Szia degu! Én még legkorábban június 12-én voltam Makriban. Akkor már nagyon meleg volt. Sõt! Túl meleg!
Remélem neked is jó idõ lesz, és a többi ott nyaralónak is!!!
És persze remélem még szeptember 9-i héten is kellemes lesz az idõ. Én akkor megyek Makriba.
Addig a Ti beszámolóitokból, és fotóitokból éldegélek majd.
Csak csatlakozni tudok Anikóhoz.Én eddig május végén,június elején jártam görögbe.Mindíg nagyon jó idõnk volt.Tavaly is attól eltekintve,hogy az érkezésünk napján szakadt az esõ.De másnap már verõfényes napsütés és meleg....
Szia Hermione! Úgy látszik az esõ szereti köszönteni az utazókat, mert mi is már kétszer érkeztünk úgy Görögországba, hogy szakadt az esõ.
Persze szerencsére nem sokáig tart, és utána tényleg hétágra süt a nap!!
Remélem idén is maximum köszöntésképp találkozunk Mi is és Ti is az esõvel.
És utána mint mindig,verõfényes napsütés,kellemes vízhõmérséklet és meleg!!!!
De még mindig sokat kell aludnunk!
Hát igen Hermione! Majdnem egyszerre utazunk, így várnunk kell még jópár napot!
De úgy érzem megéri mindig a várakozás, remélem így lesz most is!?
Az esõtõl nem félek. Tavaly is kifogtunk két esõs napot, de pár óráig tartott, utána minjárt sütött a nap ezerrel, és gyönyörû idõ volt.
Csak kicsit fáztam, mert semmi meleg cucc nem volt nálam. Idén okosabb leszek, azért egy-két pulcsit rakok majd be!
Ratio! Tényleg nagyon kipihent vagy!
Jópofa ez a számolás!
Ez sajnos igaz, hogy most még irigyellek, hogy Ti elõbb mentek, viszont utána meg Ti irigykedhettek ránk.
Én jobb helyzetben leszek, mert friss infókkal indulhatok, amit Ti hoztok nekünk, míg Ti "felderítõ" szerepet töltötök be!
Sajnos ma már megint nehéz elképzelnem, hogy lesz még nyár valaha, mert két naposan töltött nap után megint szét lehet fagyni!
Remélem a nyár nem lesz ilyen szeszélyes!!!
Nyugodt vagyok, szeretem a pingvineket,a sok megfagyott magyar ott van a parton eltemetve.Inni, horgászni és mulatni hidegbe is lehet!!! De a jó idõ már megrendelésre elõallt!!! Tipikus õrült magyar mindennek tud örülni, ami görög honban, és nem itthon történik vele. Jöhet Makrin a piros hó !!!