Pellát még nem láttam. Én az idén szeretném megnézni. Makri környékét is még jobban fel szeretnénk fedezni, ki tudja mire bukkanunk még rá?!
már csak 87 nap. Nagyon várom!!!
Nem fogok csalódni ,ezt a részt már 15-évvel ezelõtt már végig jártuk,most majd nosztalgiázom ,viszont Makrigialosra nem emlékszem, .Sok fotót és videót szeretnék,és a régiekkel majd összehasonlitom .Csak egy biztos ,az idõ járt el a fejünk fölött,az Olympos még most is nagyon büszkén áll,és õrzi nekünk a tengert,és az emlékeinket ,jó lesz ujra láni.Módositották az idõpontot,hétfõn déli fél-12-kor indulunk gyõrbõl.
Megvan, meg bizony, ,no és azok a francia-bergmann-krémesek Ezen a fórumon ugy eszek mint egy tonnabébi ,aztán vaságyastól nyomok 50-kilót,de most Makrin annyi kagylót eszem,hogy rám se ismertek ,51-kilósan,megfiatalodva és csokibarnára sülve,és természetesen hullafáradtan jövök haza .
Szia Timba! De irigyellek!3 nap és a kedvenc halászfalunk felé utazhatsz:)
4 éve az elsõ görög nyaralásunkat töltöttük Makrigialoson!És most is azt mondom:életünk legjobb nyaralása volt.Jó utat kívánok Neked (nektek), és érezzétek nagyon jól magatokat!
Remélem nem jön közbe semmi zavaró körülmény mint Nektek,hazafelé,mi a Campussal megyünk.Jó volt olvasni a beszámolóidat,Korfut is szerettük,mint általában görög-hon minden részét.
Mi is velük voltunk, csak a fuvarozó busz volt a másik irodáé!De nagyon remélem, hogy kellõ odafigyeléssel nem fog többet elõfordulni, ami velünk!A Campussal amúgy nem volt gondunk, a szállás az volt ami a képeken.A sofõrökkel is maximálisan elégedettek voltunk.Mindent megtettek amit lehetett.
Még egy kis segítség: ha filmet szeretnétek nézni a buszon, akkor inkább vigyetek!
Timba! Nosztalgiázni mindig jó, akár egy év múlva is. Én legalább is nagyon szeretem látni a már ismert helyeket.
Én is kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi változott két év alatt és mi újat találunk még!?
Régi fotóid is vannak fenn valahol a neten a környékrõl? Biztos érdekes lesz összehasonlítani az újakkal!
Kíváncsian várjuk az eredményt!
Anikó rengeteg fotóm van,a sok év alatt összejött, de hagyományos modon készültek a 90-es években,ha megjöttem megcsinálom az összehasonlitó képtárat,az egész környékrõl le Toloig, Tolobol-Istambulig-Bosporus ez mind még videon is ,6000-km.-filmen,csak sikeruljön digitalizálni, a mostaniakkal már nincs annyi gond.
Köszi Timba! Remélem lesz rá idõd, amikor hazajöttél. Én is folyton ilyen dolgokkal foglalkozok a gépen, agyon van terhelve szegény!
De annyira jó érzés, mikor valami szép "megszületik". Nem igaz?
Most látom, hogy a pargai topicban van a fotóidra utalás. Meg is nézem õket.
Lesz idõm,erre biztos hogy a képeket össze szedjem,mert közben lehet ujra álmodozni ,egy másik szép utazásról.Gyorsan sokat dolgozunk ,szeptemberben utrakelünk
Köszi Timba! Igazad van, ha tehetném én is kétszer utaznék oda, de most egyenlõre egy magyar, és egy görög útra futja!
De lesz ez még másképp is, remélem!?
Szépek a fotóid, megnéztem. (Csak egy bajuk van...kevés!)