Köszönöm szépen minkettõtöknek, maradok akkor az autópályánál, bizos hogy szép a Pindos, de nincs idõm nagyon nézelõdni, még világosban Stavrosba kellene érnünk.
H.apci, délután 1 körül ér a kompom Igoumenitsára, elõbb nem tudok elindulni
Bocs'! Az egy kicsit gáz, de rohanni akkor sem kell... Szépen lazán, normális tempóban éppen sötétedés elõtt odaérsz (bár nem emlékszem, mikor aktuális ez az út, gondolom, nem télen ). Még szeptember elején is csak 8 óra körül kezd sötétedni, ha jól emlékszem (de régen is volt... ).
Ioánnináig kb 90 % autópálya, onnan Grevenáig jön a szerpentines szakasz, utána pedig megint szinte végig pálya.
8-ra kényelmesen odaérsz.
Honnan mentek komppal?
Pont 2 hét múlva indulunk. Velencébõl indul a komp május 7-én du.2-kor, onnan Korfura megy, aztán Igoumenitsa. Még az sem biztos, hogy 1-re odérünk... ki tudja, mennyire tartják a menetrendet
Drága zsofka! Te egy kis perverz vagy...! Remélem, van valami súlyos indokod, hogy így közelíted meg Stavrost! Ha ez csak egy nagyúri allûr, mint néha Kakadunál (már fel ne szívd magad, Kakadu! ), akkor ok... De ha már így esett, nem fért volna bele egy éjszaka valahol még útközben, s akkor egy csomó élménnyel gazdagodhattál volna...
nem vagyok perverz, legalábbis eddig még nem mondták csak nem mertük bevállalni ketten lányok Szerbiát - bõvebben elolvashatod a blogomban, hogy miért - a kompot pedig a kedves fõnököm fizette ki - így nekünk ugyanannyiba kerül az út, még a levezetendõ km-ben is kb annyi, mint a szerb irány.
Így már értem, zsofka, de ha már ilyen fõnököd van , én tettem volna rá egy lapáttal, s megnéztem volna sokmindent jövet-menet, vagy az egész nyaralást más központtal oldottam volna meg... Jó; ne feszegessük! Érezd jól magad; ez a lényeg! A blogot meg majd elolvasom (bár nem szeretem).