Annyira szeretnék úgy segiteni,hogy voltam már ott és van személyes tapasztalatom,de mivel nincs csak az elõttem szólókat tudom nagyon ajánlani,ezért kedves új fórumozók,léccilécci olvassatok vissza,sokminden kiderül igy és nem lesz ismétlés,aztán ha visszajössz a nyaralásból,kérjük mi is a személyes tapasztalatokat!
Sziasztok!
Debi, már nagyon-nagyon várjuk a részletes beszámolótokat....de azért lenne egy konkrét kérdésem is (bárkihez, aki tud válaszolni)
Voltatok-e kocsival vagy bármi más módon az északi Agios Georgiosban (Pagi mellett) és milyen hely? Én Sidariból közelíteném meg...messze van-e, vagy milyen úton lehet odajutni?
Minden segítséget elõre is köszi mindenkinek!
2005-ben Messongiból hazáig, kompúttal együtt 21 óra volt az út Kom-Egom megye Tatabánya melletti faluba. Igaz, hogy Fehérvár környékén 3x ugyanott eltévedtünk, mert már annyira fáradt volt a férjem, hogy nem tudott tájékozódni. Egy fenékkel húzós.
OFF
Ez még a jobbik eset! Engem egyszer egy kb. 5.000 km-es balesetmentes körutazás végén hazaérkezéskor a Petõfi hídon majdnem összetört egy német; csak a reflexemen múlott, hogy mégsem! Egy pillanatra sem lehet kiengedni, akármennyit mentünk aznap! ON
Én Lefkádára járok éve óta ami km-ben kb ugyan annyi, mint Korfu és mindig beállítunk egy tranzit szállást, noha 30 év és több millió levezetett km után talán nem lenne szükséges.
Egy régi repülõs mondás szerint van vagány pilcsi és öreg pilcsi, de vagány öreg nincs
Szia Kudrib!
Görögo.autóval oldalon pont a napokban "beszélgettük", hogy nekünk tavaly Parga-Százhalombatta volt 18 óra. (Parga Igoumenitsa-tól nem messze van) úgyhogy szerintem simán belefél 21 órába Békéscsaba-Korfu. Bár mi 2n vezettünk felváltva. A kötelezõ sebességet mindenhol bõven betartottuk, úgyhogy mi ilyen kis nyugis tempóban mentünk.