Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4996
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61456 Üzenet linkje2008-05-19 09:19:20 

helena írta:
Szerintetek érdemes a görög estre befizetni? Csak azért kérdezem,mert sokan elég negatívan nyilatkoztak róla, én meg azt hittem a Meteorák után az lesz majd a másik favorit nálam? icon_razz.gif

Helena!

Ha még nem voltál görög esten - amit biztosra veszek, hisz akkor nem kérdeznéd, gondolom icon_razz.gif - érdemes egyszer befizetni! Aztán majd meglátod, hogy legközelebb, ha kiutazol, vágysz-e rá icon_smile.gif !
Szóval úgy tapasztaltam, hogy jól érzik magukat az emberek. Én voltam több alkalommal is és sosem bánta meg senki! Ami több embernek nem jött be, az pár ételkülönlegesség. Most itt ne gondolj komoly kajákra. Attól különlegesek, nekünk nem görögöknek, hogy eredeti ottani specialitások, amelyek nem mindig nevezhetõek "finomnak" a mi ízlésvilágunk szerint. De én mindig azt mondom, hogy meg kell kóstolni mindet, maximum nem eszed meg az egészet icon_lol.gif
Tehát legalább egyszer érdemes elmenni, aztán a többi már csak azon múlik, neked mennyire „jön be”!
Jó szórakozást icon_wink.gif !

# 4997
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61457 Üzenet linkje2008-05-19 09:24:14  Válasz a #61449. hsz-ra Előzmény #61449

Szia helena !

Én tavaly voltam egy görög esten amitõl egy kicsit többet vártam, de a családommal úgy nyugtáztuk, hogy egynek elment. Ez helyben volt megtartva Parálián , de volt ismerõsünk akit kivittek valami kis faluba és az sokkal hangulatosabb volt szerintük. Ahol mi voltunk ( sajnos a hotel nevére nem emlékszem,de a központban volt a tér mellett) rengetegen voltunk kis helyen és a legtöbben hangoskodó szerbek voltak . Irtózatosan meleg volt és semmi légkondi, de még natúr szellõztetési lehetõség sem. Na ennyit a negatívumokról. Egy kis pozitívum icon_smile.gif : jó volt a kaja, hangulatos a mûsor.
Egyszóval ez is van többféle és kinek mi jön be.

# 4998
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61458 Üzenet linkje2008-05-19 09:30:12 

Visszaolvasva több hozzászólást csak azt tudom mondani, hogy ez a naaaaaaagy tömegturizmus következménye! Csak Parálián és környékén százával rendeznek ilyen esteket. Hogy melyiknek milyen a színvonala, az ez esetben is lutri. Ezek ellenére én azt mondom, hogy az életben egyszer be kell vállalni icon_wink.gif !
# 4999
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61460 Üzenet linkje2008-05-19 09:39:57 

Én sem azt mondtam, hogy nem szabad kipróbálni. Csak jól tájékozódni kell, hogy hova megy az ember. Ezért jó aza pár óra turnusváltáskor, mikor a régi csopi és az új is ott van még icon_smile.gif
# 5000
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61462 Üzenet linkje2008-05-19 09:47:51 

Az biztos, hogy nem árt érdeklõdni az elõttünk lévõ turnustól. Csak az a baj, hogy ami másnak nem jön be, én még érezhetem fergetegesnek. Tehát elég egyedi és összetett ennek a proginak az egyéni megítélése, de nincs ez máshogy más fakultatív program esetében sem.
Viszont fordult már elõ olyan is, hogy az utolsó pillanatban "technikai okokból" végül nem oda és arra az estre került az illetõ, amirõl az elõtte lévõk beszéltek icon_lol.gif ! Bár ez lehet akár jobb is és de rosszabb is icon_rolleyes.gif !

# 5001
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61463 Üzenet linkje2008-05-19 09:53:10 

Köszi,ezzel azt hiszem el is dõlt nálam a görög est sorsa icon_redface.gif !!!Akkor inkább valóban az élõzenés hely icon_lol.gif Ami a rongyrázást illeti,sosem fogom megérteni,távol áll tõlem,de nagyon!
# 5002
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61465 Üzenet linkje2008-05-19 10:14:40 

helena írta:
Mennyi cuccot érdemes vinni hét napra,mivel busszal megyünk nem akarom a fél szekrényt vinni icon_rolleyes.gif ,nem akarok miss ladyt sem játszani,de szakadtnak sem látszani icon_lol.gif ,értitek ugye? Meleg cuccot is kell vinni a joggingon kívül?

