Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3811
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57363 Üzenet linkje2008-04-17 11:20:58 

bejelöltelek Imi ismerõsnek iwiw-en, majd akkor oda írok merre találtok. További szép napot mindenkinek, engem sajnos vár a munka!
# 3812
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57408 Üzenet linkje2008-04-17 16:25:25 

Imi! icon_exclaim.gif Nyugi,nem csak Te vagy bezsongva,csak mi páran a privát üzenetekben tomboljuk ki magunkat! icon_wink.gif
Ugye Pöpi? icon_question.gif icon_question.gif icon_lol.gif
Én még 123 napot kell, hogy várjak, míg végre újból Görögországban lehetek icon_confused.gif !Most megyek vissza másodjára Paraliára, és voltam Sartin is! icon_exclaim.gif Remélem Pöpihez hasonlóan én sem viszek esõt,mert tavaly állítólag 3 hónapig nem esett,erre mi megérkeztünk,és pár napra rá,leesett az esõ.De ez már szeptember eleje volt! icon_exclaim.gif

# 3813
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57415 Üzenet linkje2008-04-17 17:08:40 

Jaj , Pöpi úgy írigyellek. Írj a fórumba, hogy hol leszel, majd megkeresünk.
# 3814
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57416 Üzenet linkje2008-04-17 17:14:35 

Én is nagyon zsongok! Most látom, hogy 67 nap van az utazásig.
Leszögeztem a következõket:
Megérkezünk Jéghideg narancslé, de azonnal ouzóval!!!! Spenótos-fetás pita. (ez olyan jó, pedig utálom a spenótot)
Vacsira grillezett polip lesz.
Azt is leszögeztem, hogy megyek-megyek és vásárolok minden kütyüt. icon_biggrin.gif

# 3815
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57419 Üzenet linkje2008-04-17 17:31:36 

erici írta:
...Vacsira [color=blue]grillezett polip...

Csak óvatosan azzal a polippal! Állítólag, ha a kifogáskor nem megfelelõen verdesik oda rögtön a sziklához, akármit csinálnak vele rágós marad... Én ettem útszéli kis tavernában - írtam már errõl - szuper finomat, de Galaxidiben a mólón, jó helyen gusztusost, de nagyon rágósat is! Egy megbízható taverna egy kincs... icon_wink.gif

# 3816
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57432 Üzenet linkje2008-04-17 19:29:01 

Erici icon_exclaim.gif !Spenótos-fetás pita? icon_question.gif Hát ezt meg kell kóstolnom, bár nagyon nem szeretem a spenótot icon_eek.gif .Sóska párti vagyok! icon_biggrin.gif
Viszont én is imádom a tengeri herkentyûket-jól hangzik ez a grillezett polip-,szóval ma jó sok tippet kaptam! icon_lol.gif Köszi

# 3817
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57436 Üzenet linkje2008-04-17 20:17:04 

Sziasztok!
Megint csak pár percre néztem be, most meg feje tetején áll minden: hétvégén ablakcserénk lesz icon_smile.gif szóval igaz, ezer paralaia-i út sem ér fel a Manókával, aki a pocakomban van. Júl. 27-re várjuk, már 'csak' három hónap! De alig bírunk magunkkal! Olyan jó lenne már babázni icon_smile.gif Paralia azért a szivem csücske, mert egyrészt nászúton voltunk ott, másrészt pedig az elsõ tengerparti nyaralásunk volt. Hazafelé jövet meg is sirattam icon_smile.gif Nem tudom mikor jutunk el ismét tegnerpartra, de most elsõ és legfontosabb a kisfiunk lesz, de jövõre már mindneképpen szeretnénk nyaralni hármasban icon_smile.gif Jövõ-menõk vagyunk, nem bírunk sokáig megmaradni itthon icon_smile.gif
Kitartás mindenkinek, aki már totálisan be van sózva, tudom nehéz, tavaly én is így voltam. Márc. óta alig bírtam magammal és szept. elején mentünk csak icon_smile.gif
Üdv. Nektek! Aladina
Imi még mindig nem felejtettem el icon_smile.gif Türelem! Mire mentek, arra odaér a mail is icon_smile.gif (na csak vicc volt, igyekszem vele tényleg)

# 3818
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57438 Üzenet linkje2008-04-17 20:19:36 

Imi!
Megtaláltalak iwiwen!

