Sziasztok!Én ezt annyira nem értem...Mi is ugyan így vagyunk az apartmanunkkal!Senki nem tud róla semmit...
De még az utazási iroda dolgozói sem!!!
Most persze sokan biztos azt gondolják:..."akkor minek mentek oda?"
/de azért az megnyugtató, hogy nem csak mi jártunk így:)/
debi81
Kedden voltam az utazási irodában de ennyire soha sem voltak felkészületlenek mint most.Remélem azért minden rendbe lessz az a lényeg hogy OTT legyen.és azért a minimális elvárásoknak megfeleljen különben nem fogadjuk el.Jó készülõdést neked!
debi81!
Tényleg hol vannak azok akik akkor jönnek amikor a fórumosok,miért nem itt ?A mi buszunk is tele van de csak 1családdal találkoztam eddig,aki jelentkezett,hogy velünk jön.
Debi!
Ugyanígy vagyunk mi is a szállodával ahová megyünk. Az irodában nem tudtak róla semmit. Mint késõbb kiderült angol tulajdonban volt és ezt 1 éve vásárolták meg tõle a németek.
Megvan minden az útra? 1 hét és irány Korfu! Én már nagyon be lennék sózva!
Akkor most már megnyugodtam!Nem csak mi indulunk így...hogy nem tudunk szinte semmit a szállásról
Amúgy már be vagyok sózva:)gondolhatod:)Már alig várom!
Tegnap vásároltuk meg a gyógyszereket, ami esetleg kellhet...(bár reméljük nem fog!!!!!)
Kicsit ki is akadtam a gyógyszertárban, mert hiába van Eü-pénztár kártyám /ami tegyük hozzá nálunk a fizetésem egy része!/ nem vehetek rajta semmit amit szeretnék
Szerintetek pl.:a naptej nem az egészségünk védelmére szolgál?Végül is....CSAK bõrrák ellen védene...az biztos NEM fontos!!!!
De már ez sem érdekel!!!!Menjünk már!!!!
Mi is sokáig úgy voltunk, hogy semmit nem tudtunk a szállásunkról, aztán az utazási iroda (Grand Tours) görög referensétõl (kurfui idegenvezetõ tanácsára) e-mail-ben kaptunk képeket. Sztem ez tök jó, mert van fenn sok fotó a többi szállásról, csak a mienkrõl nem volt. Ti esetleg így nem tudnátok több infohoz jutni? Bár meg kell jegyezzem, hogy nektek már olyan kevés idõ van utazásig, hogy élõben is hamarosan megláthatjátok!
Jó utat és kellemes nyaralást kívánok Nektek! Zsike
Sziasztok!
Bár egy idõre eltûntem, most pótoltam az összes lemaradásom elolvasását....
Debi!!!!!!
Már annyira jó, hogy fél lábbal ott érezheted magad Sidariban! Kicsit irigyellek is, de ami késik, reméljük nem múlik....Már alig több, mint 50 nap és huss...röppenünk. De addig még mesélsz Te is, amit már naggyon de nagyon várunk!
Ha addig már nem jutok ide, hát mesés nyaralást...gatyarohasztó jó idõt és szupi hullámokat a fürcsihez, és nézz meg minden szépséget, amit Korfu elétek tár!
Hi hi...ez így van!Már várom nagyon, hogy péntek legyen...De a visszafele utat NEM várom.Nem baj?
Ha mégis visszajönnék....sokat mesélek majd Nektek:)
Köszönöm a jó kívánságaitokat is.Millió puszi:Debi