Kedves Josza2
Esküvödhöz gratulállok,én már régen túl vagyok az ezüstön,de még mindig nemtudom a nejem mit rak a reggeli kávémba ,neked már,sikerült kinyomozni,hogy mit kapsz?? üdvözöl:Jana-Timba
Szevasz Jana!
Hát vannak titokzatos dolgaik az asszonyoknak, az enyémnek például az, hogy, hogy tudja a pénzt úgy beosztani, hogy mindig mindenre jut, amire szükség van és még tud spórolni a görög utakra is, és nem is akármilyenekre. Nekem ez azért misztikus, mert én amolyan pénzszórós, pénz-eltökítõs tipus vagyok, azaz nem értek a pénzhez, csak a megkereséséhez. Nem mindegy, mi van a kávédban? Ne is firtasd! Fontos, hogy jó legyen.
Úgy jók ezek az asszonyok, ahogy vannak. ......de csak akkor, mikor nem veszekszenek.
Köszönöm gratulációtokat.
Üdv: Josza
Ezt nem teheted! Hol lehetne ezt romantikusabban, mint Toloban a kis szigeten a kápolnában (ha megengedik ) A helyi lányok biztos tudnak segíteni! Emiatt átszervezném az utamat, még nem késõ! :l[/quote]
Szia H.apci!
Igen, gondoltunk rá, hogy Toloban a kis szigeten lenne a legjobb. Csak az a probléma, hogy az ortodox templom, mi meg római katolikusok vagyunk, így nem vagyunk ott kompantibilisek. A másik probléma, hogy nincs ott olyan kapcsolatunk, aki segíthetne elintézni a dolgokat./bár lenne/. Stavrosban vannak görög barátaink, akik vállalták, hogy mindent el tudnak intézni és tudnak a várostól 30 km-re egy nagyon romantikus helyen lévõ kis kápolnát, ami római katolikus és ott lehetne az aktus. Egyenlõre még az elején vagyunk a dolgoknak és még minden képlékeny.
Lehet, hogy utána átutazunk Toloba meginni azt a behûtött
sört.
Logikus és ésszerû, amit mondasz; irigykedem! Sok boldogságot és szép esküvõt! Ha nem kapkodod el azt az esküvõt, lehet, hogy én megyek be hazafelé Stavrosba.
Logikus és ésszerû, amit mondasz; irigykedem! Sok boldogságot és szép esküvõt! Ha nem kapkodod el azt az esküvõt, lehet, hogy én megyek be hazafelé Stavrosba.
Szia H.apci!
Annak nagyon-nagyon örülnénk. Ez esetben én fogom behûteni a sört Nektek. Végül is a sörnek mindegy, hol hûl.
Phú! Csak kapkodom a fejem! Egy napot nem voltam itt, és mennyi mindenrõl lemaradtam. Ennyi ünnepet és szép tervet még nem is hallottam így egyszuszra!
Mindenkinek kívánok elõre is nagyon sok boldogságot és még sok-sok örömteli, boldog évet, tele görög utazásokkal!!!
Josza, remélem sikerül az újraházasodás és utána is ilyen boldog évek következnek, mint eddig voltak!? Ezt kívánom nektek! (Pargán még nem gondolkodtatok? Ott is van mód esküvõkre, valamelyik honlapon láttam, igaz az is ortodox valószínû!)
De ha Stavroson megoldható, akkor semmi gond, szerintem! Gyertek szeptemberben, és akkor koccinthatunk is a boldogságotokra!! Utána majd átugrotok Tolóba, hogy H.apcival is koccintsatok!
Szia H.apci!
Annak nagyon-nagyon örülnénk. Ez esetben én fogom behûteni a sört Nektek. Végül is a sörnek mindegy, hol hûl.
Kéretik ezzel sem viccelõdni; ez komoly dolog! Az már eldõlni látszik, hogy Makrigialos lesz az utoló szálláshelyünk, onnan már hazafelé Stavros csak egy kis kerülõ!
Szia Anikó!
