Neked is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot!!!
Neked is csak azt tudom írni, mint Vionak, hogy ettõl szebb lapot nem is kaphattam volna.
Köszönöm még egyszer!
Sziasztok, sajnos módosítanom kell az indulási idõpontot. Valószínû hogy augusztus végén fogunk utazni. Mindez 15.200 forintunkba kerül. Jaj de rosszu eseik. De sajnos muszály, mert olyan dolog jött közbe, amit nem tudunk befolyásolni, sem áttenni máskorra.
Sziasztok, sajnos módosítanom kell az indulási idõpontot. Valószínû hogy augusztus végén fogunk utazni. Mindez 15.200 forintunkba kerül. Jaj de rosszu eseik. De sajnos muszály, mert olyan dolog jött közbe, amit nem tudunk befolyásolni, sem áttenni máskorra.
Sziasztok, nagyon újonc vagyok itt ezen az oldalon, idáig leginkább csak olvastam a hasznos információkat.
Most viszont tanácsra lenne szükségem, május 22-én Pargába utazunk az Aeolusszal Szlovákiából. Eredetileg a Diogenisben kellett volna laknunk, ezt módosították, a Valtoshoz közeli Sakisban választottam a pótmegoldást.
Ha valakinek van tapasztalata a Sakisban található szállással, szívesen várom az információkat. Ha lehet inkább pozitívat, nem szeretnék elöre lehangolódni a szállás miatt Köszi szépen
Szia!
Mi a Sakisban voltunk, és mi nagyon jól éreztük magunkat! Egy olajfaliget közepére épült szép apartmanházba, finom illatok és gyönyörû növények közé kerülsz! A háziak aranyosak, lehet náluk a fóliasátrakból ezt-azt venni, ami Pargán nem mindegy, mert egyébként minden elég drága. De Parga minden pénzt megér !!! Egyébként a Diogenis nincs túl jó helyen, bár nagyon szép, de mindentõl elég messze van - a strandtól és a városközponttól is. A Sakis a Valtos strandhoz kb. 5 perc, de azt sem veszed észre, mert gyönyörû az út odáig. Igazából a városközpont sincs messze, csak közben hegyet kell mászni, de errõl már biztosan olvastál. Én csak jót tudok róla írni, úgyhogy semmi pánik!
Szia Zeusz lánya, ha jó látom te leszel az elsõ Pargára utazó!! De jó neked, már csak bõ két hét, és indulsz!!
Készülsz már?
Aztán majd várjuk a beszámolót!