Mi nyaraltunk egyszer Moraitikán. Ott apró kavicsos volt nagyrészt, de volt homokos part is. Volt választási lehetõség!
De maga Moraitika nekünk nagyon tetszett! Este nyüzsgõ, tele üzletekkel, tavernákkal, viszont van egy gyönyörû ófalu része, ami csendes és csodaszép!
A víz, amikor mi ott nyaraltunk nagyon szép, tiszta volt! Szerintem tetszeni fog nektek is!
sziasztok Korfu fan-ek%%%
jövõ szombatra szuper idõt rendeljetek, meleg tengert, mert indulunk Messonghira.
lenne néhány butácskának tûnõ, ámde igen fontos kérdésem azokhoz akik jártak már Messonghin (esetleg a Messonghi Beach Hotelben)
elõször is: jó???
1. autóbérléskor: ki tud egy jó, olcsó családi autós kölcsönzõt, két picur-ülésestõl, papa, mama, nagyi-nak
kell-e kauciót fizetni, mennyit?
3 napot autóznánk.
2. bankkártya: én nem szívesen rohangálok készpénzzel, teli a pénztárcám bank ill. hitelkártyákkal. elfogadják-e kaja vásárlásnál - étteremben annyira nem használnám. lásd Moi. csalások- autókölcsönzésnél és a legérdekesebb kérdésem: fizetett-e valaki már az Aqualandban bankkártyával a bejáratnál? már ha maga ment. Én a picikkel 4+2 évesek nem akarok szervezetten menni.
3kinek van egy jó interaktív térképe Szabó Misin kívül, amit neten a jövõ héten el tud nekem küldeni.
elõre is köszi, minden más hasznos tanácsot, leírást jövõ péntekig 2008 05 30 nagyon nagyon szívesen fogadok. Fotókat is.
pusszancsa
Mi tavaly júniusban voltunk Korfun az általad is emlitett hotelben. Mi mindennel meg voltunk elégedve. Az autóbérlésrõl annyit, hogy Jánost keressétek, õ egy magyar pasi aki évek óta ott dolgozik. Nekünk szerzett egy
szuper Ford Focust alacsony áron. A hotel is rendben van. Motorral az egész sziget bejárható.
Itt a Korfu témában még új vagyok, és még nem volt idõm visszamenõleg elolvasni a hozzászólásokat. Az volna a gyors kérdésem, hogy Korfun mennyibe kerül autó, motor kölcsönzése. Érdekelne a napi és a heti ára is.
Szia! Ha minden igaz, akkor a http:/vvv.corfu-travel.eu/rent.hu.html-en meg tudod nézni a hozzávetõleges árakat. A helyszínen viszont alkudni is tudsz, és valamivel olcsóbb árakat fogsz találni. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
sok helyen található a neten körülbelüli árlista az autóbérlésrõl. kezd bennem lassan kialakulni, hogy mi az árkategória. aztán ha ennél jobbat sikerül ott kialkudni, hurrá.
köszönöm a segítõkész hozzászólásokat a kérdéseimhez. de még bárkinek van valami a tarsolyában, ne tartogassa. A gyerekek számolják már csak 8-at kell aludni indulásig.
tavaly június mondjuk kifejezetten meleg volt, kedvezett a nyaralóknak ugye? remélem az idén még belehúz a napsütés, mert az elõrejelzések szerint Korfun most csak 20 fok körül van. A tengert már meg sem mertem nézni. Tényleg sokat számít a páratartalom? melegebbnek érzed?
a horvát tengerparton ezt csak kánikulában lehet érezni. ott már 8szor tapasztaltam, vegyes idõjárásokat. ha hideg van, akkor ott is hideg van. izgulok azért a jövõ hétre jó idõért.
melyik épületben laktatok tavaly a M.B. Hotelben?
hol találom a Jánost? a hotelben, vagy melyik autókölcsönzõben? (akár privát választ is írhatsz, ha van kedved mesélni, nagyon szívesen venném hegancsa@citromail.hu) van még olyan tipped, hogy mi az amire nem gondoltam, feltétlenül fontos? (júniusban van már szúnyog? itthon nincs.)
elõre is köszi