Aranyos vagy! Köszönjük a jó kívánságokat. Mindenképpen szeptemberben tervezzük a dolgot, annál is inkább, mert szept 3.-án lesz a 25 éves évforduló. Úgy hogy könnyen lehet, hogy találkozunk egy szerény lakodalom erejéig.
Mi is szeptember 2-tól leszünk Stavrosban, úgyhogy tényleg nem elképzelhetetlen!
Nagyon örülnék neki, ha találkoznánk. Esetleg Ti is a Rendina Beach-ben lesztek, vagy még ennyire nem terveztek elõre?
Sziasztok!!
Látjátok nekünk már csak 22-napunk van hátra,nem jön senki a fórumról velünk Makriba? Most kezdek el aggódni az idõjárás miatt.Tudjátok még a végén bejön a pingvin!!?
Timba! Már tényleg nem sok az a 22 nap, szerintem ne izgulj, hisz itt is igazi nyár van mostanság.
Nem lehet azt tudni már, hogy mikor lesz jobb idõ. Lehet, hogy neked jó lesz, nekünk meg szeptemberben majd jönnek a pingvinek! Ki tudja?
Azért remélem mindenkinek szép idõ lesz!
Indulásig azért még nézz be ide hozzánk, és fõleg nyaralás után. Nagyon várunk vissza, de azért nem siettetjük az idõt, ne félj!
Szia Timba és Anikó!
Sem 22 nap mulva, sem szeptemberben nem lesznek pingvinek. Zeus úgy sem enged meg ilyen csúfságot. Ha gondotok van tárgyaljatok Poseidonnal, vagy más istenekkel. Nekünk már bejött!
22 nap múlva 35-42 fok körüli strandidõ, szeptemberben 30-38 fok körül lesz. Ha én mondom elhihetitek.
A hócsizmát haggyátok itthon!
Ha mégis tévednék, ami nem történhet meg, én megyek értetek Pestrõl hóekével.
Sziasztok!
Hát nem csak belépe,mindig itt is ragadok,Anikó josza gondoskodott a jó idõrõl,mi is gondoskodunk a jó hangulatról.Josza a 42 fok az sok,de ha nem jön be még számon sem tudunk kérni, mert ti még Santorinin lesztek,mi pedig Makrin,majd integetünk felétek, ha meg szeptemberben lesz hideg hogy lesz esküvõ???Ugye nem a hóeke lesz az esküvõi autó???JÓ feleségnek nnem hóeke járja.Azt gondoljuk inkább hiszünk neked.
Sziasztok!
Hát nem csak belépe,mindig itt is ragadok,Anikó josza gondoskodott a jó idõrõl,mi is gondoskodunk a jó hangulatról.Josza a 42 fok az sok,de ha nem jön be még számon sem tudunk kérni, mert ti még Santorinin lesztek,mi pedig Makrin,majd integetünk felétek, ha meg szeptemberben lesz hideg hogy lesz esküvõ???Ugye nem a hóeke lesz az esküvõi autó???JÓ feleségnek nnem hóeke járja.Azt gondoljuk inkább hiszünk neked.
Szia Timba!
-Tavaly Pont júniusban voltunk Toloban és 47 fok is volt az utolsó nap. A tengerben nyakig süllyedve vártuk a busz indulást, úgy, hogy a vízbõl egyenest a buszra szálltunk, másképp nem bírtuk volna a hõséget. Mire hazaértünk láttuk a TV-ben, hogy ahol pár napja kirándultunk, ott ég az erdõ.
-Mi meg visszaintegetünk Makrira Nektek. Ha láttok egy lobogó fehér zsebendõt Santorini irányában, azok mi vagyunk. Majd ágaskodunk, hogy jól lássatok.
-Nem szabad, hogy szeptemberben hideg legyen, az nem is az esküvõnek ártana, hanem a nászéjszakának.
-Úgy van higgyetek nekem, más is arra fázott rá.
Aki régóta ismer mindeki tudja, ha én egyszer megmondok valamit, az vagy úgy lesz, vagy nem, de ez biztos.