Utazásig még 42 nap, nagyon lassan telik. Tartok egy kicsit az idõjárástól, nem is levegõ, hanem a tenger hõmérségletétõl. Június végén nem hideg még a víz?
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy Sartin van e lehetõség Otp-s Maesto/multipont/kártyával van e lehetõség Atm autómatából pénzt felvenni,vagy vásárolni kártyával sze-n?
Még "koveti" tájékoztatásához annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy jó lesz ha visztek egy elemlámpát, mivel az építõanyag-lerakat (ami raklapok, apró sóder, teherautók stb.) tömkelegébõl áll, olyan sötét, hogy késõ este azon keresztülmenni elég nehéz. Amikor 2006-ban én is ott voltam, és a Vanvini Ap.-ban világítás nem volt ezen a telepen, és igen csak nehezen találtam az útat a szállásomhoz.
A telepített idegenvezetõk a kaposvári Re-Tour utazási irodától voltak (Hajniék).
Üdv.: Boka
Szia BazsiACAB!
Az idõjárás elõrejelzés szerint május 18-tól beköszönt a nyár Sartin, emelkedik a hõmérséklet! Megnézheted az elõrejelzést a www.gorogholiday.atw.hu oldalon.
Autóval megyünk Szegedrõl, és a Galini apartmanba. Ti honnan és mikor akartok indulni? Mi kora délutánra tervezzük, a várható török invázió miatt.
Kata