Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1396
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vzskorfu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65351 Üzenet linkje2008-06-07 00:55:39 

Folytatás, 8., befejezõ rész. Önnek megint igaza van: magánemberként nem szoktam fórumokra "írogatni", én így élek, ha van egy kis szabadidõm , azt nem szívesen töltöm a számítógép, az internet elõtt, a aktívabb pihenést választok, errõl említést is tettem az egyik utasunknak, ám ha a munkám megkívánja, megköveteli, akkor írok - akár a fórumokra is. A Grand Tours honlapján található fórumon is szívesen válaszolok március óta a hozzám intézett kérdésekre, az Ön által feltett kérdésekre is, természetesen. Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
# 1397
Vzskorfu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65353 Üzenet linkje2008-06-07 01:19:09  Válasz a #65296. hsz-ra Előzmény #65296

Kedves Utasunk (debi81)! Amikor a vendégek megérkeznek, 4 különbözõ szálláshelyen kell õket elszállásolnom, hogy mindenki idejében megkapja a szobáját és minél elõbb kipihenhesse az út fáradalmait. Nemcsak a fõutcát mutattam meg Önöknek az érkezéskor, hanem azt is, hol található a Katerina apartmanház, ahol a délutáni fogadóórát tartottam. Úgy gondolom, a "kézlegyintésem" a megfelelõ irányba mutatott, és a görög idõszámításra is gyorsan átálltak a vendégek, hiszen mindenki idõben odaért a tájékoztatóra. Visszatérve a tájékoztatóra és az internethasználatra. Elmondtam, hogy az Önök saját laptopjával ingyenes internetezési lehetõséget tudunk biztosítani a Katerina apartmaban, sõt, azoknak is tudok segítséget nyújtani, akik nem hoztak laptopot, de bizonyos esetekben nekem is égetõ szükségem van a munkahelyem által számomra biztosított számítógépre. Azonban amint már azt az elõzõekben említettem, mind az internetezõ utasaink, mind azon utasaink akik a fotóikat szerették volna letölteni, múlt héten is, és ezen a héten is használták az én laptopomat egy elõre megbeszélt idõpontban. Úgy vélem, ez az út mindenki számára járható és korrekt. És Önnek újból igaza van. Sidarin internetkávézók is vannak, én a magam részérõl 3 különbözö internetkávézót is ismerek itt. Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
# 1398
Vzskorfu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65363 Üzenet linkje2008-06-07 08:21:59  Válasz a #65302. hsz-ra Előzmény #65302

Kedves Utasunk (debi 81)! Az Ön által felvetett problémára nagyon egyszerû a magyarázat. A Mariella házat egy másik iroda bérelte ki a nyárra, és nem a Grand Tours, ezért nem is volt a háznak információs táblája. Most már van, mert a május 31-én leérkezõ buszunk lehozta, és még aznap fel is szereltük. Semmiféle információs anyagot ennél fogva nem lehetett kirakni május 31-ig, mert lefújta volna a szél, vagy a ragasztócsík megolvadt volna a napon és leesik. A hazautazással kapcsolatos információt is csak egy olyan helyre tudtam kiragasztani, ahová nagyon odavágott a nap (a lépcsõkorlátra). Azonban Ön tudta, hogy a másik két házban van információs táblánk (mind a kettõt 2-3 perc távolságra van a Mariellától), hiszen ezt elmondtam a tájékoztatón. Bármikor, éjjel - nappal megközelíthetõ mind a két információs tábla, amelyet naponta többször is frissítek, aktualizálok. Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
# 1399
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65371 Üzenet linkje2008-06-07 10:18:22 

Kedves VZSkorfu!
Minket a mentegetõzés sem kárpótol már!Nyílván sok a nyaraló, nem lehet mindenki szímpatikus!Örülünk azért, hogy az utasok fele jól érezte magát a társaságodban.Bízunk benne, hogy az iroda javít a színvonalán, és az utánnunk nyaralók mindennel elégedettek lesznek.
Ez itt egy fórum, ahol az utazók leírhatják tapasztalataikat, véleményüket.Nekünk is nagyon sokat segített, hiszen az egy hét nagyon kevés arra hogy ott fedezzünk fel mindent.Szerintem az ide látogatók, szívesebben olvasnának Korfuról, a látnivalókról, amirõl Te például sokkal többet tudnál mesélni!Látod, Te aki nem vagy fórumozó ezalatt a két oldal alatt mennyi mindent le tudtál volna írni a szigetrõl......

