Mi is a Neckermennal megyünk s egész jó az ár, tavaly Korfu drágább volt. Remélem itt jobb élményeim lesznek a szállodáról. Sajnos már látom, hogy 1 hét kevés lesz fõleg hogy több fakultativ program is érdekel, ráadásul a strandolást se vetjük meg.
Mi idén megyünk elõször Nyugat-Krétára.Azt hallottam,hogy az a rész szebb.Meg szeretném kérdezni,mivel még nem foglaltuk le a szállást,hogy szerintetek Agia Marina partja milyen?Van-e valaki,aki járt már ott,vagy valami nagyon szép tengerparti hotelben,még elfogadható áron?
Elõre is köszönöm a tippeket.
Mimi
Mi idén megyünk elõször Nyugat-Krétára.Azt hallottam,hogy az a rész szebb.Meg szeretném kérdezni,mivel még nem foglaltuk le a szállást,hogy szerintetek Agia Marina partja milyen?Van-e valaki,aki járt már ott,vagy valami nagyon szép tengerparti hotelben,még elfogadható áron?
Elõre is köszönöm a tippeket.
Mimi
Csak akkor számít igazán, hogy Kréta mely részén van a szállás, ha kevés kirándulást tervezel. Kréta nyugati felén több a növény, ezért szebb, zöldebb ez a rész.
Agia Marina szerintem jó hely. De, ha túl nyugis lenne, mellete van Platanias és így elég közel van mindenféle üzlet (itt szupermarket is van). A tengerpartja homokos-aprókavicsos.
SAjna az idén már tuti csak ennyi lesz, de biztos vissza fogunk majd jönni. Korfura is vágyunk vissza s szerintem hamarosan újból ellátogatunk oda is. Igaz én egy egész nyarat is elbirnék képzelni ezeken a helyeken, de erre nem tudom lesz e valaha lehetõség.
Bocs,hogy csak most jelentkezem.Köszönöm a választ,maradt Agia Marina.Sokat szeretnék kirándulni több helyre, már tájékozódtam mit érdemes megnézni.Még sok idõ van nyárig,de már nagyon várom a Krétai nyaralást.Kívánom mindenkinek,hogy sikerüljön eljutnia a csodálatos Görög o.-ba.
Mimi
Nem tudja valaki, hogy a Debrecenbõl induló járatokat is a Travel indítja?? Mert mi innen megyünk. (Titkon remélem, hogy egy megbizható cég a mi partnerünk)