Ez a bár a tengerparti sétányon van, majdnem a kikötõnél. Mi sokat jártunk ide. Itt lehet reggelizni is. Nagyon kedves a tulaj (Dimitrisz), mindíg kaptunk valami grátisz gyümit, rágcsálni valót.
Drága barátosném! Ne idegeskedj! Nélkületek nem engedem felszállni a repülõt!!!!! Törõdj bele: jövõ szombaton már lubickolunk a Líbiai-tengerben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes vagy,kösz!Tudod,olyan vagyok,hogy csak akkor fogok megnyugodni,ha beleér a habokba a bokám... Ja és persze akkor hiszem csak el,ami velem történik,ha este lemegyek a partra és jól kibõgöm az egész évi ágytálosdit,injekciósdit,csapolósdit,sz...pucolósdit...stbstb...
Ne idegeskedj, mi is mindíg kb. egy héttel az indulás elõtt kaptuk meg a pontos értesítést. Amennyiben nem érkezik meg ezen a héten sem, akkor viszont telefonálj azonnal az irodába.
Dehogy van messze! Az a vékony kacskaringós vonal nem messze a tengerparttól, az a fõutca (nem a szélesebb). Ott szinte végig üzletek vannak. Egyébként csalóka ez a kép, mert nem nagy távolság ám a kikötõtõl. Az Artemisz egyébként messzebb lett volna, de az sem a pusztában van egyáltalán.
Ebben a pillanatban szóltak, hogy megérkezett az utasinfó. Mindjárt megyek érte, és amint újra gépközelben leszek, küldöm Neked a pü-t. Pusszantás és nyugi!!!!! Minden rendben lesz!!!!
Szia Frézia!Vettem észre,hogy eltûntél...Köszi a jókivánságokat:tudod,mint kedvenc együttesem énekelné:ONE LOVE ONE LIFE ONE GREECE!!!! Egyébként én is megkapom pénteken az utasinfót,szóltak,hogy megjött!!!NONI!Kösszz!!Irtam privit!Pusszz mindenkinek!
Kedves Zsebkuty és Noni!
Látom, mindjárt utaztok, hamar elérkezett az idõ. Már ne aggódjatok semmin, hiszen mindjárt elértek a gondtalanságba. Tuti jó lesz minden!!! Én pdeig vároma képeiteket és beszámolóitokat! Fényképezzeteke sokat Ierapetra bájairól és Makri Gialosról is ha lehet, ezek maradtak a tarsolyomban egy esetleges késõbbi utazásra.
Most olvastam, hogy helyi idõ szerint 3,20-kor, Krétán (Zákrosz település keleti part) 5,5 erõsségû földrengés volt.
Akkor sem hagyom magam eltántoríttatni.
Judithka
Igen olvastam én is, de ne idegeskedj, mert Ferma azért nincs annyira közel Zakroszhoz és nem egy olyan nagy település mint Patrasz, ahol sok emeletes ház van, ami esetleg összeomlik.
Mint írtam, semmi sem tudja elvenni a kedvemet. Mit nekem ( bokaficam kedden történt) , földrengés én menni akarok. Elegem van a számokból, csak a tengert, esetleg a medencét szeretném látni, jéghideg jeges kávéval a kezemben.
Judithka
ÚGY VAN!!!Mi is igy vagyunk vele,ha vénasszonyok potyognak is az égbõl,akkor is megyünk!!!Földrengés pedig sokszor van,de reméljük,nem lesz semmi baj...