Köszi a segítséget, majd én is elkezdek nyomozni. Jövõ nyáron már lesz a lányomnak is jogsi. Igaz most is van másnak, csak azok nem mernek vezetni (garázsból se mernek kiállni).
Petros! Isten éltessen sokáig!
Kedves Yvett!
Pár oldallal ezelõtt írtad, hogy ismerõsöd kinn van Szerbiában és lesz majd info a helyzetrõl, ha hazajött.
Kérlek én is, írd majd meg ide, mik a tapasztalatok!
Köszi
Láttam Mártával mentetek volna csak õ visszamondta ha gondolod mehetünk Görögik együtt. Mi 1/2 6 körül szeretnénk a Magyar határon lenni. Úgy néz ki, hogyhárom kocsival megyünk.
Robi!
Csak azért kérdeztem hátha Neo Pori térképet keresel.Egyébbként tényleg nogyon jó Steve írása de elsem tudsz tévedni ha akarsz sem.Teljesen egyenes az út.Így szoktam útba igazítani barátaimat.Röszke,Belgrád?Nis,Theszaloniki,Athén.Minden jól ki van táblázva.Egyébként nagyon jó útvonal terv van a Grand Touristnak Mi jól tudtuk használni.Remélem sikerült valamit segíteni.
hülye vagyok, most látom hogy Moraitika.... az nagyon jó! ismered a pontos útvonalat? mi jártunk arra 2005-ben, Messongiban voltunk. A Pindoson való átkelés, az egy horror. odafelé nagyon rossz volt, visszafelé sikerült egy kevésbé kanyargós úton jönni.
tudnátok-e tanácsot adni abban, milyen útvolnalon a legjobb menni Igoumentisától Thessaloniki felé? gondolom nincs végig kész az autópálya..
A Pindos hegységen át van egy hosszú, nehéz szerpentines szakasz Grevena felé, ha jól tudom. Merre érdemes ezt kerülni?
Az autópályán menj! Ahol nincs még kész ott is van út, csak nem többsávos...
A másik szakaszon nagyon szerpentines az út és ha sok a kamion, akkor nagyon lassan lehet haladni.