Siklók, kígyók kerüljenek! Brrrr.
A vihar is jó móka tud lenni, már messzirõl látszik sötétben, ha Szalonikinél villámlik, aztán odaér a vihar Paraliára, jön egy laza kis fél perces áramszünet, minden elsötétül, csak a kukoricás nem (mert náluk generátor mûködik . Ez már többször elõfordult...hatalmas hullámok a tengeren, aztán másnapra kiderül az ég, 35 fok, kánikula:) Sztem ilyen élmény is kell!
Igen, sajnos ez az élet! Örökérvényû, hogy nyújtsd a kisujjad,......Tapasztaltam én is! Azért most aludd ki Magad elõször és próbáld meg azt, hogy úgy teszel, mintha segítenél! Igazándiból körül kéne, hogy ugráljanak! Ami a saját háztartást illeti, szerintem addig csábító, míg meg nem valósul, utána már annyira nem! Naná, hogy meglátogatunk, bár már ott tartanánk, hogy ballagunk a Kalózhajós iroda felé!
Én is úgy gondolom, de sajnos nem én készítettem, loptam a netrõl, de psszt!
Sztem is ketten maradtunk, elég jellemzõ a helyzet
Gyanítom ha kint leszek nem fogok ennyit írnia fórumba, de remélem ettõl függetlenül nem fogtok elfelejteni, és meglátogattok! Lassan én is megyek aludni...pihentetem a szemem
Azért közbe-közbe légyszi jelentkezz be, hogy tudjuk, hogy jól vagy és természetesen meg fogunk keresni!!! Szép álmokat, én is visszavonulok, mert reggel kelés és irány a dolgozÓ Pusz: bryam
Ez a kép Paraliáról készült?
Milyen szórakozási lehetõségek vannak ?
Van a közelben valahol internetezésre lehetõség?
Mit tudsz az Ion apartmanról
Lehet ott autót vagy quadot bérelni ha lehet kb mennyibe kerül és mik a sebbeséghatárok ott?
Mi búvárkodni szerettünk (anyukám és én) lehet ott venni ilyen dolgokat szemüveg snokker és uszonyt?
Elõre is kösz a válaszokat.
Igen, a képek Paraliáról készültek. Ion apartmant nem láttam, csak Ino-t, az szép nagyon. Búvárfelszerelést naná, hogy lehet venni
Autót meg kvadot is tudtok bérelni, de én nem tudom mennyibe kerül, mert még sose voltam autóbérlésre "szorulva".
Internetkávézót kettõt ismerek, egy a fõ utcána sulival szemben van, egy pedig a suli mellett a jobb oldali kis utcában.
Szórakozási lehetõségek: egy csomó bár és beach bár, pl: Cocus, Habana, Omilos, Gold,, Da Luxe, Thalassopoulia, La Rumba, Hoola, azt hiszem elsõre ennyi jut eszembe. Nem fogsz otthon ülni és unatkozni esténként:)
Köszi a válaszokat.
Mi egyébként nem nagyon vagyunk disckos stílusú emberek de szívesen nézzünk meg többféle dolgokat
A búvár cuccok nem tudod mennyibe kerül ?
Szabad hazahozni a tengerbõl tengerisün , kagylót felhozni át lehet ezeket vinni a határon?
Mert elég sok mindent hoztunk már fel a tengerbõl (horvát ) Pl.:kagyló , sün páncél "ház"
Elõre is kösz
Persze, hogy át lehet hozni a határon.
Kint nem igazán discok, inkább clubok vannak, le lehet csüccsenni, koktélozni, zenét hallgatni közben, persze táncolni sem tilos.
Nem tudom mennyibe kerülnek a búvár cuccok, már rá se merek nézni, mert mindig elvsztem a szemüvegeket...
De már ajánlottam a többieknek is, a Lidl-ben lehet mindenféle búvárfelszerelést kapni, talp+szemcsi+pipa együtt 4500 HUF. Szerintem ez jó áron van