Most tényleg pangás van. Reggel én is abban a hitben voltam, hogy fél óra kell majd ahhoz, visszaolvassam a tegnap estét...de nem.
Na mindegy, majd fellendül az élet, ha már vmelyikünk kint lesz és szállítja az infókat
Én majd június 13-án töltök fel egy képeket, frisseket:)
Kellemes hétvégét (ami még vissza van belõle)!
Üdv a zombi pöpi
Ó, azt így elõre nem tudom, de sztem ma este fent vagyok. Általában folyton megy a gép, és néha felkukkantok a fórumra, miko már nem bírom elviselni a tételeimet...
Képzeld Móncsimtól kaptam, tök jó buvárszemcsit és pipát is. És mi is tervezzük, hogy veszünk gumicsónakot. Igazi turisták leszünk, de ezért megyünk, hogy jól érezzük magunkat
Imi már azt hittük átigazoltál, és más fórumon kell keresni téged. Örülünk hogy megvagy Ma megpróbálok bejutni az iwiwre és végigjelölni mindenkit. Dearlie azt mondta hogy õ már bejelölt valakit.
Hát nagyon pöpec lesza felszerelésetek! Móni meg egy tündér, hogy ilyeneket vesz neked
Nekem már kölcsönbe sem adnak szemüveget, nem ám hogy vegyenek...Gondoltam valami egyedi design-nal kellene egyet beszerezni, és ha elvesztettem és Jowissa megtalálta, akkor visszakövetelhetem
Most tanulok tovább, mert mazochista vagyok:) De fél szemmel itt vagyok:)
Szia Pöpi!
Nem ártana egy kicsit lazítani, fõleg ilyen szép idõben! Én a kertben tanultam anno, közben jókat szunyáltam! Tényleg gyereknapoztunk! Gondoltam egyet, leugrottunk Vonyarcra az ismerõsökhöz. A lábujjam hegyét bele dugtam a vízbe, de hidi, jókat séptáltunk! Nemrég jöttünk meg, aztán újra a hétköznapok, mosás, stb. Hova lettek a többiek: bryam
Szia Bryam!
Ma én is lazítottam picit (3 órát) két tétel között. Meglátogattam a keresztfiamat és csaptunk egy grillpartyt. Jó volt picit a szabad levegõn lenni
Kezdõdik a visszaszámlálás, már csak 8 nap és pszichológus leszek, 9 nap és irány Paralia
Nem tudom a többiek merre járnak...
Christee persze akkor jön,amikor már mindenki alszik !Én dolgoztam !És sokat kellett visszaolvasnom !Én vagyok az,akinek semmi sem édes !Minden csokit szeretek,az ét csokitól kezdve a marcipánig,szóval senki nem tudott még nekem olyat adni,amire azt mondtam volna,hogy túlzás!
Én vettem tavaly leköhögött fánkot,de megérte a pénzét !Bryam! Senki sem válaszolt neked a cigis kérdésre !Én nem dohányzom,de mintha Athénba láttunk volna nagyon olcsó cigit! Még néztük is hogy miért ilyen olcsó!
Helgaeszter !Nem tudom még jössz e ide közénk,de nem válaszoltál a régebbi privi üzimre !Pedig azt hiszem volt benne kérdés is!
Na megyek!De holnap leszek!!!!