Hello Siky!
Helyileg hova mentek?Busz,repcsi,vagy auto?Bocs most látom hogy Tsilivi az uticél.Mi már nemsokára indulunk,majd részletesen beszámolok!!!Csak menjünk már!!!!!!!!!!
Nem halt be a fórum, csak leült... tavaly is voltak ilyen idõszakok!
Amúgy tavaly sem sokan mentünk Zakira...
Ha kíváncsiak vagytok, kérdezzetek, de mivel eddig nem volt olyan sok kérdés, vagy éppen nem tudtam infóval szolgálni, nem sokat írtam. De ha tudok, mindig segítek szívesen... és Atosz mester is... szerintem: õ is rendi (és üdv neki, még élek, csak nem minden kerek nálunk, de ezt majd priviben, ha egyszer odajutok a közeljövõben!)!
Egyébként mi szerettünk kint lenni, csak az egy hetet éreztük rövidnek, úgyhogy többet nem megyünk csak 1 hétre, inkább többet gyûjtögetünk!
Ja: a rodoszi fórumon sem nagy az élet, igaz, én sem kérdeztem eddig túl sokat... sajna más problémákon jár az eszem... dehát ilyen ez a fórum lét!
Kedves Iloth!
Abban tudnál e segíteni,hogy Zakin van-e piac?Olyan igazi Görög.....Ha igen ,melyik városkában és melyik napokon?
Elõre is köszi,ha valaki tudja a választ és meg is osztja velem.
Siky!
A repcsi tök jó,én imádom,nem kell félni....élvezni fogod!Mi most takarékossági okokból buszozunk
Hát görög piacon csak Krétán voltam, Zakin sajna nem. De ha tippelnem kellene, hogy merre érdemes keresni, és Zakynthos városra vagy valamelyik falura a sziget belsejében gondolnék: ahol a görögök laknak, ott szerintem biztos tartanak piacot.
Egyébként nagy hirtelenjében a keresõvel sem találtam semmi érdemlegeset...
Kalimera!
Rodosz és Kréta után idén mi is Zakynthosra készülünk. Konkrét ötlet még nincs. Ami nekünk fontos a homokos tengerpart és a mozgalmas éjszakai élet (pl. mint Faliraki Rodoszon ), eddig többen Laganast ajánlották. Vélemény vagy esteleg más ötlet valakinek? Konkrét hotel ajánlatot is szívesen vennék. Köszönöm!
Zantén tényleg Laganas a legbulizósabb hely, rengeteg az angol fiatal és sajnos viselkedni sem igen tudnak. A tengerpartja homokos ugyan úgy mint Tsilivinek. Tsiliviben is nagy élet van, rengeteg a szórakozóhely, de szerintem sokkal kultúráltabb emberek nyaralnak itt.
Sziasztok! A piac a fõvárosban van, a kikötõ mellett,ugy tudom hogy csak vasárnap nincs. A legnyüzsibb Laganas, és hosszu homokos a partja,nagyon sok jó hotelt láttam,rengeteg bár taverna,igazi fiataloknak való.Mi ott csak kirándultunk, de tetszett, reggelig tart ott is a buli, ajánlom még Argassit,az is jó hely,de nincs akkora tengerpartja mint Laganasnak, a többi üdülõhely elég kicsi de maga a sziget is az de nagyon szép.