Én tipikusan a "platónyi" cuccot vivõk táborába tartozom, amit természetesen utólag mindig iszonyatosan megbánok icon_confused.gif !
Szóval fürdõs cucc + SAPKA/KENDÕ a fejre!!! Ez az alap, ahogy az elõttem szólók már leírták.
Aztán egy hûvösebb idõben használatos felszerelés elég szerintem Szabadidõruha + 1 farmer. Én szeretek több, amolyan egyszerû, mezei pólót vinni (az a pár száz forintos elég), mert ha beizzad az ember egy progin, vagy esetleg elkap egy röpke zápor jó ha van váltás. És egy reggelizéshez, boltba leugráshoz egy fürdõrucira rávéve teljesen megfelelõ viselet.
Ezen kívül érdemes egy váltás "csini" rucit is betenni... pasiknak 1-2 vasalást nem igénylõ inget...
Aztán rövidgatyó és talán egy esõkabát (jobb mint az esernyõ!)
Cipõbõl elég egy kényelmes gyalogló, túrázó, esetleg egy, a "csinihez" passzoló, és egy szandi, strandapus.

Ja! Sálat, sapkát és kesztyût nem érdemes vinni, ahogy bundás csizmát sem icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_exclaim.gif

# 5003
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61466 Üzenet linkje2008-05-19 10:20:08 

Nagyon várom már,hogy kinnt legyek,azok a gyönyörû képek és infok teljesen "beindítottak"már! icon_lol.gif Persze kérdéseim lesznek még,csak most mennem kell! Várom az új fotókat,üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
# 5004
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61467 Üzenet linkje2008-05-19 10:23:04 

Mi Makrigialosról is Paraliára mentünk, az északi oldalon van ez a Palota:

Nem svédasztalos, kiváló rendezés és felszolgálás, a bor ahogy fogyott, úgy hoztak, ami pont jó hõmérsékletre volt hûtve (száraz, de csak a gyümölcsíz érezhetõ), az ételek igazi görög specialitások (mivel 5-6 fogás volt, így viszonylag kis adagok, ami pont a sok elõtti állapot)

Akkor szerencsénk volt, mert ez erõsen maradandó élmény volt számunkra.

# 5005
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61468 Üzenet linkje2008-05-19 10:25:41 

Hát Petros Te nem semmi vagy,már ami az eszkimo szerkót illeti! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 5006
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61469 Üzenet linkje2008-05-19 10:27:52  Válasz a #61467. hsz-ra Előzmény #61467

Ja, a tánctér azért volt ilyen viseltes, mert 2 fellépés közt (táncosok átöltöztek), a "nép" táncolt rajta a táncosok egy részével és hivatalos tánckisérõkkel (a bácsi nagyon aranyos volt és tette a dolgát - milyen jó munka? keres a vendégek közt csinos hölgyeket és megtáncoltatja)

Nem hiszem, hogy aki ezen járt az panaszkodna icon_eek.gif
Van video is róla egyébként.

(másoktól még nem láttam ilyen jó esti mûsort)

# 5007
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61474 Üzenet linkje2008-05-19 10:44:18 

helena írta:
Hát Petros Te nem semmi vagy,már ami az eszkimo szerkót illeti! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Viccet félre téve, sapkát, vagy egyéb fejfedõt feltétlenül vigyetek és viseljétek amikor csak a napon vagytok (akár fürdõzés közben is - persze, ha nem búvárkodtok icon_lol.gif )
Nagyon jó szolgálatot tesz. És attól nem kell tartanotok, hogy akkor az arcotok nem barnul le!!! A víz, a homok, a kövek, minden visszaveri a napsugarakat, így ha egy baseball sapka, fejkendõ, kis karimájú, sportos sapka, szalmakalap vagy hasonló van a kobakon, csak a napszúrást és a kísérõ tüneteit úszhatod meg, ami szerintem nem egy utolsó dolog icon_wink.gif !

Barátaim!
Jut eszembe, hogy ennek a csevegésnek van egy megfelelõbb helye: "Mit vigyünk magunkkal?"
Helena, ott szívesen válaszolunk minden egyéb kérdésre.

Persze konkrét paráliás kérdéseknek továbbra is itt a helye icon_wink.gif !

# 5008
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61477 Üzenet linkje2008-05-19 11:02:06 

Mindenkinek köszönöm az eddigi infókat,du.ujra jelentkezem,jó lenne addig is pár szép fotó!Üdv!!!
# 5009
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61478 Üzenet linkje2008-05-19 11:06:22 

Jaj,bocsi,ezután a megfelelõ helyekre írom a kérdéseimet,csak uj vagyok még itt. icon_cry.gif
# 5010
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61479 Üzenet linkje2008-05-19 11:10:05 

Sziasztok !
Parálián nem ismeri valaki a Capetans apartmant ? Valahol a központban van és közvetlenül a parton. .. Eddig senki nem hallott mégróla... Talán más volt a neve ?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 333 334 335 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu