Hát akkor jól elszálltak az árak az elmúlt évhez képest - még a halasom is! :cry:Volt egy-két olcsóbb hely; remélem az most sem ilyen durva! MEGOLDJUK; CSAK MÁR OTT LEHETNÉK!
Hát akkor jól elszálltak az árak az elmúlt évhez képest - még a halasom is! Volt egy-két olcsóbb hely; remélem az most sem ilyen durva! MEGOLDJUK; CSAK MÁR OTT LEHETNÉK!
az igaz h . olcso csak nemnagyon fizet.
/tavaly megjártuk velük/
soha többet unika.inkább legyen drágább de ha baj van fizessen
mikor lesz már augusztus? ha lehetne most elindulnék Toloba.
Irjatok! minden infot nagyon várunk!
nagytankju
Szia Ajken!
Nagyon köszi még egyszer az infókat ,és nagyon jók a videók is!!!!!
Hydra tényleg gyönyörû.Delfineket lehet látni hajózáskor? Sokat Álltatok a határoknál kifelé?Bocsi ,hogy ennyi mindent kérdezgetek csak szeretek felkészüt lenni!!!
az igaz h . olcso csak nemnagyon fizet.
/tavaly megjártuk velük/
Van OTP kártyám is és indulás elõtt velük szoktam telefonon biztosítást kötni (a kártya tulajdonosnak valami 10 % kedvezményt adnak), mert többszõr elõfordúlt, hogy a nyaralás során megbetegedtem, rozsdás vasba léptem, stb (van aki tud élni ) és mindig fizettek!
Postán hazaérkezésem után beküldtem a számlákat és 2-3 hét múlva a számlámon volt a pénz, vagyis teljesítettek!!, nem igényelt különösebb utána járást, és ha esetleg napi szinten 50-100 Ft-al drágább az is elenyészik egy nyaralás összes költségeihez képest.
A határokon nem sokat vártunk, legtöbb a macedónoknál volt. 40 percet vett igénybe, mert összeszedték az útleveleket, egyenként ellenõrizték gondolom az adatainkat a gépen, és aztán mehettünk. Megúsztuk a pakoltatást is, pedig láttunk egy-két cifra helyzetet (egyszerre 2 buszt is kirámoltak). A macedónoknál csinálják az utakat, félpályás lezárások, kicsit fogja a népet, de Pestrõl így is 24 óra. 5 pihenõ van útközben: szegedi virágpiac, Belgrád után 100km-rel, a macedónok elõtt közvetlen, a macedónok után közvetlen, Athén elõtt Lamia városánál. Ezek szinte mind benzinkutak, ingyenes a WC, visszafele a Duttyfree-nél áll meg a macedónok elõtt, ott 30 cent/fõ. Felfújhatós vagy akármilyen nyakpárna nagyon hasznos lehet!
Delfinek sajna nem voltak, de az út végén etettünk sirályokat kárpótlásul
Végig lehet sétálni teljes hosszában közvetlenül a parton? Mert néhány képen láttam, hogy pl. a keskeny partszakaszon néhol szinte a tengerbe lógnak a tavernák