Írtátok, hogy 2 Katerina is van Sidariban.Mi az 5kontinens utazási iroda szervezésében megyünk.Tudom, hogy õk nem ugyanabban helyeznek el, mint amit a Grandtours ajánl.Segítenétek abban, hogy merre található a mi apartmanunk?
A Paradise étterem mellett a "Grand Katerina" van.De nincs messze tõle a tietek sem!Az étterem mögött van a granddé. az étterem mellett van a több épületbõl álló Paradise hotel-és apartman.És az mellett , ill.elõtt lesz.
nekem még a késés sem késés, mert amikor elindultunk két órával késõbbre ígérték, hogy érkezünk, aztán szerdán változtattak két órával korábbra. Viszont azt nem tudhatták, hogy az este Korfu életének egyik legnagyobb jégviharát éli meg (szerintem buli volt) és a TVA budapesti gépe háromnegyed órát kering Kerkyra felett, hogy le tudjon szállni. A kapitány sem volt ideges, sõt jót mosolyogtunk Pesten leszálláskor együtt azon, hogy ilyen idõt nyáron....
na most rohanok, de este mesélek.
sziasztok.
Tudom,de sztem attól még ezt a helyet is érdemes megnézni,ha a másik helyrõl neked van képed,szivesen megnézzük.Azzal,hogy küldtem nektek képet,csak az oldalt akartam feldobni.Más is tehet fel,ha akar.BOCCSSS!!!
Debrecenbõl megyünk repülõvel.Érdekelne,hogy a repcsin hány fok van kb?Fázni fogunk rövidnadrágban és pólóban?És még az is érdekelne,hogy két ülés van egymás mellett,vagy több?Oda ülünk ahova akarunk,vagy mindenkinek meg van a helye?Ez lesz az elsõ repülõs utunk és egy kicsit parázunk.
Köszi a gyors választ Halipali.Azt még megírod,hogy oda ülünk ahova akarunk?Mert én az ablakhoz szeretnék.Vagy az is lehet,hogy szétültetnek bennünket a párommal?