# 3819
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57459 Üzenet linkje2008-04-18 07:07:58 

Jaj, csajok tényleg ne irigykedjetek rám, mert veletek 1-2 hét alatt több izgi dolog fog történni, mint velem 3 hónap alatt. Jó, azért már én is várom ám...
Tök megértem, hogy eltervezitek mit akartok enni. Nálam a párom már tudja az a felállás, hogy megérkezek, dobok egy tust, alszom két órát, aztán irány Paraliána Jorgaiki tavernája, és eszem-iszom: grillezett polip, rántott tintahal, horatiki salata, retzina vagy imigliko. Éjjel chef saláta a pizza Metaxa-ból, másnap reggel pedig spanakotiropita hmmm.........
Mikor múlt hónapban voltam, akkor Olympic Beachen voltunk tavernázni, és olyan isteni kagylót is ettünk, hogy csak ámultam (mert én utáltam eddig).
A polipról azt mondják 20-40 alkalommal kell sziklához vagdosni, és akkor lesz puha. A másik meg, hogy állítólag minél tovább van a hûtõben, annál puhább lesz. Páromék szoktak októberben polipra "vadászni", úgyhogy õk profik a polip-puhításban icon_smile.gif

Holnap ilyenkor már alig bírok majd magammal, de ígérem sokat fogok fényképezni, és majd közkinccsé teszem. Mindenkinek szép napot és kellemes álmodozást! Állítólag hétvégére itthonra is jó meleg nyárias idõ lesz.

# 3820
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57461 Üzenet linkje2008-04-18 07:20:44 

Szia Pöpi!!!!!

Jó utat és pihenést is kívánok neked. Jó étvágyat a finom kajákhoz, helyettem is egyél icon_lol.gif .
Irigykedem egy kicsit, hogy hamarosan indulsz, de tényleg igazad van, hogy nekünk jobb lesz mert csak pihizni fogunk. De addig meg a munkába hajtás+túlóra. De valamit valamiért.

Szóval minden jót neked. Remélem én is kapok majd a képekbõl.

Üdv.: Imi

# 3821
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57464 Üzenet linkje2008-04-18 07:27:12 

Persze, hogy kaptok. Szoktam feltenni iwiwre is, ott is meg lehet nézni, bár már nem a látványosságokról hanem inkább a családról.
Munka, ne is mondd. Már ez a 9. nap, hogy folyamatosan dolgozok, ma éjjel 11-re érek haza munka után, aztán reggel 5-kor kelek, hogy rendbe hozzam magam annyira, hogy a párom érdemesnek tartson hazavinni a buszmegállóból icon_smile.gif
Ha tudok, azért kintrõl is írok majd a fórumra. Pusszantás mindenkinek!

# 3822
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57468 Üzenet linkje2008-04-18 07:57:29 

Köszönöm szépen Pöpi mindenki nevében is. Minden jót és szép utat kívánunk neked!!!!! És pesrze szép idõt is!!!!!!

Üdv.Imi

De azért a remélem aki itt van még az fog írni!!!!

Üdv.: Mindenkinek!!!!

# 3823
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57477 Üzenet linkje2008-04-18 12:07:33  Válasz a #57464. hsz-ra Előzmény #57464

Szia Pöpi!

Látom, hogy két nap és utazol. Nagyon jó utat, kívánok!

Más sokszor jártam ott, de bár mikor visszamennék.

# 3824
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57552 Üzenet linkje2008-04-18 23:10:07 

Pöpi! icon_exclaim.gif
Ha addig nem írnék priviben,akkor Kalo Takszidhi! icon_exclaim.gif Remélem jól írtam! icon_eek.gif
Én is szívesen mennék veled! icon_confused.gif És persze meg is kóstolnám ezt a sok finomságot! icon_razz.gif icon_exclaim.gif

# 3825
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57583 Üzenet linkje2008-04-19 13:17:43 

h.apcinak és Pöpinek jó utat kívánok!
Tudom, hogy vigyázni kell a polippal. Volt olyan év, hogy még a herpes is kijött a számon a polip után. Mindig viszem azóta a herpes kenõcsöt, bár néha a sima fogkrém is megteszi.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 254 255 256 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu