jó lenne. bár én már azzal is beére ha idén eljutok paraliara és jó lesz az idõ. A rossz idõ (akárhol is vagy) mindenhol tönkre tud tenni egy nyaralást. Én csak reménykedet hogy nem.
Kiscsillag!
Te voltál a szaloniki melletti waterlandben? És szalonikiben?
Közvetlen a tengerparton található apartmann, aminek az aljában egy igazán jó taverna van. A tulajdonos és az alkalmazottak is nagyon kedvesek. A tengerre nézõ szobákból jól látható a Napfelkelte!
Ha én legközelebb Nei Poriba megyek, biztos, hogy itt rendelem meg a szállást!
Ajánlom mindenkinek!
Még nem, de tervezem. Ha idén kijutok, mindenféleképpen elmegyek Thessalonikibe!
Kiscsillag!
Te nagy szakertõje vagy Nei Porinak, hátha ismered ezt a két apartmant:
Azt hiszem a Natalie és a Marianne apartmanról van szó. A Panorama Toursnak ott vannak szállásai, csak semmi kép nincs róluk. Nem tudod véletlenül, hogy merre vannak és hogy milyenek?
Olyan fura, mert se a honlapjukon nincs róluk kép, se a prospektusukban. Remélem nem azért, mert olyan lepukkantak.
Én is voltam már Nei Poriban, és az általad említett két apartmant ugyan nem ismerem, de lepukkant szálláshelyet én ott nem láttam. Viszonylag fiatal üdülõhelyrõl van szó, szépen rendezett apartmanokkal, parkkal és utcákkal. Valóban fura, hogy az utazási iroda katalógusában nincs róla kép, de szerintem ha személyesen az irodában, vagy akár emailben érdeklõdsz, tudnak neked mutatni képeket.
Szerintem ne aggódj.
Nei Pori jó hely!
Utána néztem az apartmanoknak, de képet én se találtam, csak leírást. 150 m-re vannak a parttól és a felszereltségük ugyanolyan, mint bármelyik másik apartmané. Valamint egy másik utazási iroda is ezt a két apartmant használja, úgyhogy baj már biztos nem lehet!
ferradri! Köszi szépen az infót! A honlapjukon semmilyen kép nincs, a prospektusban ugyan van két apartmanról kép, amik jól is néznek ki, de az van odaírva, hogy Illusztráció. Vagyis azok akkor nem az igazi szállások, ugye? Jól értelmeztem?
De végül is, ha új hely, akkor tényleg nem lehetnek régiek a szállások. Csak furcsának tartottam, hogy nincs róluk kép.
Utána néztem az apartmanoknak, de képet én se találtam, csak leírást. 150 m-re vannak a parttól és a felszereltségük ugyanolyan, mint bármelyik másik apartmané. Valamint egy másik utazási iroda is ezt a két apartmant használja, úgyhogy baj már biztos nem lehet!
Jó utat Andra!
Kiscsillag, nagyon köszönöm neked is az infót! Majd csak jövõre megyek Poriba, az idén Vrasnára megyek, de már elkezdtem tervezni a jövõ évi nyaralást is. Nem vagyok lökött egy cseppet sem.
Miért titkolják ennyire az apartmanok kinézetét?
Furcsa, hogy egy kép sincs róluk. Fõleg, hogy a Panoráma se most visz oda elõször utasokat.
Na mindegy, ti megnyugtattatok, hogy rossz nem lehet.
Szívesen segítek máskor is! De ha mégsem vagy biztos a szállásban, akkor kicsit feljebb leírtam egy nagyon jó szállás weboldalát. Érdemes megnézned!
Kiscsillag!
Igen, láttam azt a honlapot és nagyon tetszik a szállás, fõleg, hogy tengerre néznek a szobák. Legalábbis egy pár.
Már gondoltam erre a megoldásra is, hogy busszal megyek a Panorámával és szállást itt is foglalhatok.
Majd meglátom, hogy melyiket választom. De ha lesz még kérdésem, akkor majd szólok.
Nagyon köszi elõre is!