Engem borzaszt valahogy, így együtt látni, egy személyen belül a kigyúrt férfitestet, és a hatalmas mûszempillákat...
De ha csak hallgatod a nótát, nagyon igaz, és átérzett produkciót ismerhetsz meg...
"Szeretnénk megajándékozni Titeket egy ingyenes, kilenc számos élõ hanganyaggal,
melyet a Fonóban vettünk fel 2008. május 3-án!
Jó zenehallgatást kívánunk!
Hmm..Sarbel vajon ad koncertet nyáron Katerini közelében?
Sziasztok! Erre én nem tudom a választ, talán majd Jorgosz ír valamit...
Engem meg ezek a klippek fogtak meg nagyon, amik egy tánc elõadás részeibõl vannak kiollózva, és kerültek valahogy fel a Youtube-ra...
Jorgo, tudsz írni nekünk errõl az elõadásról valamit, és Dimitris Papaioannou-ról?
Sarbelrol nem tudok, de ha lesz koncert, ki lesz plakatozva.
Dimitris Papaioannou 2004-ig ismeretlen volt.
Nagyon hires lett, amikor megkertek tole, hogy rendezzen az atheni olimpia nyito ceremoniat.
Ez nagyon draga lett, de nagyon jol sikerult es a gorogok nagyon buszkek lettek...
Ez a "dio" (2), a masodik nagy muve volt.
Arra emlekszem hogy a batyam meg a felesege eljottek ide egy hetre es meg akartak nezni, de nem talaltak jegyet...
Volt akinek nem tetszett, mert a homoszexualitasrol is szolt, es meztelen ferfiak voltak benne.
Arra gondoltam, összegyûjtöm a görög énekesek lefordított életrajzait, és ahogy a dalfordítós topikban Stratos tette, én is készítek egy Tartalomjegyzéket, hogy könnyebben megtaláljuk kedvenceinket. Remélem, nem bánjátok!
A listát érdemes lenne még bõvíteni, szóval, ha van kedvetek fordítani, csak hajrá!
A vezetéknevek (vagy a mûvésznevek) latinbetûs kezdõbetûi alapján, abc-sorrendben találjátok meg az elõadókat.
Köszönjük a fordításokat (sorrend nélkül) Krisztának, Rékucnak, Petrosnak, Jorgosnak (magamnak nem köszönöm meg)... remélem, nem hagytam ki senkit! Ha igen, kérlek szóljatok!
... Arra gondoltam, összegyûjtöm a görög énekesek lefordított életrajzait, és ahogy a dalfordítós topikban Stratos tette, én is készítek egy Tartalomjegyzéket, hogy könnyebben megtaláljuk kedvenceinket. Remélem, nem bánjátok!
A listát érdemes lenne még bõvíteni, szóval, ha van kedvetek fordítani, csak hajrá!...
Bizony, nem ártana bõvítgetni az elõadókról szóló ismertetést...
Milló régebbi elõadó is volna, akirõl érdemes volna megemlékezni!:
Ez különlegességnek számít a klasszikus zenei világban.
A 2:23 - 5:24 rész nekem nagyon tetszik.
A zeneszerzõrõl viszont még sohasem hallottam ,ha lesz rá idõd írj pár sort ide róla.
Ket hires gorog zeneszerzo van:
1. Manos Hatzidakis
2. Mikis Theodorakis
50-es evekbol 70-es evekig irtak zenet. Kis szamokat, nagy szamokat, konnyu zene, komoly zene, filmzene, stb. A mai szerzok csak egy fele zenevel foglalkoznak. Theodorakis a bouzuki hangszert nagyon hasznalt, Hatzidakis nem annyira. Theodorakis kommunista volt, Hatzidakis pedig jobb oldali (Theodorakis miniszter is volt). Theodorakis hetero-, Hatzidakis homoszexualis. Hatzidakis mar nem el, Theodorakis pedig igen.
Efhariszto Jorgos!
A zeneszerzõkkel kapcsolatos infókat és a dalokat is. Fõleg, hogy egy új kedvencet találtam a dalok elõadói között!
Marios Frangoulis hangja csodálatos!! Teljesen elvarázsolt!
Hellasz hölgytagjai!
Ajánlom figyelmetekbe a Vincero Perdero címû dalát !