30.900 ft.fejenként, ehhez még hozzá jött a stornobiztositás, a balesetbiztositás,meg a hires görögadó vagy ahogy akarják az utazás irodák, mert ugye ott nincsen üdülési adó.meg a komp dij :13 euró/ utólag 14.lett//
Debi! Olvastam a beszámolódat, nagyon tetszik, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Olvastam a visszaút viszontagságairól is, sajnálom, hogy így alakult. Gondolom ez kicsit elrontotta a "szájízeteket"!?
A beszámolódban írsz a kompárakról. Nem akarom védeni az irodát, vagy a sofõröket, hisz tényleg nem tudom a valóságot, de mi tavaly voltunk komppal Korfun, és odafelé hármunknak 29.50-be került a kompjegy, visszafelé viszont 9.50-be. Alig akartam elhinni!
Szerintem nagyon függ a komptól, hogy épp melyik indul.
Persze teljesen más, ha fix árakkal vannak leszerzõdve esetleg. Ezt nem tudom, csak gondoltam megírom, hogy ilyen is van.
A fotóid nagyon szépek, azt még hétvégén végignéztem.
Sziasztok.Feltõltõdtek a képek az árakról, vizisportokról.Ha valakinek kell szóljon!Képen jobban látszik! (gondolok a menetrendre, vagy pl.:a vizi sport árakra)Üdv.:Debi
Köszönjük B.Anikó!Bízunk benne, hogy nem fordul elõ ilyen út többet.Ha másért nem, már azért megérte hogy a jövõben jobban odafigyeljenek...De mi már csak a jóra, és szépre szeretnénk emlékezni:)
azért az áratok barátok közt is igen kedvezõnek mondható. Nekünk a szállás volt ennyi felnõttre félpanzióval és ennek a duplája a repjegy. Tehát a háromszorosáért nyaraltunk szállodában. Igaz én lemondtam a stornó biztosítást, komp és adó nem volt, se kerozindíj. Viszont nem kellett fõzni, mosodatni, rendet csinálni (két mini gyerkõc mellett ez igazán jó volt), beágyaztak reggelente. Az út így is 7 órás hiszen a repülési idõ mellé kell számolni a várakozást is. De én biztos megõrültem volna a gyerekekkel 40 órán át. Csak fecsegtem. csõ
hegancsa
Hegedûs Anikó!
Mi is Moraitikára megyünk 10 nap múlva repesve várom a beszámolód.Véletlenûl nem tudsz valami információt a Margaríta aparmannról? Melyik irodával voltatok?
Kedves Kudrib! Küldj egy email címet, és hogy pontosan mi érdekelne.A beszámolóban elég sok mindent leírtunk, és a fotóalbumban is találsz képeket.Ha ezen felül valamelyikrõl "közelebbi kép" kell, nagyon szívesen elküldöm az email címedre:)