Ja?Viszont egy dolgot kérek cserébe:)
Május 23-tól 10 napig JÓ IDÕ LEGYEN!!!!
/tegnap este az idõjósok azt mondták hogy rekord hûvös van görögországban:(/
Csak hogy egy kicsit bizakodóbb lehess: amikor én elõször készültem szép görög hazánkba, úgyanígy meg voltam ijedve a hõmérsékleti viszonyoktól, mert nap mint nap néztük az elõrejelzéseket, és hát igen csak huszonegypár fok volt még indulás elõtt 1-2 nappal is.
Amikor kiértünk, jött a meglepi, a dög meleg...mint mondták, elõtte való nap megérkezett a "melegáramlat". Úgyhogy Jó Zeusszal kell "leboltolni" az ügyet, és minden OK lesz!
Valaki Nekem is tudna felvilit adni arról, hogy július közepén mire lehet számítani hõmérsékletileg? Nagyon durva, vagy pont jó (nagyon jól bírom a meleget )...
Naptejet hány faktorosat kéne? - átlagosan világos a bõröm, és nem túl érzékeny.
Tavaly júniusba 10-es faktorú napolajat vittem magammal. Na színem nem is lett sok :(az utolsó pár napban, inkább nem kentem magamra. Egy kcsit megégtem, de legalább volt színem Ebbõl oklulva szeptemberben már csak 4-es faktorral kentem magam.
Szerintem max 6-os bõven elég, ha nem vagy kint délidõben
Szerencsés vagy BRobert!Igaz én eléggé fehér bõrû vagyok,meg a párom is.Mi 12-est vittünk tavaly.Idén már rutinos leszek.Párszor meglátogatom a szoláriumot./ahogy a kollegám mondaná: menjél csak a grillbe..../
debi81!
Nem bitos ,hogy a szoli nagy védelmet nyújt.Biztosabb a magasabb faktorú naptej.Mi a férjemnek 15-öst,gyermeknek 30-ast, jó magamnak meg a napolaj(2) is elég.Egyszer történ ,hogy nem kentük be a férjem lábfejét!,és képes volt megégni a 13.napon.Sajnos a döntésbe magadra maradsz.
Na, akkor tartsunk össze a drukkolásban...persze a többiekhez csatlakozva! Minél melegebbet, naposabbat szeretnénk. Olyan igazi "gatyarohasztót". De azért tavaly Krétára kissé túldrukkoltam magam, és ott 48 fokunk lett....idénre kevesebbel is beérném!
Igen, július közepén-végén naggggyon meleg van! (Augusztus végén kevésbé volt forróság, mi legalábbis így éreztük.)
A ventilátor jó szolgálatot tesz a szobában. (Külterületen pedig a robogó, illetve a tenger. )
Mi biztos nagyon óvatosak (és nagyon fehérbõrûek) vagyunk, de ha jól emlékszem, 30-as naptejet vittünk. Bár volt nálunk egy olcsóbb, 12 faktoros is, azt is alkalmaztuk néha.
Szia Debi81! Drukkolok a jó idõért, ha jól írom, akkor a http.www.metchek.com-on 7 napra elõrejelzik az idõt többek közt Korfura is! Én megrendelem Neked a napsütést
Jó utat és jó pihenést!