Csehország tele van hasonló és látogatható várakkal. Másutt is (pl. Ausztria) vannak nagyon szépek, de a legtöbb magánkézben van és nem látogatható, vagy csak egy-egy kiállítás.
Nem akarlak hergelni, elég lehet a bajod, de én ezt a szabi ügyet nem értem. Te ismered az erõviszonyokat; nekem korábban sok konfliktusom volt ebbõl, de mindíg meg tudtunk egyezni. Eddig úgy tudtam, a sok szabadidõ és szabi miatt tartasz ki ezen a helyen.
Te gyerek vagy még, nem tudhatsz semmit az NDK-s lányokról. "Egyéb utazásaink" során szereztünk némi tapasztalatot. Gimnazista koromban voltam elõször ott; éppen jókor!
(Kakadu! Felmentésünk van; a szerk. moderátor provokált.! )
Szia h.apci!
...Mivel a régi emlékeimbõl tudom, hogy nagyon szép helyre mész, egy kicsit én is utazok. Remélem egy pár kép nyilvános lesz.
Juhi, eltûntél mostanság! Észre sem vetted, hogy visszajöttem, pedig tettem fel Neked elõzetes képet is! Azóta van több is; ha még érdekel, a Nosztalgia-körutazás albumban megnézheted!
Szia h.apci!
Egy kicsit tényleg eltûntem, mert két munkahelyem van. Sajnos a szeptemberi körutazásra, még sokat kell gyûjtögetnem. De már nézem is a képeket.
Engedelmedel megnéztem én is a képeket ,csak azt mondhatom,hogy varázslatosan szépek.Én nem tudok igy fényképezni,de azert megpróbálom. Egyébként az esõ és én,kézenfogva járunk nyaralni ,Korfun hasigérõ vizben motoroztunk,Brindisibõl induló hajón akkora esõt kaptunk,hogy a mentõcsónakból rám ömlött az egész, alatta ültem a padon, na jó,mért ültem oda .Montenegróba mentünk, 40 fok melegbe,mikor odaértünk,ránk szakadt az ég,mondták hogy 6 honapja nem ésett,de-jó hogy mentünk... kinek .Lefkada felé diónyi jegek jöttek,hát majd meglátom hogy ez ügyben Makrigialos mit tud
Örülök, ha tetszenek a képek. Ez egy érdekes dolog. Ha tudnád korábban milyen egyszerû gépekkel fényképeztem, s az is jó volt, most meg már ebbe is bele tudok kötni. Sok múlik a gépen is, fõleg, ha sokszor szinte futtában kell megörökíteni valamit.
Hát ha így vagy az idõjárással és az utazásokkal, akkor ha lehet, nem megyek veled egyidõben sehova! Már elõre félek a következõ kiruccanásunktól, mert az Alpokban ha esik, akkor marad az ima, no meg a sör, és mostanság elég hektikus az idõjárás.