MEEELLEEEG VAAAANN!!!!!
Épp ezért már nem itt kéne leeennnneeeem!!!! Nekem nem itt van a helyem ilyenkor!!! Áááááááá.....
Pöpiiiii,Veled akarok menni én is!!!!!!!
Kaja után szieszta, holnap jön a Fiesta.
Még 40 van hátra az indulásig... ááá, hogy fogom én kibírni?!
Lehet elõtte be kellene iktatni egy spanyol nyaralást. Megyek és pénteken levadászom Nyíregyen Vogát!
Az elõ áldás ezektõl a fszoktól a jogsi hiánya mijatt volt. Az 5 ezer. Utána egy órával és 100 kilométerrel odébb, beleszálltam 75 el egy lakott területi részbe. Vagy 50-el lehet menni vagy volt még elõtte 40 vagy 30 as tábla. De a fõtörzs-zászlós-dandár-tiszthelyettes-ezredes-szakaszvezetõ fejének nem tudom mondani hogy reggel 6 tól tolom az ipart és így este 8kor engedjen már az utamra ( már mondtam hasonlót és még õ baszott le hogy merek ennyit dolgozni, csodálkozzak hogy nem alszom el vezetés közben-erre mondtam hogy jobban jártam volna , mert akkor nem szállok bele kétszeres sebességgel)
Mondhattam volna hogy sietek haza, mert szoptatni kell a gyereket, de akkor leültet és mehettem volna Jacko-val háziõrizetbe. Vele meg egy házban...Háááát az nem az én stílusom. Régimódi vagyok ( fiú - lány )
Hidd el,h nagyon nagyon szivesen Veled mennék!!!
Csak még vannak a szóbeli érettségik...
Fúúúú...ilyenkor olyan lassan telik az idõ,bezzeg amikor már ott vagyok...
Amúgy rendes volt: azt mondta hogyha a fuvarlevelet kitöltöm és úgy mutatom meg akkor elfelejti nekem, hogy 5 perce teljesen hiányosan, idétlen vigyorral a fejemen adtam neki oda. A többit leírtam
Jaj, ezt jól elintézted magadnak! Ettõl az egytõl félek én a külföldi vezetésnél is, hogy bemérnek Az az egy dolog, amit nem tartok be. Autópályán meg különösen szeretek száguldozni (azért túlzásba nem esek, meg egy ilyen kocsival nem is lehet). Most lépek benézek az egyetemre, megnézem a helyet, ahol be fogok égni hétfõn, szoktatom magam hozzá kicsit...
Tudod mit te kis nyenyóka Pöpi !
Az egyetemen megnézed azt a helyet ahol be fogsz égni : a WC-t mert olyan ideges leszel hogy a fiúbudiba nyitsz be, ott majd mindenki röhögni fog! Amelyik fiú a piszoárba pisil a röhögés következményeként "neobarokk" freskót fog a falra pis-ni.
És megnézed azt a helyet is ahol a vizsgád napján fényes feleletet hallanak tõled. Az összes felügyelõ tanár és tanszékvezetõ egymás vállán fog sírni, mert ezt a szép feleletet fel kellett volna venni magnóra, hogy vissza tudják hallgatgatni, enyhe csemegeként mikor unatkoznak.
Na írkálok itt , és mindenki itt hagyott. Olyan ez mintha a mezõ közepén belekiabálnám a mondanivalómat a nagy semmibe.
Én is hazateleportálom magam, és befarolok a postára csomagfeladni.
Majd jövök és megeszünk pár humorsütit, és poéntorta-szeletet.