Azt nem csodálom.
Thassosszal kapcsolatban eleinte nem tudtam zöldágra vergõdni. Nem fogott meg, nem éreztem, hogy mindenáron látni szeretném, de Kristi fotóit látva, és jobban elmerülve a leírásokban egyre nagyobb kedvet érzek hozzá - tetszenek a érintetlen tengerpartjai, a természeti szépségei, a fõváros hangulata, a környék látnivalói. Szóval lehet, hogy ez a sziget lesz a következõ úticélunk.
Valami ilyesmit éreztem én is Thassos-al kapcsolatban. Tavalyi útitársaink ajánlották nekünk ezt a szigetet, de én mindenáron repülõs útra akartam idén menni.
Aztán elkezdtem itt nézelõdni a fórumon, olvasgattam a beszámolókat, nézegettem a képeket, és egyre jobban Thassos motoszkált a fejemben. És végül nem tudtam elszakadni tõle.
Az fogott meg benne nagyon (a képek láttán), hogy mindenféle tengerpartja van, a sziklástól a homokosig, amiket robogóval be lehet járni. Meg persze Limenas az, amire még nagyon kiváncsi vagyok, olyan hangulatos városnak tûnik a képek alapján. És a többi településérõl is gyönyörû képeket láttam. Motorozni és felfedezni nagyon szeretünk!
Most már úgy érzem, hogy mindenképp látni akarom, még akkoris ha idén sem "repülünk"!
Egyetértek Andival. Thassoson töltöttük eddigi legjobb két hetünket tavaly. Egy hajókiránduláson kívül nem voltunk sehol (gyerekem kora és a mi vállalkozó kedvünk hiánya miatt), ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Egyszerûen nem tudtam betelni a hegyek látványával, és ahhoz elég volt lemenni a tengerpartra. A hajókiránduláson körbehajóztuk a szigetet, hát nagyon csodás út volt, és érdekes volt látni olyan helyeket a tengerrõl, amit jó pár évvel azelõtt egy fakultatív kiránduláson megnéztünk. Az biztos, hogy ha anyagi helyzetem még engedi a görögországi nyaralásokat, visszamegyek Thassosra.
Mi az idén Sartira megyünk,de már Thassost én is kinéztem a jövõnyári nyaralás elsõ esélyes helyéül.Mindekitõl várom a sok szép beszámolót aki hazajött.Szeretnék kérni tõletek szállásokról infókat és az árakról stb.Mindenkinek kellemes nyaralást és sok szép élményt kívánok!!!!!!!!!
Hahó Mindenki!
Olyan jó olvasgatni ezeket a lelkes sorokat. Én nem sokára megyek - egy hónap már csak - és ígérem, beszámolok mindenrõl. Skala Potamia a lakás, de szeretnénk néhány helyet megnézni, barangolni. Alig várom!
Tud valaki Scala Potamián olyan Tavernát, ahol hetenként egyszer- kétszer görög est van? Nem fakultatívra gondolok, úgy sokkal rágább.
Ahol tavaly, tavalyelõtt nyaraltunk, ott volt ilyen. És nem bántuk meg, hogy az egyéni utat választottuk. Azt vacsiztunk, amit mi választottunk, olcsóbban ráadásul,és ugyan olyan jót buliztunk, mintha szervezett est lett volna, sõõõt !!
Tehát, ha valaki tud ilyenrõl, parakaloooooo !!!!! Köszi!
Én 2006-ban jártam Thassos, és majhogy nem véletlenül mert Asprovaltára szerettünk volna menni( A Kiszemelt hotelben nem volt szállás )
Így A Dias Zeussal Thassosra -Limesasba mentünk a Popiban szálltunk meg.
Az apartman nagyon tágas volt jónak találtam.Nekem nagyon tetszett a hely, Érdemesmegnézni helyi Akrropolis megtekintését,nagyon jó onnan a kilátás, Aliky beach-et Kõbánya nagyon komoly,és ami igen volzó a fehérhomokos part quarc-val,ami csillogóvá teszi a tengert.Kavalát se hagyjátok ki ha jövõre oda utaztok...