# 1400
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65373 Üzenet linkje2008-06-07 10:24:38 

Kedves Fórumozók!

Igazat adok, és csatlakozom mindazokhoz akik azt írták Korfut látni kell, és egy hét nagyon kevés lesz!Oda vissza kell térni, hogy elmondhassuk bejártuk az egész szigetet!

# 1401
Vzskorfu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65397 Üzenet linkje2008-06-07 12:49:01  Válasz a #65371. hsz-ra Előzmény #65371

Kedves Utasunk (debi81)! Nem mentegetõzés, hanem tájékoztatás és a félreértések tisztázása céljából írtam erre a fórumra. A Grand Tours honlapjának fórumán pedig továbbra is írok a szigetrõl, ott Ön is megtalál. További kellemes nyarat kívánok, remélem, a Korfun eltöltött egy hét szép emlék marad az Ön számára! Minden jót! Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
# 1402
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65416 Üzenet linkje2008-06-07 14:09:27 

Ezzel az utazási irodával soha többet nem utazunk azt megfogadtuk egy életre!
Korfu viszont nagyon tetszett, oda még biztosan visszamegyünk.Az sem kizárt, hogy az esküvõnket is ott fogjuk tartani!

# 1403
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65418 Üzenet linkje2008-06-07 14:19:10 

A mostanában utazók figyelmébe ajánlanám még:
-a szúnyogírtóra nagy szükség lesz!Nem csípnek, HARAPNAK:)
-hazahozott ajándékként a narancslikõr mellett a különbözõ görög fûszerek!Vannak összecsomagolt ajándékként is, de vásárolható külön külön is 1,3-1,4E/db.

# 1404
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65431 Üzenet linkje2008-06-07 15:54:25  Válasz a #64688. hsz-ra Előzmény #64688

Szia eva56!

Remélem, az idén nem megy csõdbe az iroda utánatok. icon_cry.gif

Mi már 15 éve utazunk velük, de még nem volt gond. icon_lol.gif

# 1405
Teki1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65433 Üzenet linkje2008-06-07 16:17:30 

Szia Timba! Nagyon jó utat és kellemes nyaralást kivánok!
Remélem Neked nem lesznek negativ élményeid, és ha hazajöttél csak csupa jó dolgokat mesélsz majd nekünk. icon_biggrin.gif icon_wink.gif

# 1406
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65434 Üzenet linkje2008-06-07 16:18:58  Válasz a #65431. hsz-ra Előzmény #65431

Szia Juhi!
Én is bízom benne,hogy nem lesz velük semmi gond.Bár olyan szerencsénk volt,hogy azután jelentettek csõdöt miután haza értünk.Az egyik az Eurotours a másik pedig a Bella tours volt.Pedig mi mind kettõvel meg voltunk elégedve.

# 1407
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65437 Üzenet linkje2008-06-07 16:25:59  Válasz a #65418. hsz-ra Előzmény #65418

Ajánlhatom az SK utazási irodát?
Ott soha nincs panasz (vagy ha mégis azt rövid úton...), mindig az van amit a kedves kunchaft szeretne. icon_lol.gif
Hidd el, hosszú évek tapasztalati mondatják a fentieket velem.
Te is "öreg fórumus" vagy, itt minden infóhoz hozzájutsz, miért szükséges egy jó nyaralásba belevonni egy ... utazási irodát?

# 1408
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65444 Üzenet linkje2008-06-07 16:50:04 

Jövõre már mi sem irodán keresztül megyek,inkább azt magunkra költjük azt a pénzt amit az iroda levesz rólunk..
Elõre is sok hála Kakadunak icon_lol.gif

# 1409
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65445 Üzenet linkje2008-06-07 17:02:40 

Azthiszem a családosoknak biztonságot nyújt tudatilag,ha le van elõre kötve nyaralás és kényelmesebb is!
Bár én emlékszem 2000-ben az utolsó elõtti turnusban voltam Koson a Jorgos Travellal, akiket még
hazahoztak!
Nagyon töröm most már én is a fejem, hogy egyszer csak felekrekedek és megyek arra, amerre a lábam visz!
Most a Diassal meek Tolóba, de egyénileg autóval. Onnan pedig magyar szokáshoz híven
lehet bármerre portyázni, kalandozni... icon_biggrin.gif

Jimkó

# 1410
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65447 Üzenet linkje2008-06-07 17:09:40 

Nekem csak egy FELESÉGEM van ,de még én sem vettem rá magam az egyéni útazásra:(
Na de ami késik az nem múlik:)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu