Örülök, hogy holnap meglesz a könyv. Nagyon jó és használható, nekem is Valcsi ajánlotta tavaly.
Kicsi a sziget, motorral is be tudjátok járni.
Nagyon sok a szigeten a quad is, mi azt is kipróbáltuk.
A kikötõben is nézzetek szét, mert a Rodoszra más-más árakon visznek /35-40 euro között/ szárnyashajóval vagy katamaránnal.
Szia Valcsi!
Ha erre jársz tõled kérdezném: Olvastam a leírásodban, hogy voltatok Kalymnoson kirándulni, és nagyon rövid volt. Olyan hajó nem indul, ami reggel átvisz, este pedig visszahoz Kosra? Vagy oda is fakultatívot fizettetek be?
Sajnos Kalymnosra fakultatívot fizettem be. Azzal ne menjetek semmi képen sem, mert nem éri meg. Masztihariból mennek át kompok, azzal menjetek át magatoktól, így lesz idõtök körülnézni.
Kos város kikötõjébõl is indulnak hajók, és olyanok is melyek 3 szigetre visznek. Szerintem arra sem érdemes menni, mert csak egy rohanás lenne.
Köszi Úgy néz ki sok fakultatívot nem fogunk befizetni. Mivel két hétre megyünk, a környezõ szigetek egyesével (1 nap egy sziget) szeretnénk felkeresni. Azok alapján amit olvastam, Kalymnos is megér min. egy teljes napot.
A Kos szigettúrát is saját magunk robogóval tervezzük és min. 3-4 naposra.
Szia Ferrari!
A rendeléstõl 3 napra szállították. Már el is olvastam és nagyon hasznos lesz úgy látom. Kos szigeten mindenhová motorral megyünk majd (bár én nem motorozom, de a férjem szerencsére igen), és a környezõ szigeteket is megpróbáljuk egyénileg. Valcsi tapasztalataiból úgy látom egyénileg jobban megéri.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy egyénileg jobban megéri,mi egyetlen programra se fizettünk be.
Mindenhova egyénileg mentünk.
Árban is olcsóbb és idõben nem vagy annyira kötve senkihez.
A kikötõben több iroda is van, ahol lehet hajójegyet venni, de ha reggel végigsétálsz a kikötõben a legénység is toborozza az embereket.
Reménykedtem hogy találok valakiket, akik akkor jönnek mint mi. Így "ismerõsökkel" utazhattunk volna. De úgy látszik szept.elején csak mi megyünk. Már mindent sikerült elolvasnom, ami Kos szigetrõl szól.
Ferrari Te idén hova utazol?
Amennyiben még lenne kérdésed, akkor kérdezz, ha tudok szívesen válaszolok!
Kos jó választás!
Látnivaló is akad, van csendes eldugott partszakasz és van nyüzsis is.
Én sem voltam még Krétán, vagyis görög szigetek közül egyedül Korfun, mégis nehéz volt a választás. De ami késik nem múlik igaz? Úgy gondoltam, sorra végigjárjuk majd õket az évek során, így ezután nem lesz nagy dilemma a helyszín kiválasztása. Ha Kost választod és szept elsõ hetét, lehet hogy összfutunk nem olyan nagy az a sziget.