Sziasztok! Gondoltam ma Degura, hogy utazik. Tényleg remélem,hogy szép idõ lesz és csak a meteorológusok tévednek! Elvégre szoktak!
Én szorítok nekik, hogy minden jó legyen!
Timba! Én is ilyen utazós, pihenõs nyaraló vagyok. Szivem szerint nem is aludnék, mert sajnálom az idõt rá, és sehol nem tudok sokáig megmaradni, mert még annyi mindent szeretnék látni. Emiatt folyton fáradtak vagyunk, de annyira jó utána visszanézni az élményeket, és beszélgetni a sok mindenrõl, amit láttunk!
Sajnos nekem még 92 nap!!! Ezt a 9-est úgy eltüntetném, de csak úgy, hogy azért szeptemberben is utazhassak!
Sziasztok!
Szerintem már Degu a tengert nézi Makrigialoson. Ratio, nagyon szépen megcsináltad a képeket,tetszik a két év alatt összehasonlitó montázs,a jövõ héten már én is látom. A zuhany és az öltözõkabin megvan még a parton,vagy azt is lebontották?
Na ezeket a varázslatokat nem fogom megérteni soha! Idézetként látszik a kép, utána eltûnik; próbáltam a szóközzel variálni, de nem jó. Azt hittem, csak ez csak velem fordulhat elõ.
OFF Azért, mert az tulajdonképpen nem kép. Aktív, hiszen ugyanúgy mûködik, mint a gugi saját oldalán (mert ez egy free lehetõség tõlük - remélem még sokáig)
Ez a gugiban beállított egyik saját térképem, a jelöléseimmel.
Nagyítható, mozgatható és a jelölések kinyithatóak.
A gugi által megadott linkelést nem szabad megváltoztatni. ON
Egérrel katt a jelölésekre
Majd a nyáron igyekszem ezt a térképet is kitölteni hasznosnak tûnõ adatokkal
Sziasztok! Kicsit eltûntem pár napra! Most látom, hogy Degu már el is utazott. De jó neki, nagyon irigylem! Remélem jó idõ lesz rájuk, és tele lesz élményekkel, amikor visszatér!
Köszönöm Ratió a terképet képzeld tegnap egy adag betühalmaz jött le a képernyõn, ma petig meg is láttam,nagyon jó, mert idõt spóroltál nekem,már pedig az ott Makrin csak egy hét.