból, másnap reggel pedig spanakotiropita hmmm.........
Mikor múlt hónapban voltam, akkor Olympic Beachen voltunk tavernázni, és olyan isteni kagylót is ettünk, hogy csak ámultam (mert én utáltam eddig).
A polipról azt mondják 20-40 alkalommal kell sziklához vagdosni, és akkor lesz puha. A másik meg, hogy állítólag minél tovább van a hûtõben, annál puhább lesz. Páromék szoktak októberben polipra "vadászni", úgyhogy õk profik a polip-puhításban
Holnap ilyenkor már alig bírok majd magammal, de ígérem sokat fogok fényképezni, és majd közkinccsé teszem. Mindenkinek szép napot és kellemes álmodozást! Állítólag hétvégére itthonra is jó meleg nyárias idõ lesz.
Jó utat és pihenést is kívánok neked. Jó étvágyat a finom kajákhoz, helyettem is egyél .
Irigykedem egy kicsit, hogy hamarosan indulsz, de tényleg igazad van, hogy nekünk jobb lesz mert csak pihizni fogunk. De addig meg a munkába hajtás+túlóra. De valamit valamiért.
Szóval minden jót neked. Remélem én is kapok majd a képekbõl.
Persze, hogy kaptok. Szoktam feltenni iwiwre is, ott is meg lehet nézni, bár már nem a látványosságokról hanem inkább a családról.
Munka, ne is mondd. Már ez a 9. nap, hogy folyamatosan dolgozok, ma éjjel 11-re érek haza munka után, aztán reggel 5-kor kelek, hogy rendbe hozzam magam annyira, hogy a párom érdemesnek tartson hazavinni a buszmegállóból
Ha tudok, azért kintrõl is írok majd a fórumra. Pusszantás mindenkinek!
Pöpi!
Ha addig nem írnék priviben,akkor Kalo Takszidhi! Remélem jól írtam!
Én is szívesen mennék veled! És persze meg is kóstolnám ezt a sok finomságot!
h.apcinak és Pöpinek jó utat kívánok!
Tudom, hogy vigyázni kell a polippal. Volt olyan év, hogy még a herpes is kijött a számon a polip után. Mindig viszem azóta a herpes kenõcsöt, bár néha a sima fogkrém is megteszi.