Sajnos sok iroda összedolgozik, így sokszor nem tudni, milyen busszal utazunk. Jó pár éve, a Expressel utaztunk, de õk akkor már csak bérelték a buszokat, nem az övék volt. Nekünk ott a sofõrökkel volt gondunk. Modortalanok, udvariatlanok, voltak, valamint az öltözékük is inkább hajléktalanokra emlékeztetett, mint dolgozó sofõrökre.
Hát az óda út sem volt túl rövid. De egyszer azért belevágok, mert nagyon szép Korfu.
én idén 6x-ra indulok neki Görögországnak, így át tudom érezni, amit az elõttem szólók írtak. Egyik út során két öreg hölgy (az út után rászolgáltak a nyanya megnevezésre) a 26 órát végigbeszélgette, éjjel-nappal a hülyeség. Megbeszélték 10x, hogy milyen tápoldat kell milyen növényhez és stb érdekes történetek. Megérkezésünk után jó messzire mentünk tõlük, véletlenül se csatlakozzanak hozzánk.
Aztán volt olyan, h. egy csavo az út során szórakoztatott minket az értelmetlen kérdéseivel.. Ott is csak a tenger kárpótolt minket.
Egy harmadik évben a "cicusékat" fogtuk ki. Mindenkit a családból cicusnak hívtak... 1-2x lehet rajta röhögni, 20 óra után már csak sírni...
De a lényeg, én még mindig csakis busszal vagyok hajlandó elindulni, mert úgy biztos nincs eltévedés meg semmi. (meg persze se jogsim, se kocsim nincs...)
aki busszal megy jótanács, h. mit ne felejtsen otthon: takaró, meleg pulcsi éjjelre (nagyon jól jön a kispárna is)
Sziasztok! nemsokára indulunk , de még soha sem voltam busszal nem teljesen megnyugtató amit írtatok , remélem azért zökkenõ mentes lesz . sajnos "azember" nem mert elindulni kocsival így maradt a busz.
Nem vészes a busz Busidó!
Mindig vannak jó és rossz utasok,de ha kocsival indulsz ott is lehetnek gondok,és vannak is.Akkor meg azon izgulsz. Pozitiv hozzáálás kérdése az egész,az idõ majd megszépiti az emlékeidet.Nekem a hazaut a gondom,mert nagyon nem szeretek az apartmanból kirakva várakozni,na akkor nagyon hiányzik akocsim.De ezt meg tudom amikor befizetem az utat. JÓ lesz meglátod!!
Debi81 !Én is Campus Clubbal mentem tavaly,szerencsére nálunk semmi gond nem volt! Paraliára 16 óra alatt értünk le,és jó helyeken álltunk meg! Idén a Grand tours lett választva,és az Adu Toursnál foglaltunk !Remélem semmi probléma nem lesz !Paralia egész rövid volt Sartihoz képest,mert oda 28 óra alatt értünk !
Ez, csak "próbaút" jövõre már persze ha tettszeni fog még nem voltunk Görögbe akkor biztos kocsival megyünk. A para azért volt mert múlt nyáron kocsival Monenegróba mentünk és elég vacak volt az út .... -kicsit eltévedtünk- (megjegyzem a hely is 1 óra múlva már ott se voltunk inkább elmentünk Horvátba)
Ne idegeskedj. Az emberek nagytöbbsége alkalmazkodik a másikhoz. Elõfordul néha egy-egy zavaró tényezõ, de semelyik nem annyira zavaró, h. elrontsa a nyaralást
Egyszer történt velünk az amúgy, h. már ott voltunk a Chalkidi fsz-en, (Sartira mentünk) és szólt a sofõr, h. rossz oldalon van a tenger (=eltévedtünk), de akkor már 25 órája a buszon ültünk, így az embereknek már 1-2 óra ide vagy oda nem számított. Megérkeztünk aztán szerencsésen
Igazából én is már úgy vagyok vele,hogy a buszon már semmi nem fog érdekelni !Tényleg a fülhallgató lesz a legjobb megoldás! És egy aprócska mosoly a szám szélén,hogy nemsokára...
És ha még görög zenét is hallgatok akkor pláne felvidulok!