Sziasztok !
Június 21-tõl megyünk Pefkohorira 2 hétre. Nem voltam még Görögországba, ezért gyüjtöm az infókat. Két család megyünk négy gyerekkel és autóval Szerbián keresztül. Ha valaki tud valami infót a kinti horgászási lehetõségrõl kérem írja meg.. Kell-e engedély, mennyibe kerül és hol lehet beszerezni? Elõre is köszi!!!
Bár tudom, hogy ez nem az a topik, de... Nei Poriban eddig 3-szor voltam, a part homokos a déli részétõl egészen a laktanyán túlig, ami Platamon felé van. Platamon elõtt kb 1-1,5 km-el kezd el átváltani kavicsosra.
Nei Poritól délre is homokos a tenegerpart. Arra kb. 3 km-t gyalogoltunk lefelé kagylógyüjtés céljából
És ez sem vita, csak információ pontosítás
Szia, horgászbot és csali. Nem kell engedély, bárhol horgászhatsz. Legalább is az elmúlt 4 évben így volt. A hentesnél lehet kapni csalit, érdekesen hangzik de igaz. Most nem jut eszembe a csali neve, de hátha valaki tudja.
Sziasztok! bocsi hogy közbe szólok de nemtiszta elöttem ez a nemzetközi jogsi téma.már beszéltem a Szerb nagykövetségel senki nemtud megnyugtató és egyértelmü választ adni.Kell vagy nem kell ez itt a kérdés.help
Felejtsd el ezt a marhaságot; a magyar jogsi akár a régi, akár a plasztik jó, tökéletes, mindenütt elfogadják.
20 éve utazgatok délre, eddig még mindig csak szalutáltak rá!
Van fent egy nagy parkoló, onnan csak gyalog lehet továbbmenni. Vagy szamárháton! Az utolsó szakaszon már nem azfaltos az út, hanem murvás, vagy valami ilyasmi. Gondolom kõbõl van, mert abból van a hegy is!