Én speciel nem ajánlom a robogot, különösen nem a nyugati oldalán a szigetnek,ha kevés a gyakorlatod akkor pedig sehová.Labilis jószág és elég sok olyan hely van ahová a robogóval már nagyon kell a rutin.
Laganasból gyertek át fürdeni Ag.Sostisba, az nyugisabb és szerintem tisztább hely.Nincs messze, a mi tanyánk is ott volt.Maj meglátod nem fogsz csalódni.
Hát nem szólt rám senki, hogy a KELETI ÉS A NYUGATI OLDALT MÁR MEGINT ÖSSZEKEVERTEM! Szörnyû vagyok!!!! Tavaly is ez volt... de hát istennek a helységnevek kiírásával mindenki megértett... BOCSÁNAT!
Haliho!
Köszi. Akkor asszem lemondok a robogóról is, nem hiányzik sem eltévedés, sem lábtörés...
marad a busz, meg a fakultatív progik, azok bôven jók lesznek nekünk. A szállásunk Agios Sostishoz lesz inkább közel a Nikolas Studioban (errôl hallottál már valamit??), így valószínûleg azt a strandot válasszuk, és úgy hallottam még Kalamaki is kb. 20 perc séta, kibírjuk.
Az apartmanról nem tudok semmit, de Sostis strandjáról van egy képem itt (több kép között találod a sostisi strand képét, nagyíts rá, úgy jobban látható):
http://forum.index.hu/Article/.....&na_order=
Keskeny, de jó partszakasz... és ha közel vagytok Sostishoz, szerintem érdemes az ottani kisboltokat megnézni: mi azokban is vásároltunk, mert nem voltak drágább, mint máshol... sõt: ugyanolyan vagy olcsóbb árak. A kedvencünk a Hotel Zante Sun zsákutcájának sarkán lévõ kisbolt volt: vizsonylag jól felszerelt és korekt árakkal.
Teljes mértékben egyetértek Iloth írásával mert nagyjából egy helyen kavirnyáztunk, csak õ egy kicsivel elõbb mint mi.Nagyon finom pékárút is lehet abban a markecban kapni,csak menj oda elég korán.Szóval a vásárlás miatt nem kell bemenned a fõvárosba.Keribe meg a környékre közvetlen érdemes még talán biciglit is kölcsönözni,gondolom piti összegért.
Elnézést Iloth,hogy ismételtelek, tudom nem való, hogy amit már az egyik leirt azt én ugyan úgy újból megismétlem... Pedig nincs bennem viszketegség...
Egyébként az 5795. számú hozzászólásban van, és nekem megjelenik a kép... De ha emlékeim nem csalnak, az ide a hellaszra feltett zakynthosi albumomban is bent van ez a kép: ott biztos meg tudod nézni, ha gondolod!
üdv:
lloth
Atosz mesternek pedig csak ennyit üzenek: !!!!!!!!